Mysia_ Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 silny jest chłopak :) ma lepsze i gorsze dni jak to staruszek... Quote
Beatkaa Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-AUGFkYUWIOc/Tkb53V2krWI/AAAAAAAAQDk/8bH58eoOs7g/s512/DSC_0147.jpg ale piękny pycholek:loveu: Quote
Mysia_ Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='Beatkaa']https://lh4.googleusercontent.com/-AUGFkYUWIOc/Tkb53V2krWI/AAAAAAAAQDk/8bH58eoOs7g/s512/DSC_0147.jpg ale piękny pycholek:loveu: Misio to przystojniacha pierwsze klasa ;) Quote
Beatkaa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mysia_ napisał(a):Misio to przystojniacha pierwsze klasa ;) tak,to muszę tez przyznać :) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 qrde, że też ludzie tego nie widzą :mad: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 na razie jest OK. ale co będzie dalej nie wiadomo :-( Quote
Beatkaa Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 podnoszę Misiaczka kochanego...jemu też przydałby się domek przed zimą ! :( Quote
Mysia_ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Nasz mały wredny bardzo wiekowy Misiu dzisiejszej nocy nie spędzi już w schroniskowym boksie... A w swoim własnym domku! :crazyeye::multi::multi: wiem, że trudno uwierzyć, ale pewna wspaniała Dorotka postanowiła dać mu szansę na spokojną starość. Tutaj tez bardzo mocno trzymajmy kciuki, bo wszyscy wiem, że z Misia jest zbój - na pewno o wiele mniejszy niż kiedyś, ale jednak nadal jest ;) Dorotka od dwóch weekendów pracuje u nas, ale jak widać taki pracownik to prawdziwy skarb ;) Quote
Bjuta Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Dorotko!!!! Nie znam Cię, ale BARDZO CIĘ LUBIĘ!!!!! Quote
Mysia_ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Bjuta napisał(a):Dorotko!!!! Nie znam Cię, ale BARDZO CIĘ LUBIĘ!!!!! Uwierz mi Bjutko, że Dorotka to taki typ człowieka, że nie da się jej nie lubić ;) Quote
asikowska Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 kochany niech Ci się szczęści i bądź grzeczny:) Quote
Mysia_ Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 no na razie niestety sika w domu, ale mam nadzieję, że przestanie i będzie dobrze :) w sobotę będę widzieć się z Dorotką, więc dowiem się co i jak :) Bardzo się cieszę, że Dorota dała radę z jego kąpaniem, bo tego się obawiałam :eviltong: Quote
Bjuta Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 To naprawdę cud, że Misiu się pozwolił wykapać!! Jestem szalenie ciekawa jak mu się podoba ta odmiana... !!! Quote
Mysia_ Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Bjuta napisał(a):To naprawdę cud, że Misiu się pozwolił wykapać!! Jestem szalenie ciekawa jak mu się podoba ta odmiana... !!! zachwycony kąpielą nie był i nie tak do końca się dał, ale udało się :) chociaż, żeby go zupełnie ogarnąć to pewnie jeszcze parę szorowań go czeka.... Quote
Beatkaa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mysia_ napisał(a):zachwycony kąpielą nie był i nie tak do końca się dał, ale udało się :) chociaż, żeby go zupełnie ogarnąć to pewnie jeszcze parę szorowań go czeka.... powolutku aż do skutku i będzie pachnący ! ;) Quote
asikowska Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 czekamy cierpliwie na wieści i jakieś zdjęcia:) Quote
Beatkaa Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 asikowska napisał(a):czekamy cierpliwie na wieści i jakieś zdjęcia:) oj tak! czekamy :) Quote
__Lara Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mysia_ napisał(a):Nasz mały wredny bardzo wiekowy Misiu dzisiejszej nocy nie spędzi już w schroniskowym boksie... A w swoim własnym domku! :crazyeye::multi::multi: wiem, że trudno uwierzyć, ale pewna wspaniała Dorotka postanowiła dać mu szansę na spokojną starość. Tutaj tez bardzo mocno trzymajmy kciuki, bo wszyscy wiem, że z Misia jest zbój - na pewno o wiele mniejszy niż kiedyś, ale jednak nadal jest ;) Dorotka od dwóch weekendów pracuje u nas, ale jak widać taki pracownik to prawdziwy skarb ;) Ale szczęściarz :D :) :) taka adopcja to dopiero musi cieszyć :D Quote
Mysia_ Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Ostatnio Dorotka pokazywała mi zdjęcia i filmik, ale na telefonie - jak będę sie z nia widzieć to spytam czy mogła by mi to jakoś na maila podesłać czy coś ;) Okazuje się, że z Misia jest straszliwy pieszczoch, charakterek ma, ale jednak domek i wspaniali ludzie dobrze na niego działają :cool3: Na filmiku cały czas się ocierał i wpychł łebek na kolana, żeby miziać go :evil_lol: Dorotka się martwi, bo Misio dużo pije, i ciągle sika w mieszkaniu, dlatego będzie musiała wybrać się z nim na badania do Kliniki. Mam nadzieję, że to tylko kwestia przystosowania się... Mój Lucek na początku duzo pił i ciagle nam w domu sikał, ale to dlatego, że w domu było mu po prostu gorąco :roll::roll: Quote
Bjuta Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 No tak, to i stres i zmiana temperatury. Ale przyznam, że nie pomyślałam, że w Misiu może dusza pieszczocha mieszkać!!! Quote
Beatkaa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Bjuta']No tak, to i stres i zmiana temperatury. Ale przyznam, że nie pomyślałam, że w Misiu może dusza pieszczocha mieszkać!!! dokładnie,też bym się nie spodziewała a tu proszę bardzo :loveu: tak się cieszę :multi: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Na szczęście Misio już tyle nie sika i coraz rzadziej zdarza mu się nasiusiać w domu ;) W weekend będę widzieć się z Dorotką to po proszę ją, żeby mi do schroniska przyniosła kabelek ze swojej komórki to ściągnę filmiki i zdjęcia, bo Dorota nie ma u siebie w domu komputera. Misio dwa razy wystartował do Dorotki z zębiskami, ale to ze złości na rezydentkę, która zresztą też jest z naszego schroniska ;) Misiek jest o nią zazdrosny i potem Dorocie się obrywa :eviltong::eviltong: Quote
Beatkaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Czyli wszystko idzie w dobrym kierunku jakby nie było( oczywiście nię mówię o tym kłapaniu;)) :):):)Nie mogę doczekać się zdjęć ;) Quote
Recommended Posts