Mysia_ Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 i tak zawsze przy adopcji ludzie wypisują ankietę to będziemy wiedzieć ;) Możemy pomyśleć jak to zorganizowac, żeby Wam pasowało i nam, ale dla najważniejsze jest to, żeby przyszłemu domkowi udzielić jak najwięcej informacji i też przy okazji ten domek odpowiednio przesłuchać :) Bjutko, i słusznie - wyróżnienie się przyda ;) Quote
agumka Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Mysia_ napisał(a):i tak zawsze przy adopcji ludzie wypisują ankietę to będziemy wiedzieć ;) Możemy pomyśleć jak to zorganizowac, żeby Wam pasowało i nam, ale dla najważniejsze jest to, żeby przyszłemu domkowi udzielić jak najwięcej informacji i też przy okazji ten domek odpowiednio przesłuchać :) Bjutko, i słusznie - wyróżnienie się przyda ;) Podaje oba numery ;) Pierwszy Twoj drugi Lidii :P Quote
Mysia_ Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 spoko ;) żeby tylko ktoś go wypatrzył.... Quote
Beatkaa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 widziałam go dziś na spacerku - super,że teraz tak często wychodzi :) Quote
agumka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Beatkaa napisał(a):widziałam go dziś na spacerku - super,że teraz tak często wychodzi :) z kim był ? :) Quote
agumka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 z "rudą" panią :)? Fajny z niego psiak. w ogole nie wygląda na seniora !:) Quote
Mysia_ Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 agumka napisał(a):z "rudą" panią :)? Fajny z niego psiak. w ogole nie wygląda na seniora !:) nowa fryzura go odmłodziła :evil_lol: bardzo się cieszę, że już mu kudziołki trochę odrosły ;) Quote
agumka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Mysia_ napisał(a):nowa fryzura go odmłodziła :evil_lol: bardzo się cieszę, że już mu kudziołki trochę odrosły ;) Fajnie wyglada, przystojniak !:) schronisko ma dobry wpływ na Misia !:) Quote
Mysia_ Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 agumka napisał(a):Fajnie wyglada, przystojniak !:) schronisko ma dobry wpływ na Misia !:) tu bym się kłóciła... Misio kiedy do nas trafił był przepięknym psiakiem! Miałam zdjęcia z tego okresu, były nawet tutaj na wątku, ale niestety przepadły :-( Quote
asikowska Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 do góry kochany, gdybym mieszkała w domu już byłbyś u mnie Quote
asikowska Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kochany będę w sobotę i chciałabym zabrać Cię na spacer:) Quote
__Lara Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 asikowska, to przyklej sobie karteczkę na bluzkę, że Ty to Ty żebym Cię poznała ;) Quote
asikowska Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pod warunkiem że Misiu będzie chciał się wybrać:) Quote
Beatkaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 I jak tam?Pomysł ze spacerkiem nadal aktualny :)? Quote
asikowska Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 tak ale dopiero w piątek :) bo teraz mi się nie udało przyjechać Quote
Bjuta Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Skąd ten psiak bierze siły, żeby żyć? Ale dobrze, że bierze... Quote
Recommended Posts