Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakiś czas temu szukając domku dla Fridka, wrzuciłam w intranet w swojej firmie prośbę o pomoc. Fridek znalazł cudowny dom (http://www.dogomania.pl/threads/180554-Mia%C5%82em-sparalizowane-%C5%82apki-ale-mam-si%C4%99-ju%C5%BC-lepie!Mam-fantastyczny-domek-D-D/page44) z innego ogloszenia, ale dzis dostałam zapytanie o niego z Poznania, więc zaproponowałam,że poszukam innego kocurka. Pan mieszka w domku z ogródkiem, dom oczywiście do sprawdzenia (nie znam gościa, pracujemy tylko w tej samej firmie), poinformowałam go o warunku jakim jest wizyta przedadopcyjna, umowa itp. Jest na tak.
Kocurek ma być zdrowy, raczej młody i wysterylizowany. Preferencji co do koloru - brak :)
Może macie jakieś propozycje?

Posted

kinia098 napisał(a):
Transport już będzie na bank :)
Andzike- wykonasz wizytę przed adopcyjną? ;)

Niestety nie - ja jestem w Warszawie, kolega z pracy, który napisał - z Poznania (znalazł ogloszenie dzięki intranetowi). Domek do całkowitego sprawdzenia, więc kogoś trzeba podesłać.
Na razie nie zapeszajmy - podeśle koteczka i moze się skusi. Fridek, na którego ogłoszenie odpowiedział też miał niedowlad łapek i chlopaka to nie zraziło... Zobaczymy, trzymajcie kciuki ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Niestety nie - ja jestem w Warszawie, kolega z pracy, który napisał - z Poznania (znalazł ogloszenie dzięki intranetowi). Domek do całkowitego sprawdzenia, więc kogoś trzeba podesłać.
Na razie nie zapeszajmy - podeśle koteczka i moze się skusi. Fridek, na którego ogłoszenie odpowiedział też miał niedowlad łapek i chlopaka to nie zraziło... Zobaczymy, trzymajcie kciuki ;)

Mocno zaciskam kciuki !!!
To już wizytę jakoś damy radę skombinować :D :)

Posted

Cholera :( :( :( Pan stwierdził, że jednak wolałby w pełni sprawnego kotka :(
Dziewczyny, przepraszam za rozbudzenie nadziei :( Ale może są tu jakieś zdrowe kotki do adopcji???

Posted

A może wysterylizowana kotka? Jest czyściutka,korzysta z kuwety.Mika szuka domku,ponieważ właścicielka musi wyjechać,kot jest pod opieką właścicielki,ale jest na stronie schroniska w Białej Podlaskiej

Posted

Może taki kocurek Skoczek ?
Kot jest bardzo piękny, wielki, dostojny, już wykastrowany. Trochę chory, ale jak Pan się zdecyduje, mogę wziąć go do siebie i podleczyć.
Uwielbia się miziać, głaskać. Bardzo fajny kotek.

Jest jeszcze czarny kocurek, ale nie mam zdjęć niestety...