Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisałam już na transportowym

pytałam Demi - niestety jej auto to nie jest za sprawne.. i strach poza miasto jechać

i dzwonię do Tarzanki ale nie odbiera jak na razie

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xmartix napisał(a):
myślałam że dziś dostanę info ale nie mam jeszcze, jutro do ich zadzwonię jak oni nie zadzwonią :)

buuuu, czyli dowiem się dopiero po 12 , jak wrócę z pracy

Posted

mamy info :multi:

Baila poznała się z Banditem poza domem, ale Bandit chciał ją zjeść, interweniował Pan Karol, ale już w domu był spokój i bawili się do 3 w nocy :crazyeye::crazyeye: Bandit wymiękł przy Baili :evil_lol: Banditowi chyba jednak się nie spodobało tak do końca że Nowa jest w domu i Karol musiał posłanko dla Baili położyć w drugim końcu domu, bo jak połozył jeden koło drugiego to Banditowi to nie pasowało, kosteczki Baili do gryzienia też przejął Bandit :D
no ale nie o nim tu ma być mowa. Więc Baila się wybawiła za wszystkie czasy, kota olała z góry na dół, interesuje ją tylko Bandit, wtedy jak w amoku chce się bawić, jak Pan Karol był na spacerze bez Bandita to była spokojniejsza ;) sterylka panienkę hormonalnie trochę uspokoi :lol:

Posted

Baila sie sama wyciszy na dniach :) Daje im chwile czasu i sie dogadaja na bank. Mieszkanie duze, Karol ma dobre podejscie do psiakow i napewno pomoze im sie dogadac. Teraz czekam na pierwsze foteczki i filmiki :)

Posted

Niech ten Bandit :mad: będzie grzeczny dla Baili - to jest w końcu kobieta i to przesympatyczna. I naciskać o fotorelację i sprawozdanie z pobytu niuni w nowym domu! bo ja tu tęsknię cichutko.

• 1 month later...
Posted

agaga21 napisał(a):
a czemu te zdjęcia takie małe?

Bo wysylane mmsem :(

Ogolnie teraz u nich wszystko ok. Na poczatku byly male zgrzyty miedzy psiakami ale teraz spia na jednym poslaniu :) Na Baile wolaja Lolipop, o wszystkich na okolo caluje. Nawet na wymuszanie czegos od wlascicieli znalazla sposob - calowanie :)

Posted

Bo ona jest całuśna dziewuszka, kochańska Bailunia :) Proszę wymiziać od ciotki za uszkiem panienkę :) i niech Bandit będzie uprzejmy dla całuśnej laluni :) I więcej więcej więcej fot!

• 11 months later...