xmartix Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 napisałam już na transportowym pytałam Demi - niestety jej auto to nie jest za sprawne.. i strach poza miasto jechać i dzwonię do Tarzanki ale nie odbiera jak na razie Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A ja tak sobie teraz mysle czemu Karol chce jechac do Wrocka przez Poznan, a nie Zielona Gore? Przeciez to na okolo... Quote
xmartix Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 czekam tylko na info jakie koszta i byłby transport nawet do samego końca :) Quote
xmartix Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dziewczynka pojechała i już prawie jest w domku jak się pozna z Banditem to da mi pan Karol znać :) a to zdjęcie jeszcze u mnie w domu Bailinki Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 kochana Bailunia ...ważne że już w domku ...teraz :kciuki: za relacje z Banditem Quote
ageralion Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja dostalam telefon jak wyruszyli z Poznania :) Tez czekam z niecierpliwoscia na pierwsze relacje... Quote
xmartix Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 myślałam że dziś dostanę info ale nie mam jeszcze, jutro do ich zadzwonię jak oni nie zadzwonią :) Quote
Alicja Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 xmartix napisał(a):myślałam że dziś dostanę info ale nie mam jeszcze, jutro do ich zadzwonię jak oni nie zadzwonią :) buuuu, czyli dowiem się dopiero po 12 , jak wrócę z pracy Quote
xmartix Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 mamy info :multi: Baila poznała się z Banditem poza domem, ale Bandit chciał ją zjeść, interweniował Pan Karol, ale już w domu był spokój i bawili się do 3 w nocy :crazyeye::crazyeye: Bandit wymiękł przy Baili :evil_lol: Banditowi chyba jednak się nie spodobało tak do końca że Nowa jest w domu i Karol musiał posłanko dla Baili położyć w drugim końcu domu, bo jak połozył jeden koło drugiego to Banditowi to nie pasowało, kosteczki Baili do gryzienia też przejął Bandit :D no ale nie o nim tu ma być mowa. Więc Baila się wybawiła za wszystkie czasy, kota olała z góry na dół, interesuje ją tylko Bandit, wtedy jak w amoku chce się bawić, jak Pan Karol był na spacerze bez Bandita to była spokojniejsza ;) sterylka panienkę hormonalnie trochę uspokoi :lol: Quote
ageralion Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Baila sie sama wyciszy na dniach :) Daje im chwile czasu i sie dogadaja na bank. Mieszkanie duze, Karol ma dobre podejscie do psiakow i napewno pomoze im sie dogadac. Teraz czekam na pierwsze foteczki i filmiki :) Quote
Basia1244 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Niech ten Bandit :mad: będzie grzeczny dla Baili - to jest w końcu kobieta i to przesympatyczna. I naciskać o fotorelację i sprawozdanie z pobytu niuni w nowym domu! bo ja tu tęsknię cichutko. Quote
xmartix Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Ciocia Basia się zakochała trala la la:evil_lol::evil_lol: no mam mieć filmiki niebawem i pewnie też zdjęcia Quote
ageralion Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Pozwolmy im troche ochlonac i sie zorganizowac, bo napewno teraz maja lekkie urwanie d... ;) Quote
ageralion Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 agaga21 napisał(a):a czemu te zdjęcia takie małe? Bo wysylane mmsem :( Ogolnie teraz u nich wszystko ok. Na poczatku byly male zgrzyty miedzy psiakami ale teraz spia na jednym poslaniu :) Na Baile wolaja Lolipop, o wszystkich na okolo caluje. Nawet na wymuszanie czegos od wlascicieli znalazla sposob - calowanie :) Quote
Basia1244 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Bo ona jest całuśna dziewuszka, kochańska Bailunia :) Proszę wymiziać od ciotki za uszkiem panienkę :) i niech Bandit będzie uprzejmy dla całuśnej laluni :) I więcej więcej więcej fot! Quote
ageralion Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Baila ma sie bardzo dobrze :) Jest psiakiem idealnym, super dogaduje sie z nowa domowniczka zreszta sami zobaczcie :) Quote
Recommended Posts