Basia1244 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Może ona potrzebuje budy :loveu: Pod łóżkiem!! Coś wygrałam ?? :) Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 hehe bardzo dobrze !!! :crazyeye: wygrałaś następne cudowne zdjęcie Baili z dedykacją :) zrobione będzie niebawem :loveu::loveu::eviltong: Quote
Basia1244 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A co!! Wyobraź sobie, ładną sosnową i rzeźbioną budę w sypialni u xmartix :) - taka ozdoba wnętrza i pies reprezentacyjny :) Quote
Alicja Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Basia1244 napisał(a):A co!! Wyobraź sobie, ładną sosnową i rzeźbioną budę w sypialni u xmartix :) - taka ozdoba wnętrza i pies reprezentacyjny :) no i się rozmarzyłam ;)...xmatrix , pewnie tez ;).... ale tam na serio to ona pokazuje że nie potrzebuje wielkiego mieszkania ...zmieści sie w każdej luce ;) Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 hehe pasowałaby :) moe jej kupić taką budkę-posłanko?? mój staruszek Buli miał taką (ale on ważył 8 kg..) miał więc taką ale nie spał w środku a na dachu... zgniecionym dachu... :D Basia napisałam wyżej co wygrałaś :) Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Alicja napisał(a):no i się rozmarzyłam ;)...xmatrix , pewnie tez ;).... ale tam na serio to ona pokazuje że nie potrzebuje wielkiego mieszkania ...zmieści sie w każdej luce ;) tak, zmieści się w każdej, pod łózko to zielone wchodzi z prawej strony, dzisiaj zwiedzała sobie teren wokół łóżka, jak się ten "świniaczek" tam zmieścił to szok. Zwiedzała sobie i natrafiła z prawej strony na lukę, bo z przodu by tam nigdy nie weszła :evil_lol: i wchodzi tam raz dwa, teraz też tam leży :) Quote
Basia1244 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dziękuje za wygraną :) a tak po prawdzie - nie kupuj jej takiej gąbczastej budki, tam jest duszno i psy rzadko chcą spać w śrdoku - no chyba, że jakieś maluiseńkie zmarzlaki. Quote
ageralion Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mala wariatuncia z niej :) Przeslodka jest pod ta kanapa.... Quote
Alicja Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja już bym takiego cuda nie oddała ....jest bowska :loveu: Quote
Basia1244 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Psinka w kabelkach - czyżby ładowała akumulatory na jutrzejszy dzień :evil_lol: ?? Quote
xmartix Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 ja bym powiedziała że to taki Dogo psiak, znowu leży na tych kabelkach i zasilaczach... nie wiem o co jej chodzi... ale w sumie jakby poszła do innego pokoju to też by się gdzieś tam położyła koło mnie Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 hehe Baila łobuz jeden, pije wodę z kałuży... a teraz kałuże są wszędzie więc mam masakrę Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 xmartix napisał(a):hehe Baila łobuz jeden, pije wodę z kałuży... a teraz kałuże są wszędzie więc mam masakrę ale byla piosenka ;) ..najlepsza woda z kałuzy ;) widac melomanka ci sie trafiła ;) Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 decyzja już podjęta Baila szuka ds my nie jesteśmy dla niej idealnym domem, Baila potrzebuje dużo ruchu, bardzo dużo, a mój Tż wyjechał 1 czerwca i nie wiadomo kiedy wróci, nie spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy,bo już od 2 lat nie wychodziło z wyjazdem jego, więc odpuściliśmy starania a tu nagle wyjazd... w związku z tym Baila nie będzie miała u nas dobrze, bo ciężko ją wybiegać jak się 2,5 m-czne dziecko wtedy same zostawia w domu... mimo że wychodzę z nią 4-5 razy dziennie i biegam z nią, ganiam, żeby nie odczuła braku długich spacerów to jednak jest to dla niej za mało. Nasza sytuacja stała się niepewna więc nie ma co przywiązywać psa do siebie, żeby za chwilę ją oddawać, to by było bardzo nieodpowiedzialne. Baila szuka więc domu, ale takiego, gdzie będzie mogła się wybiegać, wyszaleć, wybawić. Tu na osiedlu wszyscy właściciele psów nas omijają szerokim łukiem... mimo, że mówię, że uległa, to nie podchodzą... Baila nie ma się z kim z piesków bawić, a szkoda, bo ona uwielbia inne pieski, czy to suczki, czy pieski. Dzisiaj była taka własnie sytuacja omijania ją szerokim łukiem, a Baila biedaczka sierotka usiadła na środku drogi i smutna zaczęła piszczeć :(:( Quote
ageralion Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 xmartix napisał(a):decyzja już podjęta Baila szuka ds my nie jesteśmy dla niej idealnym domem, Baila potrzebuje dużo ruchu, bardzo dużo, a mój Tż wyjechał 1 czerwca i nie wiadomo kiedy wróci, nie spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy,bo już od 2 lat nie wychodziło z wyjazdem jego, więc odpuściliśmy starania a tu nagle wyjazd... w związku z tym Baila nie będzie miała u nas dobrze, bo ciężko ją wybiegać jak się 2,5 m-czne dziecko wtedy same zostawia w domu... mimo że wychodzę z nią 4-5 razy dziennie i biegam z nią, ganiam, żeby nie odczuła braku długich spacerów to jednak jest to dla niej za mało. Nasza sytuacja stała się niepewna więc nie ma co przywiązywać psa do siebie, żeby za chwilę ją oddawać, to by było bardzo nieodpowiedzialne. Baila szuka więc domu, ale takiego, gdzie będzie mogła się wybiegać, wyszaleć, wybawić. Tu na osiedlu wszyscy właściciele psów nas omijają szerokim łukiem... mimo, że mówię, że uległa, to nie podchodzą... Baila nie ma się z kim z piesków bawić, a szkoda, bo ona uwielbia inne pieski, czy to suczki, czy pieski. Dzisiaj była taka własnie sytuacja omijania ją szerokim łukiem, a Baila biedaczka sierotka usiadła na środku drogi i smutna zaczęła piszczeć :(:( Oj tego sie nie spodziewalam. Musiala byc to dla Was bardzo ciezka decyzja :( Sunieczka wydaje sie byc naprawde idelana przyjaciolka czlowieka w kazdym wieku. Ponawiam moja propozycje DS dla Baili, zajrzyj prosze na watek Bandita, ktory podeslalam. Po jego lekturze bedziesz mogla zdecydowac czy miala bys ochote porozmawiac z Karolem i Basia osobiscie :) Quote
Alicja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Szkoda ze nie może u was zostać na stałe ... ale ważne by znalazł sie teraz ten naj domeczek jest już dziewczynka na bull bazarku (kliknij) TUTAJ ?? Quote
Basia1244 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Będzie dobrze :) - Baila jest tak sympatyczną psica, że szybko znajdzie dom - trzeba tylko zaznaczyć, że to młoda sunia, która potrzebuje dużo ruchu i zajęcia - a Marta z małym dzieckiem w wózku nie da rady wybiegać i wybawić suni, więc....szukać domku dla idealnego TTB cioteczki!!! Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 czytalam wątek Bandita, ale zerknę jeszcze, może się wpiszą tu u nas na wątku? jestem na bull - bazarku, napisałam już o tym no nam jest baaardzo ciężko, bo myśleliśmy że będzie z nami :( szczególnie Tż się zmartwił... co za życie!! :( jak nie było wyjazdu tak nie było, a tu nagle i zamiast pomóc to popsuło :( ale nad nami nie ma co się użalać... Baila musi mieć super dom :) Quote
ageralion Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 xmartix napisał(a):czytalam wątek Bandita, ale zerknę jeszcze, może się wpiszą tu u nas na wątku? jestem na bull - bazarku, napisałam już o tym no nam jest baaardzo ciężko, bo myśleliśmy że będzie z nami :( szczególnie Tż się zmartwił... co za życie!! :( jak nie było wyjazdu tak nie było, a tu nagle i zamiast pomóc to popsuło :( ale nad nami nie ma co się użalać... Baila musi mieć super dom :) Niestety Karol nie udziela sie na watku dogomani ale rozmawiamy conajmniej raz w tygodniu przez telefon. Jesli miala bys ochote z nim porozmawiac telefonicznie, sluze pomoca :) Ide sie tez wpisac na bull-bazarek :) A w to, ze znajdziesz Baili dom najlepszy z najlepszych, nie mam zadnych watpliwosci :) Quote
xmartix Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 to przekaż im prosze mój nr tel :) pamiętac trzeba że Baila nie jest wysterylizowana... po cieczce jest 6 tygodni podobno więc chyba jeszcze nie można? sama nie wiem. a co do kotów - to nie wiem, na spacerze jest bardzo zainteresowana, ale nie wyrywa się czy coś, u Demi miała spotkanie z kotka z małymi.. wystraszyła się tej kotki i zaczęła szczekać Quote
Edi100 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Marta, na pewno znajdziesz dla Niej super domek:):)Trzymam kciuki:) Quote
Recommended Posts