Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, udało mi się trochę wysuszyć po czwartkowej max ulewie i zalaniu:stormy-sad:. Już przygotowałam rodzinę na dodatkowego zwierzaczka. We czwartek do godz.11.00 moja mama jest w domu, później od 17.00. Wie o wszystkim. Ja będę najwcześniej o 20-stej. Wszystko możemy "dodzwonić" - nr tel. podałam :-). Natomiast w piątek - mam większą elastyczność czasową - możemy się wcześniej umówić na np. środek dnia etc.

Pozdr!

Posted

Zabrać go można od 12.00, do 17.00 trzeba gdzieś przechować, będzie jeździł z Pawłem, albo pójdzie ze mną na dłuuuugi spacer, jeśli nie będę pracować :evil_lol:

Posted

Ninty, a nie możecie go odebrać przed 16tą tak, by dojechać do Piaseczna o tej 17tej???

Posted

Ninti napisał(a):
Kociabanda, ja mogę, nie wiem, jak Paweł. Tylko on o tej 12.00, jak mu się skończy kwarantanna pewnie do ogólnych boksów pójdzie?

Do jakich boksow:crazyeye:, bedzie tam gdzie jest.

Posted

[quote name='Ninti']Kociabanda, ja mogę, nie wiem, jak Paweł.
Ninti, jeśli Pawłowi też by tak pasowało to chyba tak będzie najlepiej, bo inaczej to co zrobić z psiakiem do tej 17tej?

I jeszcze jedno. DT nie ma obroży dla tak małego psa. Ja mam jakieś szelki po swoim psiaku. Mogę je jutro gdzieś podrzucić. O 15.15 wychodzę z pracy na Pradze (okolice ul. Szaserów) i mogę podjechać albo na ochotę (np. politechnika, dworzec zachodni) albo do centrum (wzdłuż alej jerozolimskich na odcinku od mostu do dw. zachodniego).
Ninti, Mru??? Pasuje którejś z Was jakieś z tych miejsc???

Posted

no niestety nie jutro :( Jutro dopiero mam zadzwonić i dowiedzieć się czy 10tego można go na pewno odebrać. Tak mi na Paluchu powiedziano. Mam nadzieję jednak, że wszystko będzie w porządku i w czwartek maluch trafi do DT.

Posted

Moze to "nasz" psiak jest szukany:roll: i wlasnie takiego ogloszenia szukalam!!!

"Anna
3tygodnie temu zaginol pies rasy kundel -mieszany. był maly, sierść rudo-biaława. znak szególny wystające ząbki. uczciwego znalazce prosze o pilny kontakt :(

kontakt: anusia310@amorki.pl "

Niech ktoras napisze do dziewczyny

Posted

Dodzwoniłam się na Paluch. Miałam dziś dzwonić, by upewnić się, że psiak zdrowy i można go odebrać. Niestety pan, z którym rozmawiałam nie był w stanie powiedzieć mi czy pies zdrowy, ale powiedział, że na nic nie jest leczony... No to ja rozumiem, że jak nieleczony to chyba zdrowy i można go odebrać :hmmmm: bo się kurna pogubiłam zdeczko... :-? albo może za głupia na to jestem :niewiem: