Kociabanda2 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ta dziewczyna kontaktowała się z Korą i chyba więcej nie zadzwoniła. Nie wiem :( Nie wiemy też czy była na Paluchu go zobaczyć czy nie. Quote
izusia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ufff, udało mi się trochę wysuszyć po czwartkowej max ulewie i zalaniu:stormy-sad:. Już przygotowałam rodzinę na dodatkowego zwierzaczka. We czwartek do godz.11.00 moja mama jest w domu, później od 17.00. Wie o wszystkim. Ja będę najwcześniej o 20-stej. Wszystko możemy "dodzwonić" - nr tel. podałam :-). Natomiast w piątek - mam większą elastyczność czasową - możemy się wcześniej umówić na np. środek dnia etc. Pozdr! Quote
Marta67 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no to widzę wszystko prawie na ostatni guzik zapięte ;) Quote
Ninti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zabrać go można od 12.00, do 17.00 trzeba gdzieś przechować, będzie jeździł z Pawłem, albo pójdzie ze mną na dłuuuugi spacer, jeśli nie będę pracować :evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ninty, a nie możecie go odebrać przed 16tą tak, by dojechać do Piaseczna o tej 17tej??? _____________________ Rozmawiałam z Korą. Okazuje się, że to nie jest zaginiony piesek ojca tej dziewczyny :( Quote
Awit Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ale farciarz, siedzi w schronie, a tu cioteczki kombinują jak go wydobyć i co z nim zrobić:-) by był szczęśliwy Quote
Ammounie Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bardzo się cieszę że psiak już niedługo będzie w DT :-) Gratulacje Cioteczki! Quote
Ninti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kociabanda, ja mogę, nie wiem, jak Paweł. Tylko on o tej 12.00, jak mu się skończy kwarantanna pewnie do ogólnych boksów pójdzie? Quote
Ninti Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Znaczy pies pójdzie do boksów, nie Paweł :evil_lol: Quote
Kora Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ninti napisał(a):Kociabanda, ja mogę, nie wiem, jak Paweł. Tylko on o tej 12.00, jak mu się skończy kwarantanna pewnie do ogólnych boksów pójdzie? Do jakich boksow:crazyeye:, bedzie tam gdzie jest. Quote
Kociabanda2 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Ninti']Kociabanda, ja mogę, nie wiem, jak Paweł. Ninti, jeśli Pawłowi też by tak pasowało to chyba tak będzie najlepiej, bo inaczej to co zrobić z psiakiem do tej 17tej? I jeszcze jedno. DT nie ma obroży dla tak małego psa. Ja mam jakieś szelki po swoim psiaku. Mogę je jutro gdzieś podrzucić. O 15.15 wychodzę z pracy na Pradze (okolice ul. Szaserów) i mogę podjechać albo na ochotę (np. politechnika, dworzec zachodni) albo do centrum (wzdłuż alej jerozolimskich na odcinku od mostu do dw. zachodniego). Ninti, Mru??? Pasuje którejś z Was jakieś z tych miejsc??? Quote
Kociabanda2 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Ninti, Mru??? Pasuje którejś z Was jakieś z tych miejsc??? Szelki przydadzą Wam się chyba też do przewiezienia go? Quote
Piromanka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 cześć Bourbon! Już jurto wychodzisz na wolność. Trzymam kciuki za powodzenia całej akcji i kibicuję Bourbonkowi! Quote
Kociabanda2 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 no niestety nie jutro :( Jutro dopiero mam zadzwonić i dowiedzieć się czy 10tego można go na pewno odebrać. Tak mi na Paluchu powiedziano. Mam nadzieję jednak, że wszystko będzie w porządku i w czwartek maluch trafi do DT. Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 a to jednak mocny Bourbon ..heh... akcja odbicia widze, ze zaplanowana :) a ja po prosbie :/ echhh...Bourbon zwalniaj szybko miejsce u Izusi :/ babeczki.... wejdzcie porsze i doradzcie...sunia z cieczką pomyka po ulicach szydłowieckiej psiej biedy.... http://www.dogomania.pl/threads/1869...rak-deklaracji sunia ma szanse na hotelik - ale musimy zaplecze finansowe uzbierac /karma+wet+150zł za hotelowanie/ Quote
Kora Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Moze to "nasz" psiak jest szukany:roll: i wlasnie takiego ogloszenia szukalam!!! "Anna 3tygodnie temu zaginol pies rasy kundel -mieszany. był maly, sierść rudo-biaława. znak szególny wystające ząbki. uczciwego znalazce prosze o pilny kontakt :( kontakt: anusia310@amorki.pl " Niech ktoras napisze do dziewczyny Quote
Kociabanda2 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 o kurcze! DZIĘKI KORA!!!!!!!!! Już piszę Quote
Piromanka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O rany! Ale numer! Oby to była opiekunka Bourbona! Trzymam kciukasy! Quote
Kociabanda2 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Trzymaj trzymaj!! Już do niej napisałam i czekam na odpowiedź lub telefon. Quote
koosiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Kociabanda2']link nie działa :( http://www.dogomania.pl/threads/186911-apatyczna-i-zagubiona-sunia-z-cieczk%C4%85-na-ulicy-mamy-awaryjny-hotelik-brak-deklaracji Quote
Kociabanda2 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Dodzwoniłam się na Paluch. Miałam dziś dzwonić, by upewnić się, że psiak zdrowy i można go odebrać. Niestety pan, z którym rozmawiałam nie był w stanie powiedzieć mi czy pies zdrowy, ale powiedział, że na nic nie jest leczony... No to ja rozumiem, że jak nieleczony to chyba zdrowy i można go odebrać :hmmmm: bo się kurna pogubiłam zdeczko... :-? albo może za głupia na to jestem :niewiem: Quote
Recommended Posts