sleepingbyday Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ej, nie miałam czasu wpaść,a tu sie okazuje, ze czeka dt na kwinto (czy jak mu tam w końcu dacie). super! na gwałt szukamy dt dla borysa, parówy jakieś 9 kg czy coś, bez kawałka ucha, z opadnięta wargą - po napaściach, których pada ofiara. spokojny, do bloku ok. traci dt. nie wiem,z jakiej przyczyny, tylko sie domyślam, ale i tak cholera mnie trzaska..... Quote
NiJaSe Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kociabanda prosze Cie na wszystko .... nie wypowiadaj przy mnie zestawu słów ...haszczak - schronisko bo nie zalewa krew z cementem Quote
Kociabanda2 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 [quote name='NiJaSe']Kociabanda prosze Cie na wszystko .... nie wypowiadaj przy mnie zestawu słów ...haszczak - schronisko bo nie zalewa krew z cementem Jej, no to przepraszam :) W sprawie Bourbona (1głos)/Kwinta (2głosy)/Prado (2głosy) ;) Czy jest na wątku ktoś kto mieszka, gdzieś blisko Palucha bądź Piaseczna i mógłby 10 czerwca (czwartek) przed godziną 16.00 wyadoptować go ze schronu i zawieść na DT do Piaseczna??? Ja wychodzę z pracy o 15.15 na Pradze i nie jestem zmotoryzowana :( Ewentualnie mogłabym liczyć na pomoc TZ-a Mru (mój TZ musi jechać w tym czasie wyprowadzić nasze psy do Jabłonny, a to w przeciwnym kierunku niż Paluch i Piaseczno), ale nie wiem czy się wyrobimy z dojazdem przed 16.00. Stąd moje pytanie. Może jest ktoś kto ma bliżej albo po drodze i może pomóc???? Uprzedzam, że odbierając pieska trzeba będzie podpisać jego adopcję. Quote
Marta67 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 tak a propos imienia to Bourbon mi się podoba, i Prado też :D a Kwinto to mi jakoś nie pasuje ;) Quote
Kora Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='EVA2406']http://www.dogomania.pl/threads/110520-Orzeszek-3-kg-...-Orzeszek-ma-dom-!!! Czy nie o piesku z tego wątku mówicie? Nie o tego :( Quote
Marta67 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Madallena napisał(a):Mi Kwinto się podoba :) no widzisz ;) wszystko jest kwestią gustu :D Quote
Awit Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Kwinto czy Prado... umawiaj się z cioteczkami na wyjście ze schronu Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to będzie Bourbon vel Kwinto alias Prado, pies trzech imion. Quote
NiJaSe Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 koosiek napisał(a):No to będzie Bourbon vel Kwinto alias Prado, pies trzech imion. a jakiego herbu :razz: Quote
Madallena Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 NiJaSe napisał(a):a jakiego herbu :razz: z praskiego :p Quote
izusia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dołączam się do wątku i ja :-). Oczywiście czekamy na białaska do DT w Piasecznie ;-) Quote
Marta67 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 izusia napisał(a):Dołączam się do wątku i ja :-). Oczywiście czekamy na białaska do DT w Piasecznie ;-) no witamy wybawczynię :D co z psiakiem? ;) Quote
Awit Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To trza trzymać kciuki by mały nie zachorował<tfu tfu> w czasie kwarantanny. Quote
Marta67 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Awit napisał(a):To trza trzymać kciuki by mały nie zachorował<tfu tfu> w czasie kwarantanny. oj tak... oby wszystko dobrze poszło... trzyamam kciuki ;) Quote
Kociabanda2 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 izusia napisał(a):Dołączam się do wątku i ja :-). Oczywiście czekamy na białaska do DT w Piasecznie ;-) Fajnie, że jesteś! :multi: Quote
Kociabanda2 Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 koosiek napisał(a):No to będzie Bourbon vel Kwinto alias Prado, pies trzech imion. Widzę, że wyborem imienia nie będzie łatwo :D Jeśli dobrze policzyłam to na razie wygrywa Prado :) Bourbon - 2głosy Kwinto - 3głosy Prado - 4głosy Quote
Atomowka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [LIST] [*]Izuniu wybawco Ty nasz świetnie, że jesteś:lol: Ja mam propozycję niech Izunia zdecyduje jakie imię najbardziej jej odpowiada, w końcu przez najbliższy czas to ona będzie się nim posługiwała ( w sensie imieniem) [/LIST] Quote
Marta67 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 No to Izusia czekamy na wybór :D bardzo jestem ciekawa co wybierzesz :D Quote
anita_happy Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Izusia :) mam Cie w garści :P hihihi Kwinto...prawda... Kwinto - kasiarz z warszawskeij Pragi wychodzi na wolność 9 czerwca 2010 roku limuzyna przygotowana? Kwinto i wszystko jest w przednim gatunku. Kwinto to pies z charakterem, który szuka swojego ludzia na zawsze Quote
Kora Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pies jest kochany, kontaktowy, wesoly jest super i strasznie znajomy. Sprawdzalam wczoraj papierowe ogloszenia w Schronisku, przewija sie bialy psiak z Goclawia majacy 12 lat Quote
Kociabanda2 Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Kora']Pies jest kochany, kontaktowy, wesoly jest super i strasznie znajomy. Sprawdzalam wczoraj papierowe ogloszenia w Schronisku, przewija sie bialy psiak z Goclawia majacy 12 lat Och, mamy pierwsze informacje na temat zachowania malucha!! :multi: Dzięki Kora!! :modla: Izusiu czekamy na ostateczną decyzję co do imienia dla tego kudłatka :) Quote
Recommended Posts