Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej, nie miałam czasu wpaść,a tu sie okazuje, ze czeka dt na kwinto (czy jak mu tam w końcu dacie).
super!

na gwałt szukamy dt dla borysa, parówy jakieś 9 kg czy coś, bez kawałka ucha, z opadnięta wargą - po napaściach, których pada ofiara. spokojny, do bloku ok. traci dt. nie wiem,z jakiej przyczyny, tylko sie domyślam, ale i tak cholera mnie trzaska.....

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NiJaSe']Kociabanda prosze Cie na wszystko .... nie wypowiadaj przy mnie zestawu słów ...haszczak - schronisko bo nie zalewa krew z cementem
Jej, no to przepraszam :)

W sprawie Bourbona (1głos)/Kwinta (2głosy)/Prado (2głosy) ;) Czy jest na wątku ktoś kto mieszka, gdzieś blisko Palucha bądź Piaseczna i mógłby 10 czerwca (czwartek) przed godziną 16.00 wyadoptować go ze schronu i zawieść na DT do Piaseczna???
Ja wychodzę z pracy o 15.15 na Pradze i nie jestem zmotoryzowana :( Ewentualnie mogłabym liczyć na pomoc TZ-a Mru (mój TZ musi jechać w tym czasie wyprowadzić nasze psy do Jabłonny, a to w przeciwnym kierunku niż Paluch i Piaseczno), ale nie wiem czy się wyrobimy z dojazdem przed 16.00. Stąd moje pytanie. Może jest ktoś kto ma bliżej albo po drodze i może pomóc????
Uprzedzam, że odbierając pieska trzeba będzie podpisać jego adopcję.

Posted

izusia napisał(a):
Dołączam się do wątku i ja :-). Oczywiście czekamy na białaska do DT w Piasecznie ;-)

no witamy wybawczynię :D
co z psiakiem? ;)

Posted

Awit napisał(a):
To trza trzymać kciuki by mały nie zachorował<tfu tfu> w czasie kwarantanny.

oj tak...
oby wszystko dobrze poszło...
trzyamam kciuki ;)

Posted

koosiek napisał(a):
No to będzie Bourbon vel Kwinto alias Prado, pies trzech imion.

Widzę, że wyborem imienia nie będzie łatwo :D Jeśli dobrze policzyłam to na razie wygrywa Prado :)
Bourbon - 2głosy
Kwinto - 3głosy
Prado - 4głosy

Posted

[LIST]
[*]Izuniu wybawco Ty nasz świetnie, że jesteś:lol: Ja mam propozycję niech Izunia zdecyduje jakie imię najbardziej jej odpowiada, w końcu przez najbliższy czas to ona będzie się nim posługiwała ( w sensie imieniem)
[/LIST]

Posted

Izusia :)
mam Cie w garści :P hihihi

Kwinto...prawda...

Kwinto - kasiarz z warszawskeij Pragi wychodzi na wolność 9 czerwca 2010 roku
limuzyna przygotowana?
Kwinto i wszystko jest w przednim gatunku.
Kwinto to pies z charakterem, który szuka swojego ludzia na zawsze

Posted

Pies jest kochany, kontaktowy, wesoly jest super i strasznie znajomy. Sprawdzalam wczoraj papierowe ogloszenia w Schronisku, przewija sie bialy psiak z Goclawia majacy 12 lat

Posted

[quote name='Kora']Pies jest kochany, kontaktowy, wesoly jest super i strasznie znajomy. Sprawdzalam wczoraj papierowe ogloszenia w Schronisku, przewija sie bialy psiak z Goclawia majacy 12 lat

Och, mamy pierwsze informacje na temat zachowania malucha!! :multi: Dzięki Kora!! :modla:

Izusiu czekamy na ostateczną decyzję co do imienia dla tego kudłatka :)