Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kmurdz napisał(a):
skladam deklaracje 20 pln mieisiecznie na niego! wyciagnijmy go koniecznie!!! piekny psiaczek, a na paluchu.. ehh. szkoda gadac..

Jej! DZIĘKUJEMY!!
Mru na pewno dopisze nasze deklaracje na pierwszą jak wróci :)

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paluch nie wydaje psow na DT.
Ktos go musi na siebie wyadoptowac...

poproscie, zeby go nie odkleszczali przed wyjsciem, tylko dali Wam odkleszczacz do 'reki". Odkleszczy sie go po kapieli.

A! i jak chcecie go wziac, trzeba bedzie pojechac i powiedziec, ze jestescie zainteresowane jego adopcja, zeby go wykastrowali.

Posted

kmurdz napisał(a):
aha|! prosze o info na priva, jak bedzie zbiorka! supe, ze ma tymczas na miesiac!! :)

Jasne jak go wyciągniemy stamtąd i będziemy wiedziały dokładniej jakie są jego potrzeby finansowe to zaczniemy rozsyłać pw do wszystkich zadeklarowanych :)

Posted

Madallena napisał(a):
Paluch nie wydaje psow na DT.
Ktos go musi na siebie wyadoptowac...

poproscie, zeby go nie odkleszczali przed wyjsciem, tylko dali Wam odkleszczacz do 'reki". Odkleszczy sie go po kapieli.

A! i jak chcecie go wziac, trzeba bedzie pojechac i powiedziec, ze jestescie zainteresowane jego adopcja, zeby go wykastrowali.

Aha... No to sprawa się nieco komplikuje. Dzięki za informacje!!!
To oni nie kastrują wszystkich psów jak leci? Wydają bez sterylki jeśli się nie poprosi o sterylkę?

Posted

Kociabanda. Oni maja tam tyle zwierzat, ze nie wszystkie sa wykastrowane bo czasu nie ma i rak do kastracji (jak przyjedzie pies w stanie powaznym albo wymagajacym leczenia skupiaja sie tez na nim, a nie na kastracjach) przy takim natloku zwierzat dzieje sie tam roznie.

Ja wyadoptowalam swoja sunie na tzw adopcje warunkowa. Zobowiazywalo mnie to do przyjechania w umowionym terminie na sterylizacje i wizyty.
W tym przypadku, zeby zaoszczedzic pieniedzy na benzyne i marnowania czasu proponuje, zeby ktos kto wyadopctuje psiaka na siebie pojechal tam i powiedzial, ze po kwarantannie chce go zaadoptowac i poprosil o szybka kastracje.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
on wygląda jak dziadek punio z orzechowców, bardzo podobny.

Dokładnie, tak też pomyślałam i ten krzywy zgryz :lol:.
Ta ślicznota jest trochę w typie szpica, chyba.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dokładnie, tak też pomyślałam i ten krzywy zgryz :lol:.
Ta ślicznota jest trochę w typie szpica, chyba.

Ale tamten piesek, o którym mówicie jak się domyślam jest starszym psem? To nie może być on?

Posted

Kociabanda to teraz tylko znaleźć osobę, która go na siebie wy adoptuje, jechać na Paluch a potem wyciągnąć psiaka. Czy masz już może osobę, która go na siebie weźmie?

Posted

Atomowka napisał(a):
Kociabanda to teraz tylko znaleźć osobę, która go na siebie wy adoptuje, jechać na Paluch a potem wyciągnąć psiaka. Czy masz już może osobę, która go na siebie weźmie?

Chyba najlepiej, jeśli będzie to osoba, która bierze go na DT...

Posted

[quote name='Atomowka']Kociabanda to teraz tylko znaleźć osobę, która go na siebie wy adoptuje, jechać na Paluch a potem wyciągnąć psiaka. Czy masz już może osobę, która go na siebie weźmie?
No nie mam nikogo takiego :(

Posted

koosiek napisał(a):
Chyba najlepiej, jeśli będzie to osoba, która bierze go na DT...

Tylko jak na razie była mowa o tym, że to jej ktoś dostarczy pieska... Kurcze, nie wiem jeszcze jak to zrobić :(

Posted

Strasznie podobny do mojego Mikiego i nawet tyle samo waży. :crazyeye: Na zdjęciach rzeczywiście wygląda jakby miał bliżej dziesięciu lat niż dwóch. Dobrze, że nic mu nie jest.

Posted

A gdzie maluch będzie miał DT? Myślę, że nie będzie większego problemu ze znalezieniem osoby, która go od schronu zaadoptuje ( a może ulvhedin? ona ma chyba blisko do schronu?)