wtatara Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 jest podobny do mojej tymczasowiczki,która ma już DS Quote
Kociabanda2 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Bąbelek jest umówiony na kastrację na Paluchu w piątek o 11.00 !!! Niestety Izusia ma jeszcze kłopoty z nogą (dopiero wyjęli jej nogę z gipsu) i nie może prowadzić samochodu. Musiałaby wieść Bąbla autobusami z Piaseczna i z powrotem :( PROSIMY O POMOC w dowiezieniu Bąbla na kastrację i z powrotem :Rose: Quote
wiolabiszop Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 O ja czemu mieszkam tak daleko bardzo chętnie bym Bąbelka podrzuciła .:(( Quote
Ninti Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pojadę z Bąblem i zaczekam tam na niego, ale nie dysponuję samochodem, ktoś by nas musiał zawieźć i przywieźć :oops: Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Ninti']Pojadę z Bąblem i zaczekam tam na niego, ale nie dysponuję samochodem, ktoś by nas musiał zawieźć i przywieźć :oops:[/QUOTE] Dzięki Ci Ninti :) Niestety problem polega właśnie na tym, że Izusia po wyjęciu nogi z gipsu nie może jeszcze prowadzić auta :( Potrzebny transport, bo przecież nie można wieść psa po kastracji autobusami... Quote
Aneczka&Sułtan Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Kociabanda2']Dzięki Ci Ninti :) Niestety problem polega właśnie na tym, że Izusia po wyjęciu nogi z gipsu nie może jeszcze prowadzić auta :( Potrzebny transport, bo przecież nie można wieść psa po kastracji autobusami...[/QUOTE] nie dałoby się kastracji przenieść na sobotę. W piątek o 11 jestem w pracy i nie ma szans żebym się wyrwała. Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 no właśnie niestety nie. Oni umawiają te kastracje tylko w tygodniu i w godzinach pracy :/ Quote
Kociabanda2 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Cholera, TZ Mru może z kimś podjechać o 11.00 na tą kastrację, ale potem musi jechać do pracy i nie będzie mógł odebrać Bąbelka po zabiegu... No leżymy normalnie z tym transportem :/ Quote
Ninti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Słuchajcie... Właśnie się okazało, że muszę być w piątek o 12.00 ze swoim dzieckiem u dentysty! A od 15.00 pracuję... A powinnam z Bąblem pojechać, bo przecież to ja go zabierałam z Palucha... Może jednak zmieńmy ten termin, nic się jakoś nie chce ułożyć :shake: Quote
izusia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witajcie, mam problemy z dostępem do internetu stąd tylko na chwilę - udało mi się znaleźć transport "przyokazyjny". Zbyt dużo do wyboru terminów nie dostałam od wet. na kastrację malucha. Pozostałe dwa (7 lub dopiero 12-sty) wykluczają na 100% moje plany i obowiązki więc wyboru nie mam. Rozmawiałam z wet.i pytałam, czy musi jechać właścicielka czy może być jej koleżanka - bo godziny w ciągu dnia to przecież godziny pracy przeciętnego człowieka więc powiedziano mi, że bez problemów - rozumieją to. W razie czego jestem tylko pod telefonem 695 333 986. Quote
Ninti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 No to OK... Całe szczęście, że nie będzie problemów. Quote
Awit Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Czyli nie właściciel może jechać z nim? Chyba nie będą mieli nic przeciwko? Trzymam kciuki!! Quote
Kociabanda2 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 uff... no to problem rozwiązany :) Całe szczęście. Zatem w piętek po południu Bąbel już będzie bez jajek :smokin: Quote
Piromanka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No i skracają Bąbla o jajka... Izusia, jak masz problemy z nogą - zapraszam do mnie na masaże. Quote
Kociabanda2 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Zrobiłam Bąblowi plakacik do rozwieszania, np. w lecznicach. Niestety nie umiem wstawić na wątek pdf-a. Pomoże ktoś???? Quote
Kociabanda2 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Cioteczki naprawdę nie mogę sobie poradzić z wrzuceniem plakatu Bąbla na wątek. :huh:Wiem, że da się to jakoś zrobić, ale nie mam pojęcia jak :( Bardzo proszę o pomoc. Czy ktoś mógłby mi opisać co muszę w tym celu zrobić????? :modla: Quote
Kociabanda2 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Ciekawe jak tam Bąbelek po ciachnięciu jajek? ... Quote
paros Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Kociabanda2']Zrobiłam Bąblowi plakacik do rozwieszania, np. w lecznicach. Niestety nie umiem wstawić na wątek pdf-a. Pomoże ktoś????[/QUOTE] Link do plakaciku Bąbelka w formie pdf [URL="http://img291.imageshack.us/img291/2070/plakacik.pdf"][B][COLOR="#800080"]http://img291.imageshack.us/img291/2070/plakacik.pdf[/COLOR][/B][/URL] Instrukcja wstawiania pdf lub jpg: :lol: [LIST] [*]wchodzisz tu [URL="http://imageshack.us/?no_multi=1"][B]http://imageshack.us/?no_multi=1[/B][/URL] [*]naciskasz [B]"przeglądaj"[/B] i ze swojego komputera wybierasz plik pdf lub zdjęcie [*]naciskasz [B]"prześlij teraz"[/B] (w drugim oknie nic nie piszesz) [*]pojawiają się mi. linki do udostepniana i wybierasz [B]"link bezpośreni"[/B] [*]i to wszystko [/LIST] Z prawej strony masz okienko i możesz założyć sobie konto i będziesz miała linki wszystkich wstawianych rzeczy :lol: Quote
paros Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [COLOR="#ff0000"]Jeżeli wybierasz link bezpośredni [/COLOR]to po jego naciśnięciu od razu na komputerze otwiera się pdf [COLOR="#ff0000"]Jeżeli wybierzesz link [/COLOR]to otworzy się imageshack ze zdjęciem plakaciku który możesz ściągnąć tu podaję link do plakaciku [URL="http://img291.imageshack.us/i/plakacik.pdf/"][B]http://img291.imageshack.us/i/plakacik.pdf/[/B][/URL] Quote
izusia Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No i jesteśmy z Bąblastym w domu, mały dochodzi do siebie - jakby na kacu... Siedzi w gustownym żyrandolu na szyi.... Lekarz również powiedział, że psiak z ADHD he he tak się wił po głupim jasiu... Teraz śpi, albo raczej kima... był na dworze, ale siusiu nie robił. Jak psiaki karmiłam jako pierwszy na gumowych łapkach doszedł i czekał na swoje... a tu nic.... może dziś dostać tylko troszkę wody i nic więcej... Iza i Radek dają mu spokój - chyba łączą się z nim w bólu... Szczególnie że Bąbel nawet próbował do jajeczek swoich się dostać i to nachalnie, ale ten żyrandol.... dał narazie spokój....a Iza i Radek w tym czasie uważnie patrzyli co on robi.... Quote
Kociabanda2 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 paros napisał(a):Link do plakaciku Bąbelka http://img291.imageshack.us/img291/2070/plakacik.pdf Dzięki Paros!!! Za link i za instrukcję :) Bardzo dziękuję! :loveu: ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO POBRANIA PLAKACIKU BĄBELKA! Bardzo proszę o pomoc w rozwieszaniu ogłoszeń, gdzie się da :Rose: Quote
Kociabanda2 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 izusia napisał(a):No i jesteśmy z Bąblastym w domu, mały dochodzi do siebie - jakby na kacu... Siedzi w gustownym żyrandolu na szyi.... Lekarz również powiedział, że psiak z ADHD he he tak się wił po głupim jasiu... Teraz śpi, albo raczej kima... był na dworze, ale siusiu nie robił. Jak psiaki karmiłam jako pierwszy na gumowych łapkach doszedł i czekał na swoje... a tu nic.... może dziś dostać tylko troszkę wody i nic więcej... Iza i Radek dają mu spokój - chyba łączą się z nim w bólu... Szczególnie że Bąbel nawet próbował do jajeczek swoich się dostać i to nachalnie, ale ten żyrandol.... dał narazie spokój....a Iza i Radek w tym czasie uważnie patrzyli co on robi.... Dwa dni nie zaglądałam. Miałam strasznie ciężki weekend :shake: A tu widzę już po wszystkim. Jajeczka Bąbelka ciachnięte :) Trzymam kciuki żeby się wszystko ładnie goiło :) Wymiziaj Ewo Bąbelka ode mnie :loveu: Quote
izusia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ups padł mi komp gdzie miałam wszystkie fotki psiaków... Dziś czeka mnie kolejna wizyta na antybiotyk. Bąbel genialnie chodzi... taranuje kołnierzem dosłownie wszystko.:grins: Jakoś drzwi do pokoju okazują się zbyt wąskie... A jakie akrobacje robi aby się polizać - może jestem nieczuła, ale to jest bardzo komiczne...:evil_lol:. Dziś w nicy chodził z miejsca na miejsce, skubaniec nauczył się szczekać w domu od Izki (Izka ma jednego sąsiada, którego się boi i szczeka na niego a Bąbel zgodnnie z jej wskazówkami też zaczął alarm włączać na tego człowieka...). A jaki ma apetyt... chwila nieuwagi i wszystkie miseczki są jego... Iza oddaje mu te swoje niedobre chrupki (liczy, że dostanie coś lepszego...), Radzio - cykor, jak Bąbel podchodzi to próbuje powarkiwać, ale to ja muszę i tak pilnować miski Radzia (mógłby w końcu się postawić :mad:). Fotki nowe wrzucę jak tylko uda mi się zreperować laptopa Quote
Recommended Posts