Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Cioteczki! Czy naszego Bąbelka dałoby się podciągnąć pod jakąś rasę?? Nie znam się na rasowcach :P Uważam, że najlepsza rasa to rasowy kundel :P No ale może łatwiej będzie mu znaleźć domek jak w ogłoszeniu podamy, że "w typie rasy" :P Czy on do jakiejś jest podobny????

Posted

[quote name='Kociabanda2']Hej Cioteczki! Czy naszego Bąbelka dałoby się podciągnąć pod jakąś rasę?? Nie znam się na rasowcach :P Uważam, że najlepsza rasa to rasowy kundel :P No ale może łatwiej będzie mu znaleźć domek jak w ogłoszeniu podamy, że "w typie rasy" :P Czy on do jakiejś jest podobny????[/QUOTE]

Jakby się uprzeć, to można podciągnąć go pod szpica ;)

Posted

[quote name='izusia']Charakter- zgodnie z opisem z linku ;-)) dokładnie[/QUOTE]
he he :D To jak? Myślicie, że mogę mu wpisać, że jest w typie szpica American Eskimo Dog czy może chybiłam z tym eskimosem ?? Kompletnie się nie znam, więc zdaję się całkowicie na Wasze opinie :)

Posted

Dzień dobry Bąbelku. Widzę, że nasze wczorajsze rozważania Kamilo na temat Loli zaowocowały pomysłem na szukanie domu Bąblowi :) Bąbelku w typie American Eskimo Dog - siup do domu!

Trzeba napisać, że rzadka rasa :P

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Dzień dobry Bąbelku. Widzę, że nasze wczorajsze rozważania Kamilo na temat Loli zaowocowały pomysłem na szukanie domu Bąblowi :) Bąbelku w typie American Eskimo Dog - siup do domu!

Trzeba napisać, że rzadka rasa :P[/QUOTE]
Dobra :D
Jak skończę u Bąbelka to poczytam troszkę wątek Loli. Trzeba ją rozreklamować :)

Posted

No i pomysł super - ja go ponownie wykąpię po jego błotnych zabawach - jakbym go wyczesała to faktycznie będzie bardzo, bardzo podobny bo on tej sierści maaaa i maaa duuużo - taki skaczący (ADHD) okrągły Bąbelek. Kąpiel uda mi się zrealizować jak tylko gips mi z nogi zdejmą bo zgiąć się nie mogę :-P

Posted

[quote name='izusia']No i pomysł super - ja go ponownie wykąpię po jego błotnych zabawach - jakbym go wyczesała to faktycznie będzie bardzo, bardzo podobny bo on tej sierści maaaa i maaa duuużo - taki skaczący (ADHD) okrągły Bąbelek. Kąpiel uda mi się zrealizować jak tylko gips mi z nogi zdejmą bo zgiąć się nie mogę :-P
.... a co się w nogę stało????!

Kochane Cioteczki i Wujkowie PILNIE szukamy DS dla 4miesięcznej suni w typie collie smooth. Biedactwo zabrane zostało od ludzi, którzy wywalali ją już dwa razy, ponieważ jednak do nich wracała chcieli wyrzucić ją z autobusu... Teraz jest na awaryjnym DT, ale nie może tam zostać. W tym tygodniu idzie na inne DT - tylko na 3 góra 4 tygodnie... Co potem? Potrzebny jak najszybciej DS! Proszę zajrzyjcie do niej: http://www.dogomania.pl/threads/187980-Lola-s%C5%82odziutki-szczeniak-mix-collie-smooth-szuka-DT-lub-DS-pilne!!!

Posted

[quote name='Kociabanda2']Aniu, a możesz napisać? Ja nie znam żadnego forum szpiców :([/QUOTE]

Jasne, zaraz poszukam, tylko napisz mi proszę do kiedy Bąbel ma DT bo szczerze nie chce mi się wertować wątku.
Dziś już elaboraty o Loli pisałam, aż się zmęczyłam:) Opis z 1 postu?

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Jasne, zaraz poszukam, tylko napisz mi proszę do kiedy Bąbel ma DT bo szczerze nie chce mi się wertować wątku.
Dziś już elaboraty o Loli pisałam, aż się zmęczyłam:) Opis z 1 postu?[/QUOTE]
Tak, opis z pierwszego postu. Gdybyś mogła to wklej jego ogłoszenie i zdjęcia. Może uda mu się szybko znaleźć DS...

Posted

[quote name='mru']eeee fajnie z tym eskimo dogiem wymysliłyście![/QUOTE]
dobrze czy źle?? No bo wiesz Mru, jak do tej pory to ja zawsze kulą w płot z tymi rasami strzelałam :D (Norę po przejrzeniu książki opisałam jako owczarka holenderskiego, a okazało się, że ona w typie owczarka niemieckiego długowłosego; o Pixelku napisałam, że podobny do rottweilera, a okazało się, że on w typie jakiegoś baucerona czy czegoś podobnego czego nazwy wymówić się nie da :D ). Dobrze opisałam tego kudłatego kurdupelka czy nie?

Posted

wrzuciłam kawalera na szpice w potrzebie na dogo. http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!!/page262 reszta for które znalazłam to albo malamut albo husky. Mam nadzieję, że ktoś ze szpiców się pojawi i podpowie (tak właśnie mnie się udało z Lolunią).

Teraz trzeba będzie na Bąbla uważać, bo domy się będą zabijały żeby mieć tak orginalnego psa w typie tak nieczęsto spotykanej rasy :evil_lol:

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']wrzuciłam kawalera na szpice w potrzebie na dogo. http://www.dogomania.pl/threads/1895-Szpice-w-potrzebie!!!/page262 reszta for które znalazłam to albo malamut albo husky. Mam nadzieję, że ktoś ze szpiców się pojawi i podpowie (tak właśnie mnie się udało z Lolunią).

Teraz trzeba będzie na Bąbla uważać, bo domy się będą zabijały żeby mieć tak orginalnego psa w typie tak nieczęsto spotykanej rasy :evil_lol:
Och dzięki Ci dobra kobieto! :) Zapiszę sobie ten szpicowy wątek tak na przyszlość :)
A mój Fąfel jest jedyny w swoim rodzaju - rasy fąflowej :D i nikomu go nie oddam!