Beatkaa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Mysia_ napisał(a):jak tam dzisiaj na spacerku? :) A dobrze :):) Ibisek jak zwykle szalał z Krzysiem ;)Tak im się podobało,że aż nie chcieli wracać :razz: Quote
tymuś Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 i obok szalony Krzyś którego wszędzie pełno i zawsze "gotowy":lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 trochę zazdroszczę Ibiskowi tego tłuszczyku, ale tylko trochę :evil_lol: Widziałam, że dzisiaj ich boks był też z Panią Lidią :) Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Oni to mają często spacerki :razz::razz: A własnie zawsze zapominam zapytać :diabloti: Ten rudy piesek co jest z Ibisem i Krzysiem to kto to? :oops: Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Mysia_ napisał(a):Gufiś :) :) :) aaa :) jakoś nigdy z nim nie byłam :oops: chciałam go zapiąć na smycz ale się nie daje....a nie wiem czy by się trzymał Ibiska i Krzysia. Quote
Mysia_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Beatkaa napisał(a):aaa :) jakoś nigdy z nim nie byłam :oops: chciałam go zapiąć na smycz ale się nie daje....a nie wiem czy by się trzymał Ibiska i Krzysia. Luca (Manixsa) chodzi z nim bez smyczy, a Pani Lidia na smyczy... więc trudno mi powiedzieć jak lepiej :oops: Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Mysia_ napisał(a):Luca (Manixsa) chodzi z nim bez smyczy, a Pani Lidia na smyczy... więc trudno mi powiedzieć jak lepiej :oops: Hmm to narazie będę próbować jeszcze ze smyczą ;) Quote
Mysia_ Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Beatkaa napisał(a):Hmm to narazie będę próbować jeszcze ze smyczą ;) on trochę boi się smyczy, najlepiej przekupić go żarełkiem i złapać z zaskoczenia ;) Quote
Beatkaa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Mysia_ napisał(a):on trochę boi się smyczy, najlepiej przekupić go żarełkiem i złapać z zaskoczenia ;) dobrze,to będę pamiętać:) Quote
Bjuta Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Saraisa też Gufiego bierze luzem. On się ponoć pięknie pilnuje (Ibisa)! Quote
Beatkaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Też ostatnio wzięłam go luzem i się ładnie trzymał :):) Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ale zdaje się aż spod holenderskiej granicy? Mysiu na początku maja będę w Berlinie. Jakby co... Dobrze by było Gufiemu chociaż obroże założyć, żeby się przyzwyczaił, że coś można mieć na szyi się od tego nie umiera... Quote
Mysia_ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Bjuta napisał(a):Ale zdaje się aż spod holenderskiej granicy? Mysiu na początku maja będę w Berlinie. Jakby co... Dobrze by było Gufiemu chociaż obroże założyć, żeby się przyzwyczaił, że coś można mieć na szyi się od tego nie umiera... mam nadzieję, że uda się wcześniej Gufiego zawieźć :) a ostatnio jeden Pan pytał mnie jakiej rasy jest Ibisek :evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Rasy wyjątkowej! :) :) Jeden egzemplarz na całym świecie! Quote
Mysia_ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Panu chodziło chyba o jego oryginalną budowę ciała ;) Możliwe, że Gufi będzie mógł pojechać koło przyszłego weekendu :) Quote
Bjuta Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 O rany!!! To niesamowite że tak szybko się udało znaleźć tak daleki transport!!! A jak pojedzie? Trochę się boję żeby nie drapnął, jak on taki niesmyczowy, a na takiej trasie musi parę razy się wysiusiać... Quote
Mysia_ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Bjuta napisał(a):O rany!!! To niesamowite że tak szybko się udało znaleźć tak daleki transport!!! A jak pojedzie? Trochę się boję żeby nie drapnął, jak on taki niesmyczowy, a na takiej trasie musi parę razy się wysiusiać... jeśli wszystko wypali to pojedzie ze znajomą i doświadczoną osobą ;) Quote
Bjuta Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Hopkaj, hopkaj, żeby nam się wątek nie zgubił! Quote
Recommended Posts