niteczka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Mysia_ napisał(a):no ładnie nie było mnie tu ponad tydzień i nikt wątku Ibiska nie odwiedził :mad: No to mi się oberwie! Ciocia nie bij! Quote
Mysia_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 jak obiecasz poprawe to się zastanowię czy bić czy nie :eviltong: Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 To ja też na wszelki wypadek, wpadnę i Ibiska na samą górę podniosę! Quote
niteczka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Bjuta napisał(a):To ja też na wszelki wypadek, wpadnę i Ibiska na samą górę podniosę! Cioteczka Mysia bardzo groźna. Trzeba się pilnować;) Quote
niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ja tutaj pilnuję Ibiska. Nie chcę oberwać, jak Mysia wróci. Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dobra strategia! Ja niestety znikam, więc we wrześniu, będzie ze mną krucho... :oops: Quote
niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bjuta napisał(a):Dobra strategia! Ja niestety znikam, więc we wrześniu, będzie ze mną krucho... :oops: Ja też zniknę na parę dni. Urlop mam. Ale przed trzeba poudawać, że wszystko ma się pod kontrolą:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 i co niteczko z tym Twoim urlopem? :evil_lol: Ibisio przypomina o sobie ;) Quote
niteczka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Mysia_ napisał(a):i co niteczko z tym Twoim urlopem? :evil_lol: Ibisio przypomina o sobie ;) Że tak powiem, nici :evil_lol: z urlopu, jak na razie. Samochód się rozsypał :-( i nie wiadomo, czy nie skończy się zakupem innego. Dobrze, że urlop mam trochę dłuższy, to może jeszcze gdzieś wyjadę. Chciaż gdzieś w Polskę. Na razie będę zaglądała do Ibiska i innych psiaków. Quote
Mysia_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 no tak złośliwość rzeczy martwych :shake::mad: ale są plus tego - jesteś dalej tutaj z nami :evil_lol: Quote
niteczka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dalej nie mam jak się ruszyć, więc coś sobie tutaj dłubię:lol: Próbuję oswoić alegratkę, ale chyba jestem ślepa. Nie mogę trafić na instrukcję, jak aktywować konto. :cool3: Muszę chyba zwrócić się o pomoc do bardziej doświadczonych:lol: Quote
niteczka Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Potwierdzam, jestem ślepa. Konto w alegratce jest aktywowane. Teraz pora na kolejny krok. Może ciocia Sabinka pomoże? Quote
niteczka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Wróciłam już do tego zapsiałego świata, czyt. Dogomanii:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 witamy :evil_lol::loveu: i co odpoczełaś choć trochę? :cool3: Quote
niteczka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mysia_ napisał(a):witamy :evil_lol::loveu: i co odpoczełaś choć trochę? :cool3: Właściwie to nie wiem. :p Wróciłam do pracy i czułam się tak, jak po weekendzie.:lol: Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 niteczka napisał(a):Właściwie to nie wiem. :p Wróciłam do pracy i czułam się tak, jak po weekendzie.:lol: hehe :lol: nie no to i tak pozazdrościć :evil_lol: u mnie wolny weekend to rzadkość, więc juz nie pamietam jak to jest po takim weekendzie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 niteczka napisał(a):Czyli pracujesz 7 na 7 :p zazwyczaj :eviltong: Quote
niteczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Qurcze, to medal Ci się należy. O np. przodownika pracy. Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Absolutnie! Medal się należy i to złoty... A może Psitul powinien przyjąć jeszcze kogoś do pracy - choć na pół etatu, bo to trochę niewolnictwem pachnie... :roll: Quote
niteczka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Bjuta napisał(a):Absolutnie! Medal się należy i to złoty... A może Psitul powinien przyjąć jeszcze kogoś do pracy - choć na pół etatu, bo to trochę niewolnictwem pachnie... :roll: Słuchaj Bjutka, powiedz mi na ucho. To już Mysię łańcuchem przykuli w tym schronisku? :evil_lol: Quote
Bjuta Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Wydaje mi się, jeszcze ją puszczają na noc do domu. Ale nie wiem czy zawsze... :shake: :eviltong: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 puszczają puszczają :evil_lol: fotka autorstwa Pana Tomczaka ;) Quote
Recommended Posts