Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No... wokół stołu 3 rudny po każdym powrocie do domu (pies ucieka ze sznurkiem, ja gonię). No i do autobusu... No i jak jestem już bardzo głodna a wołają na obiad to też czasem podbiegnę. To chyba dużo, nie? :lol:
PS. Stół duży na 8 osób...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Dlatego apeluję do Ibiska, żeby mi dał dobry przykład! :eviltong:

Drogi Ibisku zabierz ciotkę Bajutkę na przebieżkę, po co ma wokół stołu latać :evil_lol:

Posted

Bajutka dużo ładniej! :evil_lol: Ibisek, czemu tak daleko mieszkasz? A lepiej - dlaczego nie umiem się nauczyć prowadzić auta? Tyle spacerków nam umyka...

Posted

Bjuta napisał(a):
Bajutka dużo ładniej! :evil_lol: Ibisek, czemu tak daleko mieszkasz? A lepiej - dlaczego nie umiem się nauczyć prowadzić auta? Tyle spacerków nam umyka...

Ciotka, a może chcesz pieska ? :razz:

Posted

W nią jakiś diabeł wstępuje! :diabloti:
Psy na szkoleniu już jej nie ruszają, ale jak wczoraj się zjawił śliczny kundelek, to jak go pogoniiiiiła! Biedaczek zmykał aż się kurzyło. A on chciał ją tylko powąchać :shake: A tak poza tym - anioł wcielony. :lol:

Posted

kiedy była w schronisku i zabierałam ją na spacerek to zaden pies nie śmiał ani na mnie skoczyć, bo inaczej Heksa wkraczała do akcji :lol::diabloti:

Ibisku, a Ty masz trzymac się góry, bo tak daleko nikt Cię nie zauważy :shake:

Posted

Moje śląskie ogł. Ibiska wygasło - teraz jest to allegro Justyny85. (Ale swoje odnowiłam jednak w pomorskim:eviltong:, bo tak myślę, że może ktoś go rozpozna?)

Posted

Bjuta napisał(a):
Moje śląskie ogł. Ibiska wygasło - teraz jest to allegro Justyny85. (Ale swoje odnowiłam jednak w pomorskim:eviltong:, bo tak myślę, że może ktoś go rozpozna?)

Bjutka, zawsze można próbować :razz: