Bjuta Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 No... wokół stołu 3 rudny po każdym powrocie do domu (pies ucieka ze sznurkiem, ja gonię). No i do autobusu... No i jak jestem już bardzo głodna a wołają na obiad to też czasem podbiegnę. To chyba dużo, nie? :lol: PS. Stół duży na 8 osób... Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dlatego apeluję do Ibiska, żeby mi dał dobry przykład! :eviltong: Quote
niteczka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bjuta napisał(a):Dlatego apeluję do Ibiska, żeby mi dał dobry przykład! :eviltong: Drogi Ibisku zabierz ciotkę Bajutkę na przebieżkę, po co ma wokół stołu latać :evil_lol: Quote
niteczka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 niteczka napisał(a):Drogi Ibisku zabierz ciotkę Bajutkę na przebieżkę, po co ma wokół stołu latać :evil_lol: Sorry ciotkę Bjutkę :lol: Quote
Bjuta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bajutka dużo ładniej! :evil_lol: Ibisek, czemu tak daleko mieszkasz? A lepiej - dlaczego nie umiem się nauczyć prowadzić auta? Tyle spacerków nam umyka... Quote
niteczka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bjuta napisał(a):Bajutka dużo ładniej! :evil_lol: Ibisek, czemu tak daleko mieszkasz? A lepiej - dlaczego nie umiem się nauczyć prowadzić auta? Tyle spacerków nam umyka... Ciotka, a może chcesz pieska ? :razz: Quote
Mysia_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ojjj Heksa nie była by zadowolona :lol::eviltong: Quote
Bjuta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 W nią jakiś diabeł wstępuje! :diabloti: Psy na szkoleniu już jej nie ruszają, ale jak wczoraj się zjawił śliczny kundelek, to jak go pogoniiiiiła! Biedaczek zmykał aż się kurzyło. A on chciał ją tylko powąchać :shake: A tak poza tym - anioł wcielony. :lol: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 kiedy była w schronisku i zabierałam ją na spacerek to zaden pies nie śmiał ani na mnie skoczyć, bo inaczej Heksa wkraczała do akcji :lol::diabloti: Ibisku, a Ty masz trzymac się góry, bo tak daleko nikt Cię nie zauważy :shake: Quote
Bjuta Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Moje śląskie ogł. Ibiska wygasło - teraz jest to allegro Justyny85. (Ale swoje odnowiłam jednak w pomorskim:eviltong:, bo tak myślę, że może ktoś go rozpozna?) Quote
Mysia_ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bjuta napisał(a):Moje śląskie ogł. Ibiska wygasło - teraz jest to allegro Justyny85. (Ale swoje odnowiłam jednak w pomorskim:eviltong:, bo tak myślę, że może ktoś go rozpozna?) Bjutka, zawsze można próbować :razz: Quote
Mysia_ Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Czaruś, ten który wczesniej był na moich fotkach Ibiska ;) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 zauważyłam, że trzymają się razem w boksie :evil_lol: Quote
niteczka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysia_ napisał(a):zauważyłam, że trzymają się razem w boksie :evil_lol: Kolejna parka przyjaciół? Quote
Mysia_ Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 kto wie..... Może jeszcze nie teraz, ale jakby tak dłużej w schronisku zostali.. na co napewno nie pozwolimy :mad::mad::mad: Quote
Bjuta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 O Nie! Ibisku! Walcz o domek! Czarusiu... Uśmiechaj się o opis... ;) Quote
silke Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ibisku, chociaż podniosę, choć cięęęężko... :roll::diabloti:. Quote
Mysia_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ibiska serducho napewno jest bardzo cięzkie :loveu: Quote
Bjuta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ibisku, taki szmat drogi przywędrowałeś ze schroniska do schroniska i miałbyś nie znaleźć domu? To nie może się tak skończyć! Quote
Recommended Posts