Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Manixsa']Cicho Myszko, nasze pieski są grzeczne i czyste :)[/QUOTE]
tak, oczywiście :evil_lol::evil_lol:
Tak grzeczne i czyste jak Norek po dzisiejszym spacerze :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Beatko, a może jak będziesz miec czas to zrobisz Ibiskowi nowe ogłoszenia? Kiedyś mi pisałaś, że chętnie porobisz jakimś psiakom... Chociaż teraz to już Ci się wakacje kończą :roll:

Posted

Myślę,że dam radę jakieś ogłoszenia porobić.Ostatnio to na nic nie mam czasu,szkoła się zbliża,jakieś przygotowania,kontrole u lekarzy i nie mam czasu nawet wejść na dogo :shake: Ale możesz na mnie liczyć Myszko,postaram się jak mogę,ale ostatnio to już nie ogarniam :roll:

Posted

Z ogłoszeniami Ibiska nie jest tak źle jak myślałam...na wielu stronach co chciałam go ogłaszać to jakaś dobra osóbka już go ogłaszała :multi:

Oto strony,na których Ibisek ma już ogłoszenia wraz z tymi co były i co zrobiłam :

www.przygarnijzwierzaka.pl
www.szerlok.pl
www.najpewniej.pl
www.kokosy.pl
www.adopcjapsa.pl
www.morusek.pl
www.petsy.pl
www.pineska.pl
www.owi.pl
www.mamoferte.pl

Jak znajdę czas to coś do tego dołożę :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Mysia_']Super! Dzięki :)
Coś pusto tutaj....[/QUOTE]

Tak puściutko :( Gdybym miała czas zrobiłabym więcej ogłoszeń,ale jak tak dalej pójdzie to czas będę mieć może dopiero na ferie lub wakacje.ehh..

Posted

[quote name='Beatkaa']Tak puściutko :( Gdybym miała czas zrobiłabym więcej ogłoszeń,ale jak tak dalej pójdzie to czas będę mieć może dopiero na ferie lub wakacje.ehh..[/QUOTE]

o ranyyy.... Tak Was męczą w ten pierwszy rok?

Posted

[quote name='Mysia_']o ranyyy.... Tak Was męczą w ten pierwszy rok?[/QUOTE]

Wiesz co ogólnie ciężko jest...strasznie wysoki poziom. Głównie ta szkoła stawia na języki i dużo wymaga,a ja np. z angieskiego byłam dwa poziomy niżej niż reszta klasy i teraz ciężko jest się utrzymać,to co oni już mieli ja dopiero poznaję,a tu już trzeba w praktyce stosować,eehh.Myślę,że dam radę,ale muszę się wkręcić w ten wir nauki,bo teraz jeszcze niełatwo mi się przestawić,no a do tego ostatnio złapał mnie katar,boli gardło,wszystko mnie boli to już w ogóle wszystkiego mi się odechciewa a pogoda zmienna mi w tym nie pomaga... :(