Bjuta Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Oj Ibisku, Twój ukochany przyjaciel za TM... Jak Ty sobie teraz dasz radę sam? Quote
niteczka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bjuta napisał(a):Oj Ibisku, Twój ukochany przyjaciel za TM... Jak Ty sobie teraz dasz radę sam? Kto był przyjacielem Ibiska? Quote
Mysia_ Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 w sumie nie widać po nim żadnej zmiany, ale co bidulek ma robić... Quote
Bjuta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 No właśnie! To jest dla mnie zupełna zagadka, czemu on, Majk, Rodek nie trafiają od razu do adopcji. Takiemu np. Moto się tak szybko udało a przecież o wiele mniej efektowny. Quote
niteczka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Właśnie, dla mnie to też zagadka. Jego mordka jest cudna! Quote
Mysia_ Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 to na prawde nie zrozumiałe co taki piękny psiak jeszcze w schronisku robi... Tyle lat :-( Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 cafeanimal i adopcje.org ma :) [IMG]http://i40.tinypic.com/1z6qbt1.jpg[/IMG] Quote
ketunia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Kochane wyślijcie mi fotki i tekst Ibiska na maila. Dla niego też wykupiłam pakiecik ogłoszeń :) ketunia@wp.pl Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 O kochana nasza!!!!!! Już się biorę za przeglądanie calutkiego wątku, żeby żadne cudne zdjątko się nie zmarnowało! Mysiu zerknij - czy tekst z allegro jest aktualny? PRAWDOPODOBNIE JEDYNY PIEGOWATY PIES NA ŚWIECIE Ibis (pozycja 3750) trafił do schroniska w 2004r czyli biedaczek męczy się już w schronisku spory kawałek życia i nie wiadomo czy nie więcej ponieważ trafił do nas ze schroniska w Stargardzie Gdańskim!!! Nikt dokładnie nie wie jak to się stało że psiak jest u nas . Czyżby tyle przewędrował, by znaleźć swojego pana? Ibisek w tej chwili ma około 7-8 lat, jest wesoły, lubi pieszczoty i zabawy. Lgnie do człowieka. Nie jest agresywny w stosunku do innych psiaków czy ludzi, a jeśli zdarzy mu się jakaś mała sprzeczka to bardzo łatwo przywołać go do porządku, wystarczy słowo. Ibis bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, lata uciekają a on wciąż czeka na dobrego pana. Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska) e-mail: gosha160@wp.pl tel.: 692-581-343 Quote
Mysia_ Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Aktualny :) ale zastanawiam się czy nie spróbowac inaczej - nie pisać o tym, że wczesniej był w innym mieście, że był już w schronisku - ludziom moze to dziwnie się kojarzyć, a tym bardziej taki tekst "biedaczek męczy się już w schronisku spory kawałek życia i nie wiadomo czy nie więcej ponieważ trafił do nas ze schroniska w Stargardzie Gdańskim!!! Nikt dokładnie nie wie jak to się stało że psiak jest u nas ." Może szukajmy mu domu jako zwykłemu schroniskowemu, ale pięknemu i piegatemu psiakowi? Wydaje mi się, że jesli juz tak długo ogłoszenia nic nie dają to trzeba spróbować zmienić strategie :) Quote
ketunia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Allegro Ibiska. Coś mi źle wczytało szablon:( http://allegro.pl/show_item.php?item=1054844339 Quote
Mysia_ Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ibisku oby w końcu ktoś Cię zauważył... Ile można czekać?! Quote
Mysia_ Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 najlepsza z całego spaceru jest kąpiel błotna ;) Quote
Recommended Posts