Bjuta Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ibisek to się chociaż całkiem często na spacery załapuje! :) Quote
Beatkaa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Tak,dziś też się załapał...niestety wszystkie psiaki pobiegły a on został :shake: myślałam,że przybiegnie jak zawsze..ale nie...ehh...później się dowiedziałam,że Alina go znalazła i wzięła do boksu.Tyle psiaków szło,a on sie nie ruszył z pod schroniska...zawsze myslalam,ze na Krzysia musze bardziej uważać,a tu Ibisek został w tyle :( nastepnym razem bede bardziej pilnować,żeby trzymał się grupy....:roll: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Bjuta napisał(a):Ibisek to się chociaż całkiem często na spacery załapuje! :) to prawda... przynajmniej raz w tygodniu idzie jak jest Manixsa, a jeszcze oprócz tego dziewczyny w weekend też go zabierają z tego co widzę :) Quote
Beatkaa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ibisku wskakuj szybciutko na pierwszą :) Quote
Bjuta Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Był dziś na spacerku z sympatycznymi paniami. :) Quote
Beatkaa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Bjuta napisał(a):Był dziś na spacerku z sympatycznymi paniami. :) ooo! super :):):) Quote
Beatkaa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ibisku kochany...do domku Ci już czas.Ja nie wiem dlaczego nikt nie chce tak kontaktowego psiaka :shake: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ibisek powinnie bardziej zalecać się do ludzi, a nie ich obszczekiwać :eviltong: a ludzie durni i się nabierają na te jego zagrywki :mad: Quote
Beatkaa Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mysia_ napisał(a):Ibisek powinnie bardziej zalecać się do ludzi, a nie ich obszczekiwać :eviltong: a ludzie durni i się nabierają na te jego zagrywki :mad: Ale przecież on ma taki łagodny pyszczek!!! Pies po którym od razu widać,że nie jest agresywny ;) Quote
tymuś Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Mysia_ napisał(a):Ibisek powinnie bardziej zalecać się do ludzi, a nie ich obszczekiwać :eviltong: a ludzie durni i się nabierają na te jego zagrywki :mad: Ibisek czyś ty oszalał ??!!........ ludzi straszysz!!:angryy: nie wiesz że sam na siebie bat kręcisz:shake:tym że ich zniechęcasz Quote
Beatkaa Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 hop Ibisku....stęskniłam się już za Tobą !!!! Quote
Bjuta Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 To ja nie wiedziałam, że on taki szczekuś jest! Jakoś zawsze myślałam, że do wszystkich się tuli. Quote
Mysia_ Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 tymuś napisał(a):Ibisek czyś ty oszalał ??!!........ ludzi straszysz!!:angryy: nie wiesz że sam na siebie bat kręcisz:shake:tym że ich zniechęcasz Bjuta napisał(a):To ja nie wiedziałam, że on taki szczekuś jest! Jakoś zawsze myślałam, że do wszystkich się tuli. za kratami boksu na obcych, ale tak poza tym to przytulas oczywiście ;) Quote
Recommended Posts