Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,dziś też się załapał...niestety wszystkie psiaki pobiegły a on został :shake: myślałam,że przybiegnie jak zawsze..ale nie...ehh...później się dowiedziałam,że Alina go znalazła i wzięła do boksu.Tyle psiaków szło,a on sie nie ruszył z pod schroniska...zawsze myslalam,ze na Krzysia musze bardziej uważać,a tu Ibisek został w tyle :( nastepnym razem bede bardziej pilnować,żeby trzymał się grupy....:roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
Ibisek to się chociaż całkiem często na spacery załapuje! :)

to prawda... przynajmniej raz w tygodniu idzie jak jest Manixsa, a jeszcze oprócz tego dziewczyny w weekend też go zabierają z tego co widzę :)

• 2 weeks later...
Posted

Mysia_ napisał(a):
Ibisek powinnie bardziej zalecać się do ludzi, a nie ich obszczekiwać :eviltong: a ludzie durni i się nabierają na te jego zagrywki :mad:

Ale przecież on ma taki łagodny pyszczek!!! Pies po którym od razu widać,że nie jest agresywny ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ibisek powinnie bardziej zalecać się do ludzi, a nie ich obszczekiwać :eviltong: a ludzie durni i się nabierają na te jego zagrywki :mad:

Ibisek czyś ty oszalał ??!!........ ludzi straszysz!!:angryy: nie wiesz że sam na siebie bat kręcisz:shake:tym że ich zniechęcasz

Posted

tymuś napisał(a):
Ibisek czyś ty oszalał ??!!........ ludzi straszysz!!:angryy: nie wiesz że sam na siebie bat kręcisz:shake:tym że ich zniechęcasz

Bjuta napisał(a):
To ja nie wiedziałam, że on taki szczekuś jest! Jakoś zawsze myślałam, że do wszystkich się tuli.

za kratami boksu na obcych, ale tak poza tym to przytulas oczywiście ;)