Beatkaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Patikujek']Były kiedyś problemy z takim wariatem. albo chciał strzelać do psów albo próbował je swoim jeepem rozjeżdżać. Był czas, że bałyśmy się chodzić na hołdy z psami i chodziłyśmy wtedy po lasku tym koło tartaku. Świr jeden, mam nadzieję, że to nie on wrócił[/QUOTE] Horror :crazyeye: Że też tacy "ludzie" chodzą po ziemi...:angryy: Oby nie on... Quote
Mysia_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Patikujek napisał(a):Były kiedyś problemy z takim wariatem. albo chciał strzelać do psów albo próbował je swoim jeepem rozjeżdżać. Był czas, że bałyśmy się chodzić na hołdy z psami i chodziłyśmy wtedy po lasku tym koło tartaku. Świr jeden, mam nadzieję, że to nie on wrócił tylko, że teraz koło tartaku to już praktycznie nie ma lasku :roll: Beatkaa napisał(a):Horror :crazyeye: Że też tacy "ludzie" chodzą po ziemi...:angryy: Oby nie on... Beatka, a gdzie dokładnie tego faceta spotkałaś? Mówił coś do Ciebie? Odezwałaś się do niego? Quote
Beatkaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mysia_ napisał(a): Beatka, a gdzie dokładnie tego faceta spotkałaś? Mówił coś do Ciebie? Odezwałaś się do niego? Spotkałam go jak idzie się na te pierwsze jeziorko,zaraz jak sie tam schodzi w dół...zdążyłam wykrztusić głupie"ale" bo byłam w takim szoku :oops:i jak najszybciej musiałam usunąć mu Ibisa z drogi,facet się nic nie odzywał,a później to sie juz nawet nie ogladałam...:shake: Quote
Mysia_ Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Beatkaa napisał(a):Spotkałam go jak idzie się na te pierwsze jeziorko,zaraz jak sie tam schodzi w dół...zdążyłam wykrztusić głupie"ale" bo byłam w takim szoku :oops:i jak najszybciej musiałam usunąć mu Ibisa z drogi,facet się nic nie odzywał,a później to sie juz nawet nie ogladałam...:shake: yhm, ciekawe... :roll: Tamten miał z reguły dużo do powiedzenia :shake: ale może skoro Ty się nieodzywałaś to on też nie :roll: Quote
Beatkaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mysia_ napisał(a):yhm, ciekawe... :roll: Tamten miał z reguły dużo do powiedzenia :shake: ale może skoro Ty się nieodzywałaś to on też nie :roll: może i dlatego :roll: Quote
Patikujek Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Mysia_ napisał(a):yhm, ciekawe... :roll: Tamten miał z reguły dużo do powiedzenia :shake: ale może skoro Ty się nieodzywałaś to on też nie :roll: To fakt z tamtym się nie patyczkowałyśmy i może dlatego wtedy też tyle miał do powiedzenia do nas. No ale miejmy nadzieje, że to nie on. A ty ibiskuj wskakuj na góre po domek, bo to już najwyższa pora się wynieść z boksu gdzieś na kanapy :) Quote
Mysia_ Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 wczoraj była Manixsa to oczywiście Ibisek był na spacerku :loveu: widziałam, że nawet jakieś zdjęcia tym razem były na spacerku :cool3::cool3: Quote
Beatkaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Mysia_ napisał(a):wczoraj była Manixsa to oczywiście Ibisek był na spacerku :loveu: widziałam, że nawet jakieś zdjęcia tym razem były na spacerku :cool3::cool3: oo super,to czekamy :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Beatkaa napisał(a):oo super,to czekamy :loveu: spytam Lucę czy mogę z facebooka tutaj porwać ;) Quote
Bjuta Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 No niech spróbuje protestować!!! :mad::mad::mad: Quote
Mysia_ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 nie protestowała :loveu: chłopaki lecą na spacerek :cool3::cool3: :eviltong: zwiedzanie :diabloti: jakość kiepska, nie wiem czy to przez tego facebooka :eviltong: Ibis lubi głównie pozować od strony doopci :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mysia_ napisał(a): Ibis lubi głównie pozować od strony doopci :evil_lol: hmmmm,zauważyłam :diabloti::diabloti: Quote
Beatkaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Mysia_ napisał(a):w sumie to ma co pokazać :D hehe,no tak :D:D Quote
tymuś Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ależ ten ibisek jest gruby hihi bąbel II Quote
Recommended Posts