jostel5 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 ANETTTA napisał(a): ciesze sie z dobrych wieści ;) Anettta-my też!!!:):):) Bardzo,bardzo,bardzo!:) Quote
Onaa Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Ja również się cieszę, że Mailo już powoli się coraz lepiej czuje w swoim domku i z radością oglądam jego zdjęcia w nowym domu :lol:. To co, chyba mogę zmieniać tytuł :). Quote
magdola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:...no comments...:loveu: Quote
jostel5 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Wciąż jest codziennie po kilka telefonów w sprawie Mailusia...:) Ciekawe,jak nasz łobuz sobie radzi...Wciąż o nim myślę. Quote
elmira Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Świetne fotki. Mailo, jaki wyluzowany.:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 zapraszamy na bazarek na bialskie psiaki http://www.dogomania.pl/threads/196503-Torebki-ciuszki-co%C5%9B-dla-psa-do-22.11-na-Bia%C5%82%C4%85-Podlask%C4%85. Quote
jostel5 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mailo,co u Ciebie???Stęskniłam się za SYNUSIEM...!;) Quote
Paja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dostałam odp na @,ale przez przypadek skasowałam :( wiec pisze co tam było w nim. Ewa nie miała dostepu do internetu dlatego sie nie odzywała u Mailutka wszystko okej.Zaczął sie bawic zabawka Rosy,kotów dalej nie polubił,nie zabardzo chce dawac przemywac oczko,ale staraja sie.Jakos po weekendzie pojdzie z nim do weta. Dzisiaj Ewa postara sie do nas wejsc i pózniej ma mi przsłac fotki nowe. Quote
kinga_kinga7 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Paja napisał(a):Dostałam odp na @,ale przez przypadek skasowałam :( wiec pisze co tam było w nim. Ewa nie miała dostepu do internetu dlatego sie nie odzywała u Mailutka wszystko okej.Zaczął sie bawic zabawka Rosy,kotów dalej nie polubił,nie zabardzo chce dawac przemywac oczko,ale staraja sie.Jakos po weekendzie pojdzie z nim do weta. Dzisiaj Ewa postara sie do nas wejsc i pózniej ma mi przsłac fotki nowe. jak dobrze,że jest ok z prosiutkiem:multi: Quote
ANETTTA Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 mailo to inna rasa niz ten malec a;e zajrzyjcie moze te domki które dzwonią po psa bez oka chciałaby takeigo z okiem ... http://www.dogomania.pl/threads/196778-USPA%C4%86!!!!-bo-quot-ugryz%C5%82-quot-w-palec-mix-malta%C5%84czyka?p=15772843#post15772843 yorkopodny Quote
jostel5 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zajrzałam,polecam. Bo o Maila wciąż są telefony-dzisiaj też! :) Rekordzista normalnie...! A domek Mailusia milczy...Co tam u Was...? Martwimy się. Quote
Kris2000 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mailo wszystkiego dobrego...wyglądasz ślicznie. Quote
rosa11 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witam! Nie odzywałam się długo ale miałam chwilowe kłopoty z internetem:/ ale już wszystko dobrze, będę mogła na bieżąco pisać co u Maila. Jak na razie to Mailo powoli się aklimatyzuje, chociaż na pewno mu ciężko. Twardy z niego zawodnik - potrafi się obrazić na kilka godzin np. o to że chcę przemyc mu oczko lub jak chce umyć mu nóżki całe z błota. Uzbroiłam się w cierpliwość i czekam, aż się przyzwyczai. Natomiast bardzo przywiązał się do Rosy, potrafi cały dzień ganiać z Nią na podwórku. Z kotami dalej bez zmian - nie polubili się. Bardzo cieszy się kiedy wracam do domu, biega w kółko i nawet daje się przytulic a ostatnio nawet wskoczył mi na kolana. Prześlę Paulinie kilka nowych zdjęć, na pewno je wstawi znowu :) Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Uuuuu....Ulga! :) Możesz przesłać mnie: jot_a@wp.pl Mailo pozostał Mailem? Quote
rosa11 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No wysłałam już Paulinie. Mailo dalej jest Mailem i chyba tak już zostanie, chociaż prosiaczek też do niego bardzo pasuje i to nie tylko ze względu na wygląd ale na apatyt również :) Quote
elmira Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Charakterny chłopak z Mailo. Mizianko dla prosiutka i pozdrowienia dla Mailowego domku:) Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 On jeszcze tęskni za Paulą...Jej dom był dla niego rajem po tym ,co przeszedł i dlatego pewnie ta aklimatyzacja trochę trwa. Myślę jednak,że miłość i jeszcze trochę cierpliwości dla fochów Prosiutka uczynią z niego aniołka...Kłapie zębiskami? Co powiedział wet? Wiedziałam,że pokocha Rosę! Koty też polubi-u Paji nie było z tym problemów...:) Quote
rosa11 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 No my też uważamy, ze tęskni za Pauliną, niekiedy jak mu chyba bardzo smutno to kładzie się spać na kocyk, który dała Paulina jak Go zabieraliśmy.No charakterek to On ma, ale uważam, że jest to kwestia czasu. Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Synuś z Rosą :) No łapiny mu się faktycznie "ciut" ubrudziły...:evil_lol: Cieszę się bardzo,że rozumiecie problemy Mailusia.Też myślę,że niedługo Niunio uzna ,że w jego prawdziwym,stałym domku jest najlepiej i najpiękniej na świecie.:) Quote
Olga7 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Podczytuje nieraz wątek Mailo i także b.mnie cieszy ,że ma już swoj szczęsliwy ,b.dobry dom i swych ludzi-wlaścicieli. A jego humorzasty charakterek wynika też troche może z tego ,że czuje się nieco pokrzywdzony z powodu braku tego oczka ? kto wie? A może już taki byl zawsze ,ale z biegiem czasu da się uglaskać .Ma taką piękną ,dostojną Sarę-damę to ma szansę na zmianę charakterku też. Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 On jest w typie westa,a te podobno charakterek mają... Gdzie jest Dogo07??? Dlaczego się nigdzie nie pojawia??? Ona też byłaby z Mailusia dumna.:) Quote
Recommended Posts