Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również się cieszę, że Mailo już powoli się coraz lepiej czuje w swoim domku i z radością oglądam jego zdjęcia w nowym domu :lol:.

To co, chyba mogę zmieniać tytuł :).

Posted

Dostałam odp na @,ale przez przypadek skasowałam :( wiec pisze co tam było w nim.

Ewa nie miała dostepu do internetu dlatego sie nie odzywała u Mailutka wszystko okej.Zaczął sie bawic zabawka Rosy,kotów dalej nie polubił,nie zabardzo chce dawac przemywac oczko,ale staraja sie.Jakos po weekendzie pojdzie z nim do weta.
Dzisiaj Ewa postara sie do nas wejsc i pózniej ma mi przsłac fotki nowe.

Posted

Paja napisał(a):
Dostałam odp na @,ale przez przypadek skasowałam :( wiec pisze co tam było w nim.

Ewa nie miała dostepu do internetu dlatego sie nie odzywała u Mailutka wszystko okej.Zaczął sie bawic zabawka Rosy,kotów dalej nie polubił,nie zabardzo chce dawac przemywac oczko,ale staraja sie.Jakos po weekendzie pojdzie z nim do weta.
Dzisiaj Ewa postara sie do nas wejsc i pózniej ma mi przsłac fotki nowe.

jak dobrze,że jest ok z prosiutkiem:multi:

Posted

Witam! Nie odzywałam się długo ale miałam chwilowe kłopoty z internetem:/ ale już wszystko dobrze, będę mogła na bieżąco pisać co u Maila. Jak na razie to Mailo powoli się aklimatyzuje, chociaż na pewno mu ciężko. Twardy z niego zawodnik - potrafi się obrazić na kilka godzin np. o to że chcę przemyc mu oczko lub jak chce umyć mu nóżki całe z błota. Uzbroiłam się w cierpliwość i czekam, aż się przyzwyczai. Natomiast bardzo przywiązał się do Rosy, potrafi cały dzień ganiać z Nią na podwórku. Z kotami dalej bez zmian - nie polubili się. Bardzo cieszy się kiedy wracam do domu, biega w kółko i nawet daje się przytulic a ostatnio nawet wskoczył mi na kolana. Prześlę Paulinie kilka nowych zdjęć, na pewno je wstawi znowu :)

Posted

No wysłałam już Paulinie. Mailo dalej jest Mailem i chyba tak już zostanie, chociaż prosiaczek też do niego bardzo pasuje i to nie tylko ze względu na wygląd ale na apatyt również :)

Posted

On jeszcze tęskni za Paulą...Jej dom był dla niego rajem po tym ,co przeszedł i dlatego pewnie ta aklimatyzacja trochę trwa.
Myślę jednak,że miłość i jeszcze trochę cierpliwości dla fochów Prosiutka uczynią z niego aniołka...Kłapie zębiskami? Co powiedział wet?

Wiedziałam,że pokocha Rosę! Koty też polubi-u Paji nie było z tym problemów...:)

Posted

No my też uważamy, ze tęskni za Pauliną, niekiedy jak mu chyba bardzo smutno to kładzie się spać na kocyk, który dała Paulina jak Go zabieraliśmy.No charakterek to On ma, ale uważam, że jest to kwestia czasu.

Posted

Synuś z Rosą :)

No łapiny mu się faktycznie "ciut" ubrudziły...:evil_lol:

Cieszę się bardzo,że rozumiecie problemy Mailusia.Też myślę,że niedługo Niunio uzna ,że w jego prawdziwym,stałym domku jest najlepiej i najpiękniej na świecie.:)

Posted

Podczytuje nieraz wątek Mailo i także b.mnie cieszy ,że ma już swoj szczęsliwy ,b.dobry dom i swych ludzi-wlaścicieli.
A jego humorzasty charakterek wynika też troche może z tego ,że czuje się nieco pokrzywdzony z powodu braku tego oczka ? kto wie? A może już taki byl zawsze ,ale z biegiem czasu da się uglaskać .Ma taką piękną ,dostojną Sarę-damę to ma szansę na zmianę charakterku też.