Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mailo jest chyba żywiołowy prawda ?
Tak sobie myślę, bo jeszcze dzisiaj był w telewizji taki piękny film o psiaku, i tak mi się jakoś pomyślało, że to jakby Mailo, czy by go nie ogłaszać jako w typie westa, bo on taki i z wyglądu i z charakteru chyba jest.

Posted

No ,juz myslałam,ze nikt sie w temacie nie odezwie a nie chciałam pisac post pod postem swoim.Mailo jest zywiołowy nawet mometami zaczyna sie bawic jak sie go zaczepia.Chodzi z tatkiem na spacerki,bo ja mam zakaz opuszczania podwórka na wiecej niz 5 min.Musza miec mnie na widoku bo ze mna zle :( Mailo kocha spacery ,ale nienawidzi widoku smyczy przed upieciem,jak mu sie pokazuje smycz z daleka i idzie w jego kierunku to ucieka,ale jak juz sie podepnie to jest szczesliwy i leci przed siebie.Uwazam ,ze najlepszym domem dla Maila był by dom z innym psiakiem...Jak ktos poda @ przesle zdjecia ,bo cos mam problem ze zmiejszeniem Maila na Łozku :)

Posted

[quote name='elmira']Prześlij do mnie proszę.

Mój e-mail: elmiradogo@gmail.com

Trzymaj się, bardzo przykro czytać, że coś Ci się komplikuje ze zdrowiem.
Zaraz Ci wysle czesc zdjec,a jak wroce z penem bo mam mi sasiad zgrac zdjecia a beda tam jakies Maila-a powinny to Ci dosle...

Posted

Przyszłam sobie do Mailika i ja. No i cieszę się bardzo,że psiak robi takie postępy!

Magdola,ale domek można chyba sprawdzić...?Państwo znają historię Mailo? Wiedzą,że nie ma oczka?

Posted

jostel5 napisał(a):

Magdola,ale domek można chyba sprawdzić...?Państwo znają historię Mailo? Wiedzą,że nie ma oczka?

Nie, oni po prostu chcą pomoc jakiemus psiakowi, a ze maja spore stado to musi byc cos malego, i sama najpierw zbieram info ;)

Posted

Majlo ma sie dobrze,ale nie podoba mi sie jego postepowanie do Karina jak je.Leci do niego gdzies go tam podgryzie zaszczeka i ucieka..A tak poza tym sypia na łózku a jak pokazuje mu sie,ze ma zejsc jest wielece na pół swiatu obrazony :) Co do mnie jestem w trakcie dalszych badan biore tabletki i bede sie powoli po lekach szykowac do wyciecia migdała który sie zrobił po tym wypadku taki blee i uciska na nerw w uchu,dlategom zem prawie głucha :(Ostatnio znajomi zrobili mi duzo niespodzianek i troszke odzyłam :) w niedziele znajomy na kilka godzin chce mie do Mragowa porwac,ale sama nie wiem jescze czy pojade bardzo ,zle od upadku znosze podróze czym kolwiek...Mailis lubi podróze autkiem tak mi sie własnie przypomniało :)Czasem jak nie jedziemy daleko to jedzie z nami a pozniej biega taki uradowany..

Posted

To w końcu Mailo zgodził by się z kotkami i królikiem mini (6 kg ! haha) ???????? Bo chętnie bym przekazała jakieś namiary żeby sobie o jego charakterze pogadać z potencjalnymi właścicielami...... Może akurat????

Posted

Mysle,ze by sie zgodził...o ile by mu natretnie do miski z jedzeniem nie zagladały.. dzisiaj urwis biegła po deszczu ze mna i ani wgłowie było mu wejsc do domu..a pozniej jak ja juz wchodziłam do domu wszedl za mna i uwalił sie taki mokry na moim łózku i poszedł spac w najlepsze...obecnie za chwilke bedziemy jesc kolacje na która mały bardzo wyczekuje bo ma swoje miesce przy stole :)

Posted

Paja napisał(a):
Mysle,ze by sie zgodził...o ile by mu natretnie do miski z jedzeniem nie zagladały.. dzisiaj urwis biegła po deszczu ze mna i ani wgłowie było mu wejsc do domu..a pozniej jak ja juz wchodziłam do domu wszedl za mna i uwalił sie taki mokry na moim łózku i poszedł spac w najlepsze...obecnie za chwilke bedziemy jesc kolacje na która mały bardzo wyczekuje bo ma swoje miesce przy stole :)

Ale te kotki mają jakieś 2,5-3 mies..............

Posted

magdola napisał(a):
Ale te kotki mają jakieś 2,5-3 mies..............

To spokojnie powinien sie z nimi dogadac,jak dogaduje sie z moim 20 letnim terrorysta,a ten kot goni sprzed sklepu wszystkie psy bo to jego podjazd to mysle ,ze z maluchami tym bardziej sie dogada.On nie jest zainteresowany kotami on ma swojne sciezki i albo nimi wedruje ,albo spi...Napewno jak pisałam wczesniej nie nadaje sie do domu z małymi dziecmi bo on jeszcze długo bedzie miał jakies takie dziwne zachowania jak to ja mowie zalezne od pogody....dzisiaj od 4 siedział kolo okna i wył do ksiezyca,albo sobie podszczekiwal :)

Posted

Pięknie,Paju,piszesz o Mailo...Dom,do którego psiak trafi,nie może być ani odrobinę gorszy od Twojego :) ...Bo chłopak się załamie,jeśli straci Ciebie ,Twoich Rodziców ,Twoje psiaki! Aż boję się o tym myśleć!

Posted

Mysle,ze nie bedzie tak zle i jak chca porozmawiac o mailu to moga ze mna lub z kims innym z tematu ja jestem otwarta moge ich nawet zaprosic do siebie na kawe i ciasteczka o ile nie boja sie zobaczyc przygłuchej kaleki :)A tak na serio to jakos w nastepnym tygodniu mam rezonas głowy i bede wiedziec na czym stoje badz leze :)

Posted

cos znów mi sie spsuło i nie moge edytowac nawet na zaawansowanym wiec taki mały off:oops: znajomi szukaja psiaka/suczki młodego szczeniaka labka lub miksa z labkiem zgadzaja sie na wizyte przedadopcyjna i kastracje/sterylizacje.Prosili mnie bym pomogła im cos znalesc bo chca pomuc,wiec sie zgodziłam i powiedziałam ,ze popodsyłam im cos na maila w wolnym czasie..