Onaa Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Saldo na dzień dzisiejszy wygląda tak: 18.06.br -p.Jowita z poza dogomani 25 zł 21.06.br- zachary 220 zł 24.06.br- Avii 100zł 24/06.br-Iwop 200zł 28.06.br-paulinken 10zł 29.06.br-izunia154 10zł razem=565 zł Tak wg tego :). Quote
kinga_kinga7 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dogo07 napisał(a):Tak wg tego :). to przepraszam pomyliłam się,20 dosłane Quote
Paja Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ze wczoraj mam jeszcze wpłaty od Ellig 60zł i zachary 20 zł A jak tam nasz Mailo sie ma jest jakas szansa na zdjecia ? Quote
kinga_kinga7 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wróciłam ze schroniska i mam zdjęcia Maila:) Mailo jest sam w pięknym boksie:),jest łagodny,ale bardzo nie ufny,chowa się,chciałam go zabrać na spacer,ale nie dał się zabrać.Potrzeba z nim dużo pracy.Jadł mi z ręki i sam podchodził.. Quote
elmira Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O dzięki, kinga_kinga. Ja miałam zdjęcia od Jostel. Ale nie wkleiłam. Przepraszam. Quote
elmira Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dogo07 napisał(a):Jaki biedny ! Ale, jaki śliczny, co? Fajny mały prosiutek:) Quote
zachary Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Piękny malutek o przerażonych troszkę oczach....Paja go udomowi....prawda? Quote
jostel5 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Jestem i ja.Dzięki,Kinguś,za zdjęcia,bo moje przy Twoich to kicha!(Ale może jednak Elmirka je wstawi...) Mnie również Mailo-Mopik dał się pogłaskać,nie próbował gryźć,kiedy włożyłam rękę do boksu,z apetytem zjadł smaczka.Jest nieufny BARDZO,ale spokojniejszy niż w boksie ogólnym i chyba zaciekawiony tym,co się wokół niego dzieje. Wygląda jak mały prosiaczek,jest zupełnie niepodobny do siebie sprzed tygodnia-mały i drobny (chociaż kluseczka). Na grzbiecie ma trochę strupków-to chyba efekt przegrzania,bądź uczulenie na pchły. Wyjeżdża ze schronu zgodnie z planem-w sobotę ok.4 rano,tak,by Elmira mogła wyruszyć w drogę jak najwcześniej. Do W-wy będzie go wiozła wolontariuszka ze schroniska (bardzo,bardzo dziękujemy!),która nie chce za przetransportowanie psiaka pieniędzy.:). Jutro Mailo ma mieć założoną książeczkę zdrowia. Trzymajcie kciuki,by wszystko się udało! Aha,swój przelew zrobię jutro. Quote
elmira Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wstawię! Obiecuję:) Dla mnie ten psiak jest śliczny. Quote
Paja Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 zachary napisał(a):Piękny malutek o przerażonych troszkę oczach....Paja go udomowi....prawda? Prawda ja i moj tatko(dokarmi kiełbasa:diabloti:) juz sie nim zajmiemy i zrobimy z niego psa kanapowego iz takie u nas panuja zasady,ze pies to członek rodziny i korzysta tak samo,ze wszytskiego jak my :) Mailo jestes cudowny :)chyba sie zakochałam :razz: Quote
elmira Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Pajka, a jak on będzie robił problemy? Co Ty na to? Kawał drogi od nas. A jak on nie jest teraz miziakiem. Masz siłę z nim popracować? Quote
Paja Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 elmira napisał(a):Pajka, a jak on będzie robił problemy? Co Ty na to? Kawał drogi od nas. A jak on nie jest teraz miziakiem. Masz siłę z nim popracować? Zrobie wszystko co w mojej mocy by go naprawic:) problemów u mnie nie mozna miec.Jak cos zniczy to mowi sie trudno to tylko Mailo jak bedzie szczekał(np.w nocy) mowi sie trudno to tylko kochany pies i jest na wiosce.Drogi jest kawał ,ale ja nie z tych ,ze oddam psa bo mi zrobił problem,wiec o to sie nie martw. Quote
elmira Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Paja napisał(a):Zrobie wszystko co w mojej mocy by go naprawic:) problemów u mnie nie mozna miec.Jak cos zniczy to mowi sie trudno to tylko Mailo jak bedzie szczekał(np.w nocy) mowi sie trudno to tylko kochany pies i jest na wiosce.Drogi jest kawał ,ale ja nie z tych ,ze oddam psa bo mi zrobił problem,wiec o to sie nie martw. Paja:), no to się widzimy ok. soboty ok. południa we Wrocławiu:) Quote
Paja Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 elmira napisał(a):Paja:), no to się widzimy ok. soboty ok. południa we Wrocławiu:) Chyba pod Wrocławiem bo jak pisałam mieszkam 5 km za Wrocławiem.Jak bedziesz wiedziec to napisz mi pozniej mniej wiecej o ktorej godzinie bys była.I jak mozesz wydrukuj umowe. Quote
IVV Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 nareszcie !!!!! strasznie sie ciesze !!!!!! trzymam kciuki za wyprawe !!!! Quote
Onaa Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Czyli jeszcze tylko kilka dni zostało. Powodzenia dla Mailo, zeby wszystko się udało !!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 też bardzo się cieszę,że wreszcie wyjdzie ze schroniska i już nigdy tam nie wróci:) Quote
iwop Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Proszę dopisac mnie do deklaracji stałej - minimum 25 zł. W zalezności od sytuacji może być więcej... Quote
Paja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Wczoraj doszła dopłata od kinki kingi 20zł A jak tam nasz maluszek sie ma? Quote
AgusiaP Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Wpłaciłam wczoraj pieniązki na Mailo. Mailo trzymaj się jeszcze chwilka i będzie lepiej :lol: Quote
Paja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 AgusiaP napisał(a):Wpłaciłam wczoraj pieniązki na Mailo. Mailo trzymaj się jeszcze chwilka i będzie lepiej :lol: Wpłaciłas rozumiem na kinga_kinga ? czy ktos Ci podał mój numer konta bo ja Cie w zeszycie nie widze bym Ci numer konta wysyłała na Mailo. Quote
AgusiaP Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Paja napisał(a):Wpłaciłas rozumiem na kinga_kinga ? czy ktos Ci podał mój numer konta bo ja Cie w zeszycie nie widze bym Ci numer konta wysyłała na Mailo. Wpłaciłam na Paulina Z. Radzyń Podlaski. Mam wyczyszczoną skrzynkę, więc nie pamiętam, ale PW dostałam pd Ciebie :lol: Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A ja się niepomiernie ciesze, że Mailo Mopik jest ostrzyżony. Zapowiadają ostre upały, więc biedak by się męczył. No, to zostały tylko dwa dni.:) iwop, bardzo Ci dziękujemy za pomoc:) Quote
Recommended Posts