Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Saldo na dzień dzisiejszy wygląda tak:

18.06.br -p.Jowita z poza dogomani 25 zł
21.06.br- zachary 220 zł
24.06.br- Avii 100zł
24/06.br-Iwop 200zł
28.06.br-paulinken 10zł
29.06.br-izunia154 10zł
razem=565 zł

Tak wg tego :).

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wróciłam ze schroniska i mam zdjęcia Maila:)

Mailo jest sam w pięknym boksie:),jest łagodny,ale bardzo nie ufny,chowa się,chciałam go zabrać na spacer,ale nie dał się zabrać.Potrzeba z nim dużo pracy.Jadł mi z ręki i sam podchodził..

Posted

Jestem i ja.Dzięki,Kinguś,za zdjęcia,bo moje przy Twoich to kicha!(Ale może jednak Elmirka je wstawi...)

Mnie również Mailo-Mopik dał się pogłaskać,nie próbował gryźć,kiedy włożyłam rękę do boksu,z apetytem zjadł smaczka.Jest nieufny BARDZO,ale spokojniejszy niż w boksie ogólnym i chyba zaciekawiony tym,co się wokół niego dzieje.
Wygląda jak mały prosiaczek,jest zupełnie niepodobny do siebie sprzed tygodnia-mały i drobny (chociaż kluseczka).
Na grzbiecie ma trochę strupków-to chyba efekt przegrzania,bądź uczulenie na pchły.
Wyjeżdża ze schronu zgodnie z planem-w sobotę ok.4 rano,tak,by Elmira mogła wyruszyć w drogę jak najwcześniej.
Do W-wy będzie go wiozła wolontariuszka ze schroniska (bardzo,bardzo dziękujemy!),która nie chce za przetransportowanie psiaka pieniędzy.:).
Jutro Mailo ma mieć założoną książeczkę zdrowia.
Trzymajcie kciuki,by wszystko się udało!
Aha,swój przelew zrobię jutro.

Posted

zachary napisał(a):
Piękny malutek o przerażonych troszkę oczach....Paja go udomowi....prawda?

Prawda ja i moj tatko(dokarmi kiełbasa:diabloti:) juz sie nim zajmiemy i zrobimy z niego psa kanapowego iz takie u nas panuja zasady,ze pies to członek rodziny i korzysta tak samo,ze wszytskiego jak my :)

Mailo jestes cudowny :)chyba sie zakochałam :razz:

Posted

elmira napisał(a):
Pajka, a jak on będzie robił problemy? Co Ty na to? Kawał drogi od nas. A jak on nie jest teraz miziakiem. Masz siłę z nim popracować?

Zrobie wszystko co w mojej mocy by go naprawic:) problemów u mnie nie mozna miec.Jak cos zniczy to mowi sie trudno to tylko Mailo jak bedzie szczekał(np.w nocy) mowi sie trudno to tylko kochany pies i jest na wiosce.Drogi jest kawał ,ale ja nie z tych ,ze oddam psa bo mi zrobił problem,wiec o to sie nie martw.

Posted

Paja napisał(a):
Zrobie wszystko co w mojej mocy by go naprawic:) problemów u mnie nie mozna miec.Jak cos zniczy to mowi sie trudno to tylko Mailo jak bedzie szczekał(np.w nocy) mowi sie trudno to tylko kochany pies i jest na wiosce.Drogi jest kawał ,ale ja nie z tych ,ze oddam psa bo mi zrobił problem,wiec o to sie nie martw.

Paja:), no to się widzimy ok. soboty ok. południa we Wrocławiu:)

Posted

elmira napisał(a):
Paja:), no to się widzimy ok. soboty ok. południa we Wrocławiu:)

Chyba pod Wrocławiem bo jak pisałam mieszkam 5 km za Wrocławiem.Jak bedziesz wiedziec to napisz mi pozniej mniej wiecej o ktorej godzinie bys była.I jak mozesz wydrukuj umowe.

Posted

AgusiaP napisał(a):
Wpłaciłam wczoraj pieniązki na Mailo.

Mailo trzymaj się jeszcze chwilka i będzie lepiej :lol:

Wpłaciłas rozumiem na kinga_kinga ? czy ktos Ci podał mój numer konta bo ja Cie w zeszycie nie widze bym Ci numer konta wysyłała na Mailo.

Posted

Paja napisał(a):
Wpłaciłas rozumiem na kinga_kinga ? czy ktos Ci podał mój numer konta bo ja Cie w zeszycie nie widze bym Ci numer konta wysyłała na Mailo.

Wpłaciłam na Paulina Z. Radzyń Podlaski. Mam wyczyszczoną skrzynkę, więc nie pamiętam, ale PW dostałam pd Ciebie :lol:

Posted

A ja się niepomiernie ciesze, że Mailo Mopik jest ostrzyżony. Zapowiadają ostre upały, więc biedak by się męczył. No, to zostały tylko dwa dni.:)

iwop, bardzo Ci dziękujemy za pomoc:)