elmira Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Paja napisał(a):Ze wspólna pomoca damy sobie rady z Mopikiem ,bedzie jeszcze psem łozkowym :) Wiadomo kazdemu trzeba dac szanse a tym bardziej zwierzeciu bo o moim tz nie bede juz wspominac iz miał ich zaduzo i wszystkie zmarnował... Z tymi TZ-tami to nie ma co się przejmować;) Tego kwiatu, to pół światu:lol: Zwierzęta jakoś takie mądrzejsze:evil_lol: Wykorzystują szansę:) Quote
ollalaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Jestem i melduję, że przenoszę moją deklarację (10zł miesięcznie) z Poneczki dla Mailo Quote
kinga_kinga7 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 dostałam wpłatę 220 zł od Iwony R.:) tylko bardzo proszę pisać w tytule na "Mailo",bo mam pieniążki nie tylko jego i nie wiem od kogo i na jakiego psiaka Quote
Onaa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):dostałam wpłatę 220 zł od Iwony R.:) tylko bardzo proszę pisać w tytule na "Mailo",bo mam pieniążki nie tylko jego i nie wiem od kogo i na jakiego psiaka Tak, koniecznie trzeba pisać od kogo (nick) dla kogo (imię pieska). No więc 220zł to kto :) bo chcę rzetelnie napisać ? Quote
zachary Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Oooo, przepraszam, to ja nie wpisałam nicku. Tyle przelewów robiłam wieczorem, ale wydawało mi się,że wpisałam... Quote
IVV Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 to jaka jest sytuacja finansowa na dzien dzisiejszy? z tego co widze to pieniadze chyba juz sa . najwyzszy czas chlopaka wyciagnac!!! Quote
zachary Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Sprawdziłam w historii operacji bankowych...Ja wpisałam swój nick i że jest to wpłata na Mailo. Quote
IVV Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 IVV napisał(a):to jaka jest sytuacja finansowa na dzien dzisiejszy? z tego co widze to pieniadze chyba juz sa . najwyzszy czas chlopaka wyciagnac!!! moze juz sie pakowac??????? Quote
jostel5 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Powoli chyba może...:) Uprzedziłam dzisiaj kierownika schroniska,że Mopik-Mailo lada moment opuści współtowarzyszy niedoli...Przed podróżą chłopak zostanie ostrzyżony i wypucowany! Nie będzie to może jakaś bardzo wymyślna fryzurka,ale zawsze coś.;) Obejrzy go też dokładniej -tak jak pisałam wcześniej-schroniskowy wet. Quote
Onaa Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 jostel5 napisał(a):Powoli chyba może...:) Uprzedziłam dzisiaj kierownika schroniska,że Mopik-Mailo lada moment opuści współtowarzyszy niedoli...Przed podróżą chłopak zostanie ostrzyżony i wypucowany! Nie będzie to może jakaś bardzo wymyślna fryzurka,ale zawsze coś.;) Obejrzy go też dokładniej -tak jak pisałam wcześniej-schroniskowy wet. To super, bo jest lato, to by Mopikowi/Mailo mogło być za gorąco. No i można będzie zobaczyć u veta jak tam jego skóra, czy wszystko w porządku, i co z tym oczkiem, czy go to nie boli coś, bo może dlatego też jest taki niedotykalski ? A ja mam jeszcze pytanko: czy on normalnie chodzi, porusza się ? Bo na zdjęciu, ale to może sprawa ujęcia , wygląda jak taka kupka nieszczęścia. Quote
jostel5 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Mopik porusza się sprawnie i zupełnie normalnie chodzi-o to możemy się nie martwić!:) Quote
kinga_kinga7 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 na razie dostałam takie wpłaty: 18.06.br - 25 zł od p.Jowity z poza dogomani 21.06.br - 220 od zachary razem 245 zł Quote
IVV Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 super ode mnie wplynelo jednorazowo 100zl (co mozna podzielic na 2 miesiace np 2X50) to kiedy Mailo -juz nie mop po tych obstrzyzynach - jedzie do Paji??????? Quote
Paja Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 IVV napisał(a):super ode mnie wplynelo jednorazowo 100zl (co mozna podzielic na 2 miesiace np 2X50) to kiedy Mailo -juz nie mop po tych obstrzyzynach - jedzie do Paji??????? Ja tez jestem bardzo ciekawa kiedy kruszynka bedzie...? Quote
avii Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):na razie dostałam takie wpłaty: 18.06.br - 25 zł od p.Jowity z poza dogomani 21.06.br - 220 od zachary razem 245 zł mój przelew też juz wędruje , ale że po południu puszczony, ksiegowania będą jutro z rana .. może byc jutro lub pojutrze .. cieszę się że Mopik wyrusza po lepsze .. zobaczcie dziewczyny jesli sie oczywiście da , może on wogóle nie widzi i nie słyszy dlatego tak reaguje na dotyk ?? strzyżenie zatem dla niego to koszmar będzie... Paja a nie mozna by tak na wszelki słuczaj jakies budki skombinowac do twojego kojca ?? Przeciez nie musi byc nowa .. Czy mnie się wydawało że ktos na bazarku budę oferował czy tylko mi sie śniło ?? Tak tylko głośno myślę :roll: Quote
IVV Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a co tu taka cisza???? Mailo nadal potrzebuje deklarcji!!!!!! a tu zobaczcie -tragedia -niewidomy pies ma tylko czas do soboty :( http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-ma-czas-do-soboty-26.06.-Czy-zdążymy-Potrzebne-deklaracje Quote
Paja Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Witam jak tam Mailo na kiedy dziewczyny planujecie transport? Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 HAAAALLLLOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! co tu taka cisza?????? Mailo wciaz potrzebuje wsparcia finansowego !!!!!!!! Quote
Recommended Posts