Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem,jestem,cały czas tu zaglądam i martwię się o ten domek najlepszy dla Mailo.Pokazuj go,Paju ,dobrym ludziom i nie daj byle gdzie...
Bardzo Cię o to proszę!:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pokazuje go wszedzie gdzie sie da i komu sie da!! w sobote z niunkiem i Tosia skocze na rynek porozdaje troszke ulotki a moze nóz sie ktos odezwie?Trzeba próbowac nie kazdy ma dostep do internetu.

Posted

Mailusia lubie,ale nie lubie jego humorków typu kłapanie zebami :)Dzis po kapieli tak sie czochrał w poscieli ,ze ja zrzucił i był cały heppy :)

Posted

czy ciagle to niewiem ,ale jak chcesz wziasc go na kolana to najczesciej...albo złapac jak lata jak szlalej z reszta bandy po podwórku i rozrabia...ostatnio sie usmiałam bo stanał pod koniem i szczekał na niego a jak kon spuscił głow do niego to uciekał gdzie pieprz rosnie taki z niego odwazny gosc :)

Posted

Ale nie ma co narzekac i tak zrobił duze postepy odkad przyjechał i to mnie bardzo cieszy.Wieczorem spał koło tatki i kota :) kot z poczatku nasz syczał,ale jak zobaczył iz mały ma go gdzies dał sobie spokój i poszedł spac.

Posted

Czekamy aż zamówiony pakiecik ogłoszeń na bazarku zostanie zrobiony i rozdzwonią się, mam nadzieję, telefony o Mailo :).

Aha, i przypominam, że nie mamy nadal nikogo kto by się zajął finansami psiaka, tak że deklaracje miesięczne nie mają gdzie wpływać !

Posted

A mnie się wszystkie zdjęcia bardzo podobają :) :) :).
A to pierwsze z tym napisem, jak Mailo tak słodko sobie siedzi to dosłownie jak cukiereczek wygląda :loveu:. A na drugim znowu taką fajną wesołą minę ma, troszkę łobuzerską bym powiedziała. A na ostatnim to tak pozuje jak do portretu, słodziak jeden :lol:.

Posted

Bo Mewciu to taki cwaniaczek nie ukrywajmy :)A jak tam jego ogłoszenia sa juz robione? Jak nie to moze podmienic jeszcze któres zdjecie na któres z tych 3 ?Mam nadzieje,ze ktos tez z ulotki zadzwoni i zapyta o cwaniaka :)Ulotek nie dawalismy byle komu dawalismy osoba w srednim i starszym wieku.Bo nie widziałam sesu małolata które 2 metry dalej wyzuca je do kosza.

Posted

[quote name='jostel5']Paju,odbierz telefon ode mnie...Dzwonię....:)[/QUOTE]

Dzieki,ze zadzwoniłas na 2 pierwszy sie gdzies zapodział w akcji :)
Dane na temat Małego wysłałam :)

Posted

Dziękuję.Już wysłałam e-maila do zainteresowanej.Podałam Twój nr telefonu.:)

Pewnie zasięg straciłyśmy w czasie tej naszej rozmowy tel. i nam przerwało...

Posted

Ja tez widziałam śliczne.Mam 2 kotki 2 miesieczne do adopcji nie słyszałyscie by ktos chciał?Przyjechały na dt takie dzikusy piwnicowe :) Mailo,Tosia i Mola jak siedza u mnie w pokoju na łózku to potrafia na siedzaco na nie godzinami patrzec jak sie bawia i po klatce wspinaja :) A jak sie przestaja bawic to ktores daje głos i znów sie kice bawia i wspinaja :)W ogóle jakies te dziskusy moje wszytskie bezstresowe sa :oops: chyba im zawiele pozwalam.Tosiu juz sie zadoptował w nowym domku i sypia tez na kanapie pmimo ze ma legowisko :oops:ale to ja go tak nauczyłam:oops:

Posted

[quote name='Dogo07']Nie wiem czy ogłoszenia Mailo z bazarku już się ukazały ale chyba jeszcze czekamy bo się na bazarku zrobił korek :razz:.[/QUOTE]

Mniejmy nadzieje,ze do tego czasu obwodnice wybuduja :)

Ja juz nie mam pomysłu gdzie go jeszcze na własna reke ogłosic zastanawiam sie nad pojechaniem pod hale ludowa( sławetna fontanna)i tam nie porozdawac ulotek,ale iz to by była 2 czesc bo ostatnio rozdałam 200 + rozwiesiłam 20 plakatów to teraz juz bym raczej wzieła z pieniazków Maila na ulotki to wyjdzie 20gr x 200ulotek=20zł koszty dojazdu do ksera i pozniej pod fonntane wzieła bym juz na siebie ale to od Was zalerzy czy chcecie?czy tylko bedziecie liczyc ze ktos z ogłoszen internetowych zadzwoni

Posted

To już jak chcecie, ale możemy poczekać aż ukażą się ogłoszenia i zobaczyć czy jest jakiś odzew, albo zacząć od razu. A tutaj już kolejny miesiąc pobytu Mailo w dt się rozpoczął.
Tylko pamiętajmy że wpłaty są wstrzymane bo nie mamy kogoś kto by przejął finanse psiaka.

Posted

wiec czekam az sie wypowie reszta ,która zadko wypowiada sie na watku.
Za dt pobiore dopiero jutro bo do tej pory nie były mi potrzebne pieniazki :)

Posted

No,dobrze...:razz: Czy ja mam każdej osobie osobno wysyłać nr konta,czy wystarczy podać na pierwszej...? Nie znam się na tym-poradźcie!
A jeśli coś schrzanię,nie zabijecie mnie????

Posted

Nikt cie nie zabije,a jak bedzie próbował to mam kurs RM wiec udziele Ci pierwszej pomocy albo usta usta hehe

Ja puki co mam pełne rece roboty 2 psy na dt 2 koty na dt swój zwierzyniec,babcie w szpitalu,bratowa w szpitalu i jeszcze moj stan zdrowia ciagle monitorowany w szpitalu.Ale jeszcze jakos daje rady juz sie czuje w sumie dobrze,ale jak sie przemecze zabardzo to pozniej spac nie moge :(

Posted

[quote name='jostel5']No,dobrze...:razz: Czy ja mam każdej osobie osobno wysyłać nr konta,czy wystarczy podać na pierwszej...? Nie znam się na tym-poradźcie!
A jeśli coś schrzanię,nie zabijecie mnie????[/QUOTE]

Jostel, każdemu z deklarowiczów osobno tylko na pw, i poinformuj że nastąpiła zmiana konta dla Mailo.