jostel5 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Paju,zgubiłam gdzieś Twój numer konta...:oops: Wyślij mi jeszcze raz swoje dane na pw,bardzo proszę!:) Quote
Paja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 U nas dobrze jestem z lekka wku... bo juz 3 raz robie to samo siano i znów tuz przed samym wjazdem prasy zaczeło lac i wszystko zmokło:( Mewciu jak to on przyszedl troszke mokry wytarzał sie na łozku i spi.. UWAGA!!! [SIZE=3]Wszyscy co jeszcze nie wpłacili na Mailo sa proszeni o wstrzymanie sie chwilowe...wczoraj w nocy miałam włamanie na konto...Sprawa została juz zgłoszona. Quote
kinga_kinga7 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 UWAGA!!!Wszyscy co jeszcze nie wpłacili na Mailo sa proszeni o wstrzymanie sie chwilowe...wczoraj w nocy miałam włamanie na konto...Sprawa została juz zgłoszona. włamanie:crazyeye::crazyeye:? Quote
jostel5 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 UWAGA!!! [SIZE=3]Wszyscy co jeszcze nie wpłacili na Mailo sa proszeni o wstrzymanie sie chwilowe...wczoraj w nocy miałam włamanie na konto...Sprawa została juz zgłoszona. [/QUOTE/ Włamanie na konto??? Jak to? Pisz,co się dzieje...! Quote
Paja Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wypłacałam wczoraj w bankomacie u siebie pieniadze jak zawsze to robie..i na 2 dzien lukam sobie przez netka na konto i sprawdzam stan ja patrze a tuz po północy ktos wypłacił z mojego konta jeszcze 250zł we Wrocławiu na krzywoustego.Dzwonie dzisiaj do banku i prosze o pilne zablokowanie karty a panienka z okienak mowi do mnie ,ze karta została zablokowana wczoraj po południu,pytam jak to co sie dzieje babka zaczeła cos tam nawijac nie słuchałam jej zabardzo kazała wziasc dowód i papiery i przyjechac do banku..pojechałam do niego wchodze z lekka wkur..jeszcze troche a by mnie tam przy okienku trzymali bo bym pozabijała.wypłaciłam reszte pieniedzy z uporem bo policja sie juz zajeła sprawa i nie chcieli wydac... ale powiedziałam ze bez swoich pieniedzy nie opusze stanowiska.Obecnie sprawe bada policja jak to sie stało ze ktos bez mojej wiedzy na 2 koncu wrocławia wypłacił pieniadze w bankomacie...co najwazniejsze bank nie wydawał nikomu duplikatu karty? ale Ciesze sie z jednego,ze to tylko 250zł a nie 1500zł.Obecnie kata została mi zabrana do wyjasnienia sprawy.Moze jutro podjade do Alliora i załorze 2 konto bo nie wiadomo ile z tamtym potrwa.. Quote
Onaa Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 A co z pieniążkami na Mailo ? Wypłaciłaś je Paju i są bezpieczne u Ciebie ? Jednak widać, że te konta internetowe to nie są takie do końca bezpieczne. Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Są bezpieczne, ale niestety nie możemy nic przewidzieć. Hakerów multum. Z resztą bank ponosi odpowiedzialność za takie akcje. Quote
Onaa Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 No niby tak ale czy w takim przypadku gdy tracić pieniążki to bank Ci je też zwraca ? Czy tracisz bezpowrotnie ? Quote
Paja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pieniadze Mailo sa bezpieczne.Ale nie chce by kto kolwiek na to konto juz cos wpłacał.Z tym bankiem(eurobankiem)miałam praktycznie problemy od samego poczatku np.zrobiłam zakupy za 20zł zapłaciłam karta i chciałam isc zrobic zakupy do innego sklepu obok i np zapłacic 30zł i karta juz miała tygodniowa blokade ,ktorej bank do dzisiaj nie umie mi wytłumaczyc.Dlatego wypłacam zawsze wiecej w bankomacie i w zadnym sklepie juz nie płaciłam karta. Dzisiaj niestety nie udało mi sie podjechac do zadnego banku bo prasa wjechała na pole i musiałam pilnowac pracownikow.Kaj na zime zabezpieczony 500 snopków sianka i 150 słomy :) Teraz ide dac psiaka kolacje i sie umyc jak wruce wrzuce kilka kilka fotek jak mi zdemolowały psiaki(Mailo + Tosi pokój przewodnikiem rozruby był Tosiek)Jutro jak wiekszosc z was pewnie juz wie od 11.20-14.. bede na rynku,biore udział w happeningu pt.,,zerwijmy łancuchy,, Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Paju,jesteś świetna,wspaniała ,kochana! Za udział w akcji,za Mailo i inne psiaki,za konie!:) Mailo już się z Tośkiem dogaduje?:crazyeye: Quote
Paja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 tak dogaduja sie bo pogroziłam palcem kilka razy jednemu i drugiemu i przechodza juz obok siebie bez szelestnie.Zdjec jednak nie wstawie tyle co w czwartek wrocił laptop z serwisu a był w Warszawie 4 miesiace :/ i zaraz jak napisałam posta znow siadł i pisze error brak plików;/i znow siedze na starym pudle ;/A co do happeningu nie jest to pierwszy ani ostatni.Juz z dziewczynami poruszyłysmy temat mozliwe ze za miesiac zorganizujemy 2 na schroniska,bdt i dt zeby wspomoc akcje ratowania tych sierot.. Ja niestety medialnie pewnie nie bede sie zabardzo udziela,ale maja byc media.Niestety moj niedosłuch skopał mi troche zycie ,alle sie nie poddam i wyjde do ludu... Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wychodź,pokazuj nieszczęście psiaków,mów ludziom,jak trzeba traktować zwierzaki....Siebie też pokaż!:) Zaciskam kciuki za Wasz sukces! Pomiziaj Mailusia i inne futerka!:) Quote
Paja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Futerka juz spia w swoich legowiskach i ja tez bede zraz mykac bo o 5 pobudka o 9 musze juz wyjsc z domu by na 11,20 dojechac i pomóc sie rozpakowac.Mam cos wrazenie ,ze powstana tam iste ,,jaja ,,jutro:)a ze ja jestem zadziora :( to napewno jakis numer jutro wywine... Jak by mnie tam ktos wypatrywał to zaklejone ucho bede miec i okulary :P Quote
kinga_kinga7 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jutro jak wiekszosc z was pewnie juz wie od 11.20-14.. bede na rynku,biore udział w happeningu pt.,,zerwijmy łancuchy,, świetnie:multi: Quote
Onaa Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Paja napisał(a):Pieniadze Mailo sa bezpieczne.Ale nie chce by kto kolwiek na to konto juz cos wpłacał.Z tym bankiem(eurobankiem)miałam praktycznie problemy od samego poczatku np.zrobiłam zakupy za 20zł zapłaciłam karta i chciałam isc zrobic zakupy do innego sklepu obok i np zapłacic 30zł i karta juz miała tygodniowa blokade ,ktorej bank do dzisiaj nie umie mi wytłumaczyc.Dlatego wypłacam zawsze wiecej w bankomacie i w zadnym sklepie juz nie płaciłam karta. Dzisiaj niestety nie udało mi sie podjechac do zadnego banku bo prasa wjechała na pole i musiałam pilnowac pracownikow.Kaj na zime zabezpieczony 500 snopków sianka i 150 słomy :) Teraz ide dac psiaka kolacje i sie umyc jak wruce wrzuce kilka kilka fotek jak mi zdemolowały psiaki(Mailo + Tosi pokój przewodnikiem rozruby był Tosiek)Jutro jak wiekszosc z was pewnie juz wie od 11.20-14.. bede na rynku,biore udział w happeningu pt.,,zerwijmy łancuchy,, Paju, to skoro lepiej żeby pieniążki nie wpływały na to konto to może trzeba pw wysłać do tych osób co wpłacają miesięcznie żeby już tam nie wpłacały. Tylko w takim razie to gdzie teraz będą pieniążki wpłacać ? Quote
Onaa Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 jostel5 napisał(a):Wychodź,pokazuj nieszczęście psiaków,mów ludziom,jak trzeba traktować zwierzaki....Siebie też pokaż!:) Zaciskam kciuki za Wasz sukces! Pomiziaj Mailusia i inne futerka!:) Tak trzymaj Paja :lol: !!! Quote
Paja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dogo07 napisał(a):Paju, to skoro lepiej żeby pieniążki nie wpływały na to konto to może trzeba pw wysłać do tych osób co wpłacają miesięcznie żeby już tam nie wpłacały. Tylko w takim razie to gdzie teraz będą pieniążki wpłacać ? Ja dopier o 16 wruciłam i sie prawie powyrabiałam juz ze spacerkami z psiakami.Jutro postaram sie podjechac do jakiegos banku to powysyłam nowe dane.Ale nie obiecuje ,ze na 100% załorze jutro konto bo od 4 dni normalnie nogi w tyłek mi wchodza z pracy :) Quote
Paja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jestem TVN24 puszczaja nas co godzinke :)na przemian z Warszawa... Jestem w czarnych spodniach,koszuli w paski i okularach :)Kto mnie zna ten mnie napewno wychwyci odrazu :) Quote
jostel5 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Widziałam Cię!!!:) A co u Was słychać? Chyba pora,by Mailuś znalazł już swój stały domek,bo się chłopak coraz bardziej do Ciebie i Twoich Rodziców (Taty szczególnie :)) przywiązuje...Nikt o niego nie pyta? Jakie Prosiutek ma relacje z Tośkami...? Quote
Onaa Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Ale Mailo chyba żadnych ogłoszeń nie ma. Co myślicie żeby kogoś poprosić o zrobienie wyróżnionego allegro, koszt na dwa tygodnie to ok. 12zł ? Quote
Paja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Z utesknieniem czekałam ,az ktos w koncu sie odezwie... Mailo ma 10 wystawionych ogłoszen przezemnie wczoraj dzwoniła jakas pani z Jeleniej Góry prosiła o adres i ma w tygodniu podjechac zobaczyc czy Mailo zaakceptuje sie z ich psem. Mailo z Toskami zyje dobrze,ale powstał mały problem ktory zaraz porusze w watku mojego dt.Mam nadzieje ,ze tam lukniecie. Quote
jostel5 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dogo-absolutnie TAK dla Allegro ! Mailo jest śliczny,trzeba na niego zwracać uwagę ludzi!:) Quote
Paja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dogo tez,jestem na Tak za allegro. link do mojego watku...http://www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(P%C5%82atny)-Okolice-Wroc%C5%82awia!!-Brak-miejsc-!!! 2) sprawa chciała bym ,zeby ktos przejął finase Mailo. tz te pieniadze co sa u mnie niech juz zostana opłace z nich jakies ,allegro,i inne ogłoszenia oraz dt wrazie gdyby było jeszcze potrzeba ,ale juz nowe deklaracje ,zeby zbierał ktos inny.Ja niestety przez to co opisałam w watku dt nie mam nawet jak sie ruszyc poza dom. Quote
Recommended Posts