Paja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ciesze sie ,ze tak Wam sie podoba szkoda,ze nie moge nagrac filmiku bo to dopiero był by szok dla Was :)ale przyznam ze Mailo to taki mały brudasek co w kazda kałuze na spacerze musi wejsc i sie wytarzac albo w inne swinstwo na swojej drodze... Quote
Paja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 dziewczyny dzwoniła do mnie Pani własnie z Helu chce adoptowac Maila.Tylko obawia sie jego długiej podrózy Wrocław-Hel jest w stanie wziasc go odrazu od reki.Ja Pani za duzo nie mogłam o nim powiedziec tz powiedziałam tyle ile wiem a co do umów itp mowiłam ze jeszcze dzisiaj albo jutro ktos sie z nia skontaktuje.Pani bedzie czekac tel 503 571 333 prosze zadzwoncie do tej Pani to jest byc moze jego szansa... Quote
kinga_kinga7 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Paja']dziewczyny dzwoniła do mnie Pani własnie z Helu chce adoptowac Maila.Tylko obawia sie jego długiej podrózy Wrocław-Hel jest w stanie wziasc go odrazu od reki.Ja Pani za duzo nie mogłam o nim powiedziec tz powiedziałam tyle ile wiem a co do umów itp mowiłam ze jeszcze dzisiaj albo jutro ktos sie z nia skontaktuje.Pani bedzie czekac tel 503 571 333 prosze zadzwoncie do tej Pani to jest byc moze jego szansa...[/QUOTE] byłoby fajnie,gdyby znalazł domek:) Quote
Paja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='jostel5']Zaraz zadzwonię! :)[/QUOTE] Dziekuje jestes kochana i napisz co wynikło z rozmowy.. Quote
jostel5 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dzwoniłam,numer był zajęty,nagrałam się...Pani się nie odezwała,a teraz ma wyłączony telefon :( ...Spróbuję jutro. Quote
Paja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='jostel5']Dzwoniłam,numer był zajęty,nagrałam się...Pani się nie odezwała,a teraz ma wyłączony telefon :( ...Spróbuję jutro.[/QUOTE] podaj mi swoja komórke to jej przekaze bo rozmawiam z nia na nk. Quote
Paja Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pani Magda powiedziała mi ze telefon jej sie rozładował i postara sie do Ciebie zadzwonic juro pod wieczór/po pracy dałam jej Twój numer telefonu wiec trzeba teraz cierpliwie czekac.. a teraz mykam szybciutko spac,bo przegiełam dzisiaj troszke na komputerze i nie chciała bym ataku :( Quote
jostel5 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Tak,Paju,umówiłyśmy się na telefon jutro wieczorem.Napiszę co i jak... Quote
Onaa Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 A skąd ta pani się dowiedziała o Mailo ? I jakby co to trzeba będzie kogoś na wizytę szukać. Quote
Paja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dowiedziała sie przez moj profil na nk.. dzisiaj odebrałam poczte nk i inna Pani sie mnie pyta czy znalazło by sie cos w typie owczarka bo jest zainteresowana całkiem powaznie...dosyc czesto na nk odbieram tego typu wiadomosci i przekazuje dalej...A jak by co to mysle,ze znajdzie sie ktos na wizyte przeciesz dogomaniacy po całym swiecie sa rozrzuceni :)A Mailutek zaczoł wyc nadranem do ksiezyca ?:razz: Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Wizyta jest absolutnie konieczna,trzeba się będzie rozejrzeć za kimś,kto ją zrobi.Dzisiaj z Panią porozmawiam i -mam nadzieję-umówimy się,co do umowy,wizyt przed- i poadopcyjnej. Quote
kora78 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 prawie west!!!!! trzymam kciuki za domek Quote
elmira Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Prześliczny, jaki czyściutki i jaką sportową figurę ma:) Paju, dzięki wielkie. Śmiało mogę napisać, że to nie ten sam piesek, którego zawiozłam do Ciebie. Dziewczyny, trzymam kciuki za adopcję Mailika. Zdjęcie z dziewczynkami labkowymi-boskie:) Quote
luka1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='elmira']Prześliczny, jaki czyściutki i jaką sportową figurę ma:) Paju, dzięki wielkie. Śmiało mogę napisać, że to nie ten sam piesek, którego zawiozłam do Ciebie. Dziewczyny, trzymam kciuki za adopcję Mailika. Zdjęcie z dziewczynkami labkowymi-boskie:)[/QUOTE] Elmira masz rację najracjejszą, no [B]miód na serce[/B] po prostu. Ale żebyście nie zapatrzyły się na tego ślicznotę to wam dowalę - patrzcie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190148-CYNEK-Śliczny-biały-kudłacz-czeka-na-miłość-człowieka[/URL] Quote
elmira Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 No, zgadzam się. Miód na serce.:evil_lol::diabloti: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja też Was witam!! , rzeczywiście Mailo , to nie ten sam pies! Paju, czapka z głowy.....!!! JESTEŚ WIELKA!!!!, teraz trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie adopcjii. Pozdrawiam wszyskich z rana:loveu: Quote
jostel5 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pani ,niestety,ani wczoraj ani dzisiaj nie zadzwoniła...Wychodzę z założenia,że jeśli komuś [B]naprawdę [/B]zależy na psie,to ten ktoś podejmuje inicjatywę i po prostu o psiaka pyta... Trzeba Mailo ogłaszać,ten właściwy domek jeszcze nie wie,że maluch czeka. Quote
Onaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 W takim razie podajcie na kogo kontakt. I ruszamy z ogłoszeniami. Można też kogoś poprosić o piękne wyróżnione allegro, koszt na dwa tygodnie to coś ok. 12zł. Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='jostel5']Pani ,niestety,ani wczoraj ani dzisiaj nie zadzwoniła...Wychodzę z założenia,że jeśli komuś [B]naprawdę [/B]zależy na psie,to ten ktoś podejmuje inicjatywę i po prostu o psiaka pyta... Trzeba Mailo ogłaszać,ten właściwy domek jeszcze nie wie,że maluch czeka.[/QUOTE] właśnie tak to z ludźmi jest..:( Quote
jostel5 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Kontakt może być na mnie. Pieniądze na ogłoszenia Mailo ma-allegro musi być piękne!:) Na dogo jest wątek 25 domków dla kudłaczy,może tam też wrzucić naszego Prosiutka? Dogo07-byłam wczoraj w schronie i wreszcie (!) udało mi się obfocić beżowego kudłaczka,o którym już wcześniej pisałam-zdjęcia wstawię jutro.Psiak jest mmmmmmmm....cudny,będzie Ci się podobał! Quote
Onaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Już wrzuciłam małego :). A ja czekam na zdjęcia kolejnego kudłaczka i Jeżyka też, bo na tamtych zdjęciach to mogłam podziwiać ... tylną część ciała psiaczka :). Quote
Recommended Posts