Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Prosiutek jest w schronie-najbliżej mnie,ale i tak oddalony o ponad 25 km,dlatego wieści na bieżąco być nie może...Myślę jednak,że wszystko z nim jak najlepiej :). Mam stracha ,jak on zniesie tę podróż? I jak się zachowa u Paji? I czy Paja się nie zniechęci,bo na razie na pewno nasz Mailo nie jest przytulanką...Spać nie mogę-takie mam jakieś myśli brrr...!

Swoją deklarację przelałam-za czerwiec i lipiec.Na konto Paji,oczywiście.

Posted

Moje pytanie było raczej takie retoryczne, co by pamiętać o Mailo :).
A zawsze może być różnie, ale trzeba być dobrej myśli.
W razie czego jest nas tutaj wiele na wątku psiaczka i wspólnymi siłami będziemy szukać najlepszych rozwiązań.

Posted

AgusiaP napisał(a):
Wpłaciłam na Paulina Z. Radzyń Podlaski. Mam wyczyszczoną skrzynkę, więc nie pamiętam, ale PW dostałam pd Ciebie :lol:

pw dostałas z zaproszeniem na watek. Teraz ja przejełam finanse Majlo wiec zaraz wysle Ci pm z nowym numerem konta a z kinga_ kinga sie skontaktuje by przelała do mnie bo tak bedzie robic sie zamieszanie jak bedzia wpłaty wpływac na 2 numry konta.

Posted

jostel5 napisał(a):
Prosiutek jest w schronie-najbliżej mnie,ale i tak oddalony o ponad 25 km,dlatego wieści na bieżąco być nie może...Myślę jednak,że wszystko z nim jak najlepiej :). Mam stracha ,jak on zniesie tę podróż? I jak się zachowa u Paji? I czy Paja się nie zniechęci,bo na razie na pewno nasz Mailo nie jest przytulanką...Spać nie mogę-takie mam jakieś myśli brrr...!

Swoją deklarację przelałam-za czerwiec i lipiec.Na konto Paji,oczywiście.

Mnie osobiscie jest trudno wyprowadzic z równowagi i zniechecic jak sie upre to jak taki osiołek daze do wyznaczonego celu..U mnie na wiosce raczej nikt mi zabardzo nie podskakuje bo wiedza ,ze jestem wygadana,,upierdliwa czasmi,, i mam tu i uwdzie znajomosci.

A co do Mailo bede dazyc do tego by był psem kanapowym i zrobie w tym kierunku wszytsko co w mojej mocy.

Posted

Czasami jest też potrzebne doświadczenie i wiedza.

Ale nie ma co uprzedzać faktów.

Na pewno Mailo potrzebuje dużo miłości, cierpliwości, ciepła ludzkiego, dobrej opieki i spokoju.
Tak żeby poczuł się bezpieczny i zaczął ufać człowiekowi.

A co z wizytą u veta ?
I co z kastracją psiaczka ?

Posted

Mailo- z tego ,co mi wiadomo-jest zdrowym psem...Wet w schronie go oglądał wnikliwie i nie stwierdził nic złego.Być może psiakowi nie będzie służyło na początku przestawienie go w żywieniu (w schronie jadał dosyć tłusto ),ale -zobaczymy! Myślę,że kiedy się już u Paji zaaklimatyzuje,trzeba będzie pomyśleć o kastracji.Z wetem na miejscu-jeśli będzie taka potrzeba-Paja się na pewno skontaktuje...Mam nadzieję :)

Posted

Dziewczyny jak mozecie zabierzcie z soba aparat fotograficzny mój bedzie dopiero w poniedziałak, bo dzisiaj go brachol pozyczył pędzą do Mielenka na weekend.No i jak pisałam wczesniej wydrukujcie umowe,lub podeslijcie mi ja to ja wydrukuje jutro.

A teraz lece z psiakami na 2h spacerek :)

Posted

Paja, przelałam na Twoje konto pieniążki ze skarbonki Ponki. Swoje deklaracje z Ponki na Mailo, przeniosły kmurdz i ollalaa. Bardzo dziękujemy w imieniu Mailo :loveu:

kmurdz (2x15zł.) - 30zł.
ollalaa - 10zł.

Posted

Mantis napisał(a):
Paja, przelałam na Twoje konto pieniążki ze skarbonki Ponki. Swoje deklaracje z Ponki na Mailo, przeniosły kmurdz i ollalaa. Bardzo dziękujemy w imieniu Mailo :loveu:

kmurdz (2x15zł.) - 30zł.
ollalaa - 10zł.

Świetnie-dziękujemy!:)
Czyli prosiutek jest coraz bogatszy,a to z kolei gwarantuje mu bezpieczeństwo na przyszłość! Oby tylko chłopak umiał to docenić!

Posted

Mam wolny internet dzisiaj ,ale jestem wpłaty sprawdze jutro z rana.

Mysle ,ze powinien dostac jeszcze cos na kleszcze i pchełki zapobiegawczo.

Posted

zestawienie ogólne:na dzien 08.07

05.07 kinga_kinga7 545zł
05.07 bico 30zł
05.07 Ellig 60zł
05.07.zachary 20zł
06.07 kinga_kinga dopł. 20zł
08.07 jostel5 2x10zł=20zł (Vl i Vll )
08.07 magdola - bazarek 40zł
------------------------------------------------
razem: 735zł

Posted

Mantis napisał(a):

kmurdz (2x15zł.) - 30zł.
ollalaa - 10zł.

Paja , to nie jest ta kwota od Ponki ?