Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostel5 napisał(a):
Elmira była w schronisku w ostatni piątek,zawiozła klatkę i widziała Mailo.Zdjęć nie zrobiła,bo nie miała aparatu.Powiedziała mi ,że psiak wygląda...śmiesznie i jest lekko kluskowaty,czyli-będziesz musiała go,Pajo,trochę odchudzić ;) Jak pisałam wcześniej -psiak jest w oddzielnym boksie,a kiedy Elmirka do niego podeszła...pomachał nieśmiało ogonem :).. Może nie jest z nim jednak tak źle jak myślałam?

Jak bedzie potrzeba to odchudzimy chodz i tak pewnie tatko kiełbasa dokarmi :) Honda tez miała byc u mnie na djecie,ale spacery wraz w wygłupami jej wystarczyły by zrzucic zbedny kilogram.A teraz lece juz na nocny obchód do zwierzaków bede za jakies 30 min :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem bardzo ciekawa jak wygląda teraz Mailo.
Może mu jest jakoś lepiej wygodniej bez tych kudełków, to i lepiej się psychicznie poczuje.

Posted

Na pewno mu lepiej:) Wygląda jak mała, biała kluska bez kudełków. Po postrzyżynach zmalał o połowę. Odżył:) Mi się wydaje, że z niego będą ludzie;)h

Posted

Dogo07 napisał(a):
A ja jeszcze muszę powrócić do spraw pieniężnych,
poniewa deklaracje stałe miesięczne od [SIZE=3][SIZE=2]
Ellig,
ollalaa,

kmurdz,
są to deklaracje przeniesione z wątku Ponki.

W skarpecie ponkowej są już wpłaty od
[SIZE=3][SIZE=2]
ollalaa - 10zł,

kmurdz - 15zł,
i jak tylko dostanę konto to zostanie to przekazane do osoby zbierającej fundusze na Mailo.

Natomiast zmieniła się deklaracja od Ellig na 5zł/mc, ma być płatne z góry za rok.
Ellig też czeka na konto, aby wpłacić zadeklarowane pieniążki.

Czy mógł by mnie ktos nakierowac gdzie znajde ollalaa i Ellig bo jak narazie udało mi sie kmurdz tylko :(

Posted

IVV napisał(a):
ok skoro pieniadze sa dalej nieodebrane to zatrzymam transakcje i poprosze namiary na Paje tzn email adres na pw

IVV, ja się zupełnie nie znam na tych przelewach z zagranicy. Ale może nie każdy może taki przelew odebrać, chociaż pewnie wystarczy konto internetowe.

Posted

IVV napisał(a):
kazdy moze ,to nie jest filozofia ;) wysylalam juz do wielu dziewczyn i nikt nie mial problemu

No to czemu nikt nie chce odebrać pieniążków od IVV :) ?
Mailo czeka przecież.

Posted

IVV napisał(a):
kazdy moze ,to nie jest filozofia ;) wysylalam juz do wielu dziewczyn i nikt nie mial problemu

Wysłałam juz Ci dane na pm oraz Ellig i ollalaa równiez.

Posted

Dogo07 napisał(a):
A do innych ?

W sumie wysłałam do: iwop ,joset5,avii,olga7, paulinken , izunia 154 ,zachary ,Ellig , ollalaa , kmurdz i IVV

czy jeszcze kogos pominełam ? zapisuje juz sobie w kajecie by na przyszłosc nie było,tak jak teraz.

Posted

Paja napisał(a):
W sumie wysłałam do: iwop ,joset5,avii,olga7, paulinken , izunia 154 ,zachary ,Ellig , ollalaa , kmurdz i IVV

czy jeszcze kogos pominełam ? zapisuje juz sobie w kajecie by na przyszłosc nie było,tak jak teraz.

Jeszcze chyba bico się coś deklarowała kilka stron wcześniej. A paulinken i izunia to chyba tak jednorazowo wpłaciły.

Posted

magdola napisał(a):
uff nie bylo mnie ladnych kilka dni...teraaz musze nadrabiac i poprosic o nr konta...przeciez $ bazarkowe mam !!!!

No kilka dni w rzeczywistości to nieraz są lata świetlne na dogomanii :).

Posted

magdola napisał(a):
uff nie bylo mnie ladnych kilka dni...teraaz musze nadrabiac i poprosic o nr konta...przeciez $ bazarkowe mam !!!!

Numer konta poleciał do Ciebie oraz bico :) A teraz lece na mnie czas juz ...

Posted

Paja napisał(a):
przyszły wpłaty kinga_kinga7 - 545zł:loveu: i bico 30zł(jednorazowo):loveu:

Dziękujemy :).

Kinga_kinga:
Powinno być chyba 565zł.

Posted

Dogo07 napisał(a):

Powinno być chyba 565zł.

Widziałam ,ze pisało iz powinno byc 565 zł ,ale doszła wpłata na 545zł i jeszcze jedna teraz doszła od Ellig na 60 zł

Posted

Paja napisał(a):
Widziałam ,ze pisało iz powinno byc 565 zł ,ale doszła wpłata na 545zł i jeszcze jedna teraz doszła od Ellig na 60 zł

Tak, już poprawiłam swój komentarz.

Posted

Dogo07 napisał(a):

Kinga_kinga:
Powinno być chyba 565zł.

zaraz przeleję jeszcze do Paja 20 zł,nie wiem o jaką wpłatę chodzi(565zł) bo nie mam na prawie wszystkich tytułach wpłat na Mailo nicków