izunia154 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Poproszę nr konta-też się dołoże odrobinke...bo piesków dużotrzeba rozłożyc Quote
jostel5 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Myślę,że niebawem...Ale dajcie nam jeszcze trochę czasu na zebranie pieniędzy na transport. Quote
IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 dodajcie moze do tytulu ,ze potrzebna kasa na transport. Mailo prosi o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
avii Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='jostel5']Myślę,że niebawem...Ale dajcie nam jeszcze trochę czasu na zebranie pieniędzy na transport. trochę szkoda że w te upały mailo siedzi tam gdzie siedzi.. co do kosztów transportu , to mozna oplacic z tego co mailo juz zebrał ..wiem , ścibiamy by więcej zostało na inne ew wydatki ale rzeczywiście trochę to sie slimaczy ( przynajmniej jak dla mnie) jaki jest stan skarpety -- chodzi mi o saldo na dzien dzisiejszy ( mam krzyżyki wiec trudno określić kto wplacił kto nie albo slepa jestem ) a na marginesie , był ktos może u niego ?? psiaki mają wodę ?? byłabym juz spokojniejsza gdyby był pod opieką konkretnej juz osoby ....czyli w hoteliku Quote
elmira Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sprawa wygląda tak:) Mam już klatkę, która zostanie zawieziona w piątek do Białej. Transport właściwy przewidziany jest na 10-11.07.2010. Quote
kinga_kinga7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Saldo na dzień dzisiejszy wygląda tak: 18.06.br -p.Jowita z poza dogomani 25 zł 21.06.br- zachary 220 zł 24.06.br- Avii 100zł 24/06.br-Iwop 200zł 28.06.br-paulinken 10zł 29.06.br-izunia154 10zł razem=565 zł Quote
Onaa Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 A jakieś zdjęcia będą ? No i czy już było strzyżenie , golenie :) ? Quote
avii Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='elmira']Sprawa wygląda tak:) Mam już klatkę, która zostanie zawieziona w piątek do Białej. Transport właściwy przewidziany jest na 10-11.07.2010. Dobrze i konkretnie , w takim razie w dniach 6-7 zaksięguję zadeklarowane wcześniej 200 zl reszta będzie z bazarku , z tym że w związku z nowymi obowiązkami w pracy czasu mam naprawdę niewiele ale fanty udało mi sie obfocić ( mogę tylko w soboty i niedziele), do 10-tego mam nadzieję bazarek sie pojawi i uzupełni brakujacą kwotę do transportu ... Quote
elmira Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Bardzo dziękujemy za pomoc Mailo. Chcemy tak zrobić, żeby transport Mailo trwał jak najkrócej i bez zbędnych przystanków, przesiadek etc. Z Jostel zgramy podróż dopiero za tydzień:) Kwestia btraku czasu, żeby zorganizować się wcześniej. Quote
IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ja w dalszym ciagu nie widze pieniedzy ktore wyslsam na Mailo juz chwile temu (?????) Quote
kinga_kinga7 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='IVV']ja w dalszym ciagu nie widze pieniedzy ktore wyslsam na Mailo juz chwile temu (?????) jeśli 50 zł było od Ciebie to dzisiaj dzisiaj przyszło przepraszam,że nie napisałam w rozliczeniu,ale nie mam ani nicku ani na jakiego psa,nie wiem,dlaczego teraz tak mam,wcześniej jak nie zbierałam pieniędzy na Mailo tylko Fifiego było wszystko ok.. Quote
IVV Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 bylo wyslane przez PayPal i z tego co pamietam to bylo 100zl ,ale sprawdze jak bede po pracy w domu. Quote
elmira Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='ollalaa']Poproszę o nr konta[/QUOTE] Dziękujemy:) Pewnie jutro Kinga wyśle:) Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='IVV']bylo wyslane przez PayPal i z tego co pamietam to bylo 100zl ,ale sprawdze jak bede po pracy w domu.[/QUOTE] ok juz sprawdzilam. pieniadze zostaly wyslane 20 czerwca na email paulina_zar...... i zostaly jeszcze nie odebrane. suma powinna byc w zlotowkach troche wiecej niz 100zl. jesli nie potrzeba tej kasy to zatrzymam tranzakcje ...prosze dajcie mi znac. Quote
elmira Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 IVV, pieniądze są potrzebne. Bardzo Ci dziękujemy za pomoc. Pewnie to jakiś problem natury technicznej. Jeśli chodzi o transport...Przecież nie możemy robić nic na chybcika i potem trzymać kciuki, że jakoś się uda, narażając przy tym psa. Wiem, że to długo trwa, ale w schronisku jest mu tylko gorąco i jest bez człowieka. Na pewno nie cierpi głodu i nie grozi mu zagryzienie, czy igła. Transport jest już ustalony i na pewno pies trafi niebawem do Paji. Quote
Onaa Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='kinga_kinga7']jeśli 50 zł było od Ciebie to dzisiaj dzisiaj przyszło przepraszam,że nie napisałam w rozliczeniu,ale nie mam ani nicku ani na jakiego psa,nie wiem,dlaczego teraz tak mam,wcześniej jak nie zbierałam pieniędzy na Mailo tylko Fifiego było wszystko ok.. To od kogo jest to 50zł ? Quote
kinga_kinga7 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Dogo07']To od kogo jest to 50zł ? 50 zł nie jest na Mailo,teraz pokazał mi się nic i na jakiego psa Przepraszam bardzo,ale to nie jest moja wina Quote
Onaa Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 A może ktoś byłby chętny przejąć pieczę nad finansami na Mailo ?! Quote
AgusiaP Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Jestem na zaproszenie Paji. Dziewczynki podajcie mi nr. konta mogę wpłacic jednorazowo 10zł:oops: Quote
kinga_kinga7 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Paji. Dziewczynki podajcie mi nr. konta mogę wpłacic jednorazowo 10zł:oops: nr konta wysłałam Czy ktoś chciałby przejąć ode mnie księgowość Mailo? Quote
Paja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='kinga_kinga7']nr konta wysłałam Czy ktoś chciałby przejąć ode mnie księgowość Mailo? Ja moge spróbowac jak chcecie obecnie mam wolne konto i na nikogo nie zbieram. Quote
Recommended Posts