Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostel5']Myślę,że niebawem...Ale dajcie nam jeszcze trochę czasu na zebranie pieniędzy na transport.

trochę szkoda że w te upały mailo siedzi tam gdzie siedzi..
co do kosztów transportu , to mozna oplacic z tego co mailo juz zebrał ..wiem , ścibiamy by więcej zostało na inne ew wydatki
ale rzeczywiście trochę to sie slimaczy ( przynajmniej jak dla mnie)
jaki jest stan skarpety -- chodzi mi o saldo na dzien dzisiejszy ( mam krzyżyki wiec trudno określić kto wplacił kto nie albo slepa jestem )

a na marginesie , był ktos może u niego ??
psiaki mają wodę ??
byłabym juz spokojniejsza gdyby był pod opieką konkretnej juz osoby ....czyli w hoteliku

Posted

Saldo na dzień dzisiejszy wygląda tak:

18.06.br -p.Jowita z poza dogomani 25 zł
21.06.br- zachary 220 zł
24.06.br- Avii 100zł
24/06.br-Iwop 200zł
28.06.br-paulinken 10zł
29.06.br-izunia154 10zł
razem=565 zł

Posted

[quote name='elmira']Sprawa wygląda tak:) Mam już klatkę, która zostanie zawieziona w piątek do Białej. Transport właściwy przewidziany jest na 10-11.07.2010.

Dobrze i konkretnie , w takim razie w dniach 6-7 zaksięguję zadeklarowane wcześniej 200 zl reszta będzie z bazarku , z tym że w związku z nowymi obowiązkami w pracy czasu mam naprawdę niewiele ale fanty udało mi sie obfocić ( mogę tylko w soboty i niedziele), do 10-tego mam nadzieję bazarek sie pojawi i uzupełni brakujacą kwotę do transportu ...

Posted

Bardzo dziękujemy za pomoc Mailo. Chcemy tak zrobić, żeby transport Mailo trwał jak najkrócej i bez zbędnych przystanków, przesiadek etc. Z Jostel zgramy podróż dopiero za tydzień:) Kwestia btraku czasu, żeby zorganizować się wcześniej.

Posted

[quote name='IVV']ja w dalszym ciagu nie widze pieniedzy ktore wyslsam na Mailo juz chwile temu (?????)

jeśli 50 zł było od Ciebie to dzisiaj dzisiaj przyszło
przepraszam,że nie napisałam w rozliczeniu,ale nie mam ani nicku ani na jakiego psa,nie wiem,dlaczego teraz tak mam,wcześniej jak nie zbierałam pieniędzy na Mailo tylko Fifiego było wszystko ok..

Posted

[quote name='IVV']bylo wyslane przez PayPal i z tego co pamietam to bylo 100zl ,ale sprawdze jak bede po pracy w domu.[/QUOTE]
ok juz sprawdzilam. pieniadze zostaly wyslane 20 czerwca na email paulina_zar...... i zostaly jeszcze nie odebrane. suma powinna byc w zlotowkach troche wiecej niz 100zl. jesli nie potrzeba tej kasy to zatrzymam tranzakcje ...prosze dajcie mi znac.

Posted

IVV, pieniądze są potrzebne. Bardzo Ci dziękujemy za pomoc. Pewnie to jakiś problem natury technicznej. Jeśli chodzi o transport...Przecież nie możemy robić nic na chybcika i potem trzymać kciuki, że jakoś się uda, narażając przy tym psa. Wiem, że to długo trwa, ale w schronisku jest mu tylko gorąco i jest bez człowieka. Na pewno nie cierpi głodu i nie grozi mu zagryzienie, czy igła. Transport jest już ustalony i na pewno pies trafi niebawem do Paji.

Posted

[quote name='kinga_kinga7']jeśli 50 zł było od Ciebie to dzisiaj dzisiaj przyszło
przepraszam,że nie napisałam w rozliczeniu,ale nie mam ani nicku ani na jakiego psa,nie wiem,dlaczego teraz tak mam,wcześniej jak nie zbierałam pieniędzy na Mailo tylko Fifiego było wszystko ok..

To od kogo jest to 50zł ?

Posted

[quote name='AgusiaP']Jestem na zaproszenie Paji.
Dziewczynki podajcie mi nr. konta mogę wpłacic jednorazowo 10zł:oops:

nr konta wysłałam

Czy ktoś chciałby przejąć ode mnie księgowość Mailo?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']nr konta wysłałam

Czy ktoś chciałby przejąć ode mnie księgowość Mailo?

Ja moge spróbowac jak chcecie obecnie mam wolne konto i na nikogo nie zbieram.