elmira Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 iwop, dziękujemy w imieniu Mailo. luka, nie upadają. Mi padł komputer;) i zaglądam, jak mi R. pozwoli:) Quote
kinga_kinga7 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 dostałam dzisiaj wpłaty od: Iwony P.-200,- Danuty B.-100,- Ale jeszcze raz bardzo proszę o podawanie nicków i imienia psa Quote
kinga_kinga7 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 dostałam dzisiaj wpłaty od: Iwony P.-200,- Danuty B.-100,- Ale jeszcze raz bardzo proszę o podawanie nicków i imienia psa Quote
iwop Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 kinga przecież w przelewie napisałam od iwop dla mailo, wiec o jeszcze trzeba pisać? Quote
jostel5 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jestem i ja... Dzisiaj znalazłam kogoś (spoza dogo),kto w znacznej części sfinansuje transport Mailo...Ile tych pieniędzy będzie dokładnie,napiszę po niedzieli.W schronie szykują psiaka do podróży tak pod koniec najbliższego tygodnia.Elmirka wspominała mi coś nieśmiało,że go z Białej P. zabierze,ma już nawet coś w rodzaju transporterka. Dogo-Twoją pw dostałam i uważnie przeczytałam:),jutro skontaktuję się z Pają w sprawie umowy.Dziękuję za cenne sugestie. Ile właściwie Mailo ma w tej swojej skarpecie? I ile jeszcze trzeba,by mieć pewność,że wystarczy mu pieniędzy na tę nową drogę życia? Quote
avii Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='kinga_kinga7']dostałam dzisiaj wpłaty od: Iwony P.-200,- avii -100,- Ale jeszcze raz bardzo proszę o podawanie nicków i imienia psa no , przecież napisałam na przelewie ( sprawdziłam) że od avii dla mailo chyba że bank zeżarł :mad::mad: i proszę poprawić ( wyżej sama juz poprawiłam ) Quote
Olga7 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ponieważ dopingowalam nieco ,aby Mopik trafil do tego hoteliku Paji -to dorzucę skromnych 20 zl -choć jednorazowo- ale w drugiej polowie lipca dopiero. Deklaracji stalej nie mogę skladać już-niestety.Mimo szczerych chęci. Quote
elmira Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='olga7']Ponieważ dopingowalam nieco ,aby Mopik trafil do tego hoteliku Paji -to dorzucę skromnych 20 zl -choć jednorazowo- ale w drugiej polowie lipca dopiero. Deklaracji stalej nie mogę skladać już-niestety.Mimo szczerych chęci.[/QUOTE] Bardzo serdecznie dziękujemy:) To nie skromne 20 złotych, tylko AŻ 20 złotych. :) Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 no niech ten chlopak juz jedzie do Pajki !!!! prosimy o POMOC!!!!! pozagladajcie prosze -tragedia !!! ja nie mam slow http://www.dogomania.pl/threads/188018-Jamnik-na-granicy-życia-i-śmierci.-Pomocy!-Diagnostyka-leczenie-DT-DS! Quote
2010 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cioteczki ile temu biedakowi :loveu:Mopikowi jeszcze brakuje aby wyjśc z tego schronu ? Czy musi koniecznie czekać w tej długiej kolejce..?. Quote
kinga_kinga7 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='iwop']kinga przecież w przelewie napisałam od iwop dla mailo, wiec o jeszcze trzeba pisać?[/QUOTE] ja w tytułach tego nie mam Quote
kinga_kinga7 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 nie mogę edytować postu,coś z dogo,więc napiszę jeszcze raz-dobrze:) dostałam wczoraj wpłaty od: iwop-200,- avii-100,- Quote
Onaa Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Deklaracje miesięczne przeznaczone od Ponki dla Mailo, już wpłacone wcześniej, czekają , narazie skarbnik Ponki nie ma dostępu do neta. Quote
IVV Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 kiedy ten chlopak wychodzi!!!!!! czas leci!!!!!a on siedzi!!!!!! Quote
paulinken Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Podajcie mi cioteczki na PW konto, rzucę grosikiem, ale niestety jednorazowo (póki co). Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 czemu tu taka cisza ????? jedzie ten chlopak do Paji czy zostaje na dozywociu przez brak 100zl????????? Quote
Onaa Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Cały czas zbieramy deklaracje na psiaczka, ale wydaje mi się że przygotowania do wyjazdu ze schroniska już trwają :roll:. Quote
IVV Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja tez mam taka nadzieje ....to juz trwa tyle czasu ...a chlopak ciagle siedzi z tymi dredami w upalach :( Quote
Paja Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Wiec zabieram sie do zapraszania cioteczek i wujaszków na watek Mailo :) Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przygotowania trwają. Staramy się zminimalizować koszty związane z podróżą. Proszę, żeby moje słowa, nie zostały odczytane źle. Pieniądze nie są ważniejsze niż Mailo. Ale, jak chłopak nie ma pakietu deklaracji, to chcemy zaoszczędzić każdy grosz. Przecież Paja będzie potrzebowała na weta, na utrzymanie Mopika. Paja, a Tobie bardzo dziękuję, że czekasz na Mailo. Na prawdę staramy się coś robić. Niestety żaden pośpiech nie jest w tym przypadku wskazany. Dziękuję również wszystkim, którzy pomagają małemu:) My z Jostel, nawet jak nie piszemy, to mamy na uwadze Mopika. Nie ukrywam, że to nasz priorytet. Musimy wszystko ładnie zgrać, a to wymaga czasu. Quote
kinga_kinga7 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 dostałam 10 zł od paulinken,dziękujemy:) Quote
Recommended Posts