Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem i ja...
Dzisiaj znalazłam kogoś (spoza dogo),kto w znacznej części sfinansuje transport Mailo...Ile tych pieniędzy będzie dokładnie,napiszę po niedzieli.W schronie szykują psiaka do podróży tak pod koniec najbliższego tygodnia.Elmirka wspominała mi coś nieśmiało,że go z Białej P. zabierze,ma już nawet coś w rodzaju transporterka.
Dogo-Twoją pw dostałam i uważnie przeczytałam:),jutro skontaktuję się z Pają w sprawie umowy.Dziękuję za cenne sugestie.
Ile właściwie Mailo ma w tej swojej skarpecie? I ile jeszcze trzeba,by mieć pewność,że wystarczy mu pieniędzy na tę nową drogę życia?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']dostałam dzisiaj wpłaty od:
Iwony P.-200,-
avii -100,-

Ale jeszcze raz bardzo proszę o podawanie nicków i imienia psa

no , przecież napisałam na przelewie ( sprawdziłam) że od avii dla mailo
chyba że bank zeżarł :mad::mad: i proszę poprawić ( wyżej sama juz poprawiłam )

Posted

Ponieważ dopingowalam nieco ,aby Mopik trafil do tego hoteliku Paji -to dorzucę skromnych 20 zl -choć jednorazowo- ale w drugiej polowie lipca dopiero. Deklaracji stalej nie mogę skladać już-niestety.Mimo szczerych chęci.

Posted

[quote name='olga7']Ponieważ dopingowalam nieco ,aby Mopik trafil do tego hoteliku Paji -to dorzucę skromnych 20 zl -choć jednorazowo- ale w drugiej polowie lipca dopiero. Deklaracji stalej nie mogę skladać już-niestety.Mimo szczerych chęci.[/QUOTE]

Bardzo serdecznie dziękujemy:) To nie skromne 20 złotych, tylko AŻ 20 złotych. :)

Posted

Cioteczki ile temu biedakowi :loveu:Mopikowi jeszcze brakuje aby wyjśc z tego schronu ?
Czy musi koniecznie czekać w tej długiej kolejce..?.

Posted

Deklaracje miesięczne przeznaczone od Ponki dla Mailo, już wpłacone wcześniej, czekają , narazie skarbnik Ponki nie ma dostępu do neta.

Posted

Przygotowania trwają. Staramy się zminimalizować koszty związane z podróżą. Proszę, żeby moje słowa, nie zostały odczytane źle. Pieniądze nie są ważniejsze niż Mailo. Ale, jak chłopak nie ma pakietu deklaracji, to chcemy zaoszczędzić każdy grosz. Przecież Paja będzie potrzebowała na weta, na utrzymanie Mopika.

Paja, a Tobie bardzo dziękuję, że czekasz na Mailo. Na prawdę staramy się coś robić. Niestety żaden pośpiech nie jest w tym przypadku wskazany.

Dziękuję również wszystkim, którzy pomagają małemu:) My z Jostel, nawet jak nie piszemy, to mamy na uwadze Mopika. Nie ukrywam, że to nasz priorytet. Musimy wszystko ładnie zgrać, a to wymaga czasu.