E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='leni356']Np tu są miejsca: http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kud%C5%82ate-i-%C5%82aciate%28wolne-miejsca%29 13-15 zł doba, taniej jeśli z własną karmą .... ale wydaje się być miejscem dobrym dla piesków ... między Radomiem a Warszawą, także nawet dobry punkt "przerzutowy" gdyby chodziło o przewiezienie psa w jakiekolwiek miejsce w Polsce. Quote
iwop Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Przepraszam, ale oprócz mnie nikt pieniędzy nie zadeklarował, więc co z tego, że są wolne miejsca? Quote
E-S Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 iwop napisał(a):Przepraszam, ale oprócz mnie nikt pieniędzy nie zadeklarował, więc co z tego, że są wolne miejsca? Dobre pytanie iwop. Ja nie zadeklaruję, bo jestem spłukana totalnie i ciągle coś wypada z moimi psami i tymczasami i nawet z deklaracjami na Fabiana zalegam przez to :oops:. Także szczerze - finansowo nie jestem w stanie teraz pomóc. :shake: Quote
IVV Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 iwop napisał(a):Przepraszam, ale oprócz mnie nikt pieniędzy nie zadeklarował, więc co z tego, że są wolne miejsca? jak to nikt nie zadeklsrowal? pisalam ,ze wysle pieniadze i by mi przypomniec gdy bedzie chlopak gotowy. Quote
Sylwunia82 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Jest cudny,będę trzymać kciuki,żeby znalazł dobry domek. Quote
kinga_kinga7 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Pisałam dzisiaj do Donka5 w sprawie hoteliku dla Mopika,pytałam jaka byłaby cena..dostałam odpowiedź Witaj.Jest dosyć małym pieskiem,więc 10zł.+karma,lub 12zł.z moją karmą.Pozdrawiam.Iwona Quote
zachary Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To bardzo rozsądna propozycja i naprawdę warto ją wziąć pod uwagę... Quote
elmira Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Pisałam dzisiaj do Donka5 w sprawie hoteliku dla Mopika,pytałam jaka byłaby cena..dostałam odpowiedź Witaj.Jest dosyć małym pieskiem,więc 10zł.+karma,lub 12zł.z moją karmą.Pozdrawiam.Iwona Propozycja super. Kinga, ale czy Donka wie, że z Mailo trzeba pracować? On jest trudnym psem w tej chwili. Głupio wsadzać kobitkę na minę. Quote
OLUTKA55 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jestem z wami tylko finansowo narazie nie moge ,mam zobowiazania , te cholerne pieniadze,poprostu niemoc człowieka ogarnia Quote
iwop Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bez urazy, ale tutaj potrzebne sa konkretne deklaracje - co i ile, żeby wiadomo było z czym startuje... Zeby nie było potem - pies w hotelu, ale pieniedzy nie ma... Juz nie raz to widziałam :( Quote
jostel5 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 iwop napisał(a):Przepraszam, ale oprócz mnie nikt pieniędzy nie zadeklarował, więc co z tego, że są wolne miejsca? Ja też zadeklarowłam. Quote
Mysza2 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zapraszam cioteczki na bazarki dla boksia Diega na kastrację po której pojedzie już do DS http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00 i tofika z rwaną łapką http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010 Quote
Sylwunia82 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kochany piesku będzie dobrze,wierzę,że znajdzie się dobry człowiek,który ofiaruje Ci kochający domek Quote
kinga_kinga7 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 pisałam jeszcze do Donka5 i dostałam taką odpowiedź Przeczytalam watek Mopika. Zdaje sobie sprawę ,że to pies potrzebujacy dużej uwagi i pracy nad nim. Jestem tego świadoma .Problemem w tym wypadku moze być to,że w tej chwili nie mam wybiegu wewnętrznego na działce.Oczywiście posesja jest ogrodzona,ale jest,to BARDZO duża działka. A Mopika czeka nauka chodzenia na smyczy,a nawet wcześniej oswojenie z człowiekiem. Do tego dobry byłby niezawielki wybieg,żeby nieczuł się jeszcze bardziej zagubiony. Najpierw chodzenie z człowiekiem po tym wybigu, umacnianie pozytywnych zachowań ...itd.póżniej na puszczonej smyczy.Przyzwyczajenie do samego jej widoku.A na końcu smycz i prawdziwy spacer. O,jak się rozpisałam. Wybieg wewnętrzny planuje zrobić w wakacje,ale na tę chwilę go nie ma. Mam nadzieje ,że Mopika uda się szybko gdzieś umieścić,bo kazdy miesiąc działa na jego niekorzyść.Szkoda ,że nie mam tego wybiegu. Mopik byłby dla mnie wyzwaniem.Pozdrawiam.Iwona Quote
Onaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Mopikowi potrzebny dobry hotelik to fakt, ale jeśli Murka by sobie z nim poradziła, to jednak łatwiej jest zebrać 300zł niż 450zł miesięcznie. Tylko że tam trzeba tyle czekać. A może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł ? Jakiś dobry hotelik, gdzie miejsce by było nie za długo ? Quote
IVV Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 napiszcie do Paja ona ma wolne miejsce i wiem ,ze nie bylo drogo .ona jest z wroclawia Quote
Onaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 IVV napisał(a):napiszcie do Paja ona ma wolne miejsce i wiem ,ze nie bylo drogo .ona jest z wroclawia Paja ma dt, hotelik ? Nie znam. A dobry, bo po tych ostatnich wydarzeniach to tak trzeba uważać gdzie się psa daje pod opiekę. Quote
IVV Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dogo nie wiem dokladnie,byl psiak ktory mial tam do niej jechac ,ale biedny nie doczakal... Quote
kinga_kinga7 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 IVV napisał(a):napiszcie do Paja ona ma wolne miejsce i wiem ,ze nie bylo drogo .ona jest z wroclawia ja zaraz napiszę Quote
Paja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Na prozbe kingi7 zjawiam sie na watku Mailo jak najbardziej moge wziasc małego,ale dopiero po weekendzie...co gdzie i jak u mnie macie opisane na watku dt obecnie jest u mnie z dogo juz 2 miesiac HONDA dosyc czesto z dogo odwiedzaja nas diuna_wro i aresik (oni zostawili ja u mnie na dt) Quote
Onaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Paja, a czy jesteś sobie w stanie poradzić z takim psiakiem jak Mopik ? I go zsocjalizować tak żeby mógł znaleźć dom ? Z psiakiem może być prosta sprawa i wystarczy mu tylko dobra opieka i bliskość człowieka, albo będzie potrzebował porządnej odpowiedzialnej pracy. Quote
kinga_kinga7 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Paja napisał(a):Na prozbe kingi7 zjawiam sie na watku Mailo jak najbardziej moge wziasc małego,ale dopiero po weekendzie...co gdzie i jak u mnie macie opisane na watku dt obecnie jest u mnie z dogo juz 2 miesiac HONDA dosyc czesto z dogo odwiedzaja nas diuna_wro i aresik (oni zostawili ja u mnie na dt) Dziękuje Paja,że się zjawijaś i za szybką odpowiedź:) Quote
lika1771 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Jeszcze taki hotelik http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate(wolne-miejsca) Quote
Paja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dogo07 napisał(a):Paja, a czy jesteś sobie w stanie poradzić z takim psiakiem jak Mopik ? I go zsocjalizować tak żeby mógł znaleźć dom ? Z psiakiem może być prosta sprawa i wystarczy mu tylko dobra opieka i bliskość człowieka, albo będzie potrzebował porządnej odpowiedzialnej pracy. Tak dam sobie rade psina spała by ze mna w pokoju...Honda spi z rodzicami czesto,bo tatko ja dokarmia parówkami:) Pracuje tylko na pół etatu u siebie w domu i wiekszosc to na komputerze wiec psina była by cały czas zemna..Jak w moim temacie dt 3x dziennie jedzenie i 2-3 dłuzsze spacerki a jak sie zaaklimatyzuje bedzie wychodzic na osobna czesc podwórka...Honda po ponad miesiacu weszła na głowne podwórko do moich psów oczywiscie po kilkudniowych oswajaniach z moimi wariatami :) Quote
Recommended Posts