IVV Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 dziewczyny potrzebny ktos w Gnieznie do sprawdzenia domku-bardzo pilne!!! http://www.dogomania.pl/threads/185351-ABBI-mała-biała-chodząca-łagodność-SZUKA-DOMKU-)/page20 Quote
kinga_kinga7 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 IVV napisał(a):czy juz cos wiadomo o tym domku? kurcze jesze nic.. Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):kurcze jesze nic.. no to czekamy:roll: a chlopak siedzi...oby jak najszybciej mu sie udalo Quote
zachary Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Mopiku, może niedługo będziesz już happy dog z własnym domkiem...:thumbs: Quote
jostel5 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Witajcie,wróciłam:) Miałam przyjemność widzieć się dzisiaj z Mopikiem Mailo.Zadredzony jest okrutnie,nieufny-jeszcze bardziej,ale dał się zwabić smaczkiem,podszedł do ogrodzenia i zjadł to,co mu do pyszczydła wetknęłam...:) Trudny z niego facecik,socjalizacji potrzebuje na cito ,tylko-gdzie??? Podobno w Bogatyni jest jakiś bardzo dobry hotelik u szkoleniowca ,p.Marka,który ma ogromne doświadczenie w pracy z takimi dzikusami i wyprowadza je "na ludzi "...:) Nie wiem,niestety,jak tam trafić,może Bogatynia nie jest Wam obca??? Czy ktoś mógłby zostać księgową/księgowym Mopika??? Obawiam się,że ja nie podołam takiemu zadaniu...:( Quote
elmira Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Fajny ten Mailo Mopik. Dzisiaj do nas podszedł za pierwszym razem, a potem nas olał. Entuzjazm wzbudziła w nim łapówka od Cioci Jostel:) Biedny jest, w sensie, że taki wyalienowany. W Schronisku psy są otoczone bardzo dobrą opieką. Mają wspaniałych opiekunów. Ale nie oszukujmy się, oni nie wyrabiają na te 320 psiaków. Trzeba Mailusiowi pomóc. Quote
IVV Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 to ile mamy ? ile jeszcze potrzeba ? i kedy chlopak moze wyjsc? Quote
iwop Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 IVV napisał(a):to ile mamy ? ile jeszcze potrzeba ? i kedy chlopak moze wyjsc? Nie rozumiem o czym piszesie...? Gdzie w koncu ma wyjść? Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jostel5'] Trudny z niego facecik,socjalizacji potrzebuje na cito ,tylko-gdzie??? Podobno w Bogatyni jest jakiś bardzo dobry hotelik u szkoleniowca ,p.Marka,który ma ogromne doświadczenie w pracy z takimi dzikusami i wyprowadza je "na ludzi "...:) Nie wiem,niestety,jak tam trafić,może Bogatynia nie jest Wam obca??? ( Ciezko sie tam dostac, ale zapytam....Szanse nikłe....p.Marek zajmuje sie przypadkami "bezndziejnymi";) ceny kosmiczne;) http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=21 Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A może wystarczy zwykły dogomaniacki hotelik, z dobrą opieką i bliskość człowieka, do którego z czasem się psiak przekona. Taki jak u Murki, Renaty5 czy ZuziM. No bo wiadomo że w schronisku nie am warunków żeby się nim zająć, poświęcić mu tyle uwagi i dać tyle ciepła ile potrzebuje. Ale to już muszą zdecydować osoby bezpośrednio mające kontakt z Mopikiem/Majlo. Jeśli chodzi o deklaracje to narazie jest jedna stała i jedna jednorazowa od Iwop :). Czekamy i zbieramy dalej ! Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 czekam na wplaty z bazarku 40 zł :) ja polecam hotelik u mariamc;) Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dogo07 napisał(a): Jeśli chodzi o deklaracje to narazie jest jedna stała i jedna jednorazowa od Iwop :). Czekamy i zbieramy dalej !trzeba pisac w 1 post;) Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 magdola napisał(a):czekam na wplaty z bazarku 40 zł :) ja polecam hotelik u mariamc;) A ja niestety nie, byłam już na jednym wątku psiaka który był tam w hoteliku i były problemy. Quote
Niebieska713 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Dogo07 napisał(a):A ja niestety nie, byłam już na jednym wątku psiaka który był tam w hoteliku i były problemy. :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 "nasze" psy tam sa i super ! stary ttb odzyskal tam zdrowie i chec zycia;) http://www.dogomania.pl/threads/183464-Halo-przepiekny-9-cio-letni-TTB-znow-w-tarapatach-potrzebne Quote
jostel5 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować... No i stała deklaracja ode mnie- na razie mogę 10 zł miesięcznie.Wiem ,że to śmieszne pieniądze,ale trochę mnie już te różne psiaki "zjadają"...;) Kto poprowadzi finanse Mailo Mopika??? Ja na pewno tę robotę schrzanię,gdyby przyszło mi to robić... Quote
magdola Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jostel5']U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować... No i stała deklaracja ode mnie- na razie mogę 10 zł miesięcznie.Wiem ,że to śmieszne pieniądze,ale trochę mnie już te różne psiaki "zjadają"...;) Kto poprowadzi finanse Mailo Mopika??? Ja na pewno tę robotę schrzanię,gdyby przyszło mi to robić... u niego jest Baron;) Tam przebywają psy z BB, tak jak u Danusi (tam taniej) wstepnie kinga moze poprwadzic finanse... Quote
IVV Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja tez cos przesle tylko ,ze jednorazowo:) potrzebny mi bedzie tylko namiar gdzie Quote
elmira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 400 pln to dużo, w sensie, żeby uzbierać. Ale z drugiej strony 400 za pracę nad psem, to bardzo przystępna cena. Magdola, poproszę raz jeszcze konto do przelewu za bazarek. Pisałaś do mnie, a ja miałam zapchaną skrzynkę. Dziękuję:) Quote
iwop Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tyle tylko, że nie wiadomo ile miesięcy może potrwac ta praca. Potrzebne są stałe deklaracje...Nawet małe, ale stałe... Quote
kinga_kinga7 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='jostel5']U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować... No i stała deklaracja ode mnie- na razie mogę 10 zł miesięcznie.Wiem ,że to śmieszne pieniądze,ale trochę mnie już te różne psiaki "zjadają"...;) Kto poprowadzi finanse Mailo Mopika??? Ja na pewno tę robotę schrzanię,gdyby przyszło mi to robić... no to ja bym mogła,ale nie wiem czy sobie poradzę:( Mam już przeciesz Fifiaczka.. Quote
Recommended Posts