Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,wróciłam:)
Miałam przyjemność widzieć się dzisiaj z Mopikiem Mailo.Zadredzony jest okrutnie,nieufny-jeszcze bardziej,ale dał się zwabić smaczkiem,podszedł do ogrodzenia i zjadł to,co mu do pyszczydła wetknęłam...:)

Trudny z niego facecik,socjalizacji potrzebuje na cito ,tylko-gdzie??? Podobno w Bogatyni jest jakiś bardzo dobry hotelik u szkoleniowca ,p.Marka,który ma ogromne doświadczenie w pracy z takimi dzikusami i wyprowadza je "na ludzi "...:) Nie wiem,niestety,jak tam trafić,może Bogatynia nie jest Wam obca???
Czy ktoś mógłby zostać księgową/księgowym Mopika??? Obawiam się,że ja nie podołam takiemu zadaniu...:(

Posted

Fajny ten Mailo Mopik. Dzisiaj do nas podszedł za pierwszym razem, a potem nas olał. Entuzjazm wzbudziła w nim łapówka od Cioci Jostel:) Biedny jest, w sensie, że taki wyalienowany. W Schronisku psy są otoczone bardzo dobrą opieką. Mają wspaniałych opiekunów. Ale nie oszukujmy się, oni nie wyrabiają na te 320 psiaków. Trzeba Mailusiowi pomóc.

Posted

IVV napisał(a):
to ile mamy ? ile jeszcze potrzeba ? i kedy chlopak moze wyjsc?

Nie rozumiem o czym piszesie...? Gdzie w koncu ma wyjść?

Posted

[quote name='jostel5']

Trudny z niego facecik,socjalizacji potrzebuje na cito ,tylko-gdzie??? Podobno w Bogatyni jest jakiś bardzo dobry hotelik u szkoleniowca ,p.Marka,który ma ogromne doświadczenie w pracy z takimi dzikusami i wyprowadza je "na ludzi "...:) Nie wiem,niestety,jak tam trafić,może Bogatynia nie jest Wam obca???
(
Ciezko sie tam dostac, ale zapytam....Szanse nikłe....p.Marek zajmuje sie przypadkami "bezndziejnymi";)

ceny kosmiczne;) http://www.szkoladlapsow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=21

Posted

A może wystarczy zwykły dogomaniacki hotelik, z dobrą opieką i bliskość człowieka, do którego z czasem się psiak przekona.
Taki jak u Murki, Renaty5 czy ZuziM.
No bo wiadomo że w schronisku nie am warunków żeby się nim zająć, poświęcić mu tyle uwagi i dać tyle ciepła ile potrzebuje.
Ale to już muszą zdecydować osoby bezpośrednio mające kontakt z Mopikiem/Majlo.

Jeśli chodzi o deklaracje to narazie jest jedna stała i jedna jednorazowa od Iwop :).
Czekamy i zbieramy dalej !

Posted

magdola napisał(a):
czekam na wplaty z bazarku 40 zł :) ja polecam hotelik u mariamc;)

A ja niestety nie, byłam już na jednym wątku psiaka który był tam w hoteliku i były problemy.

Posted

U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować...

No i stała deklaracja ode mnie- na razie mogę 10 zł miesięcznie.Wiem ,że to śmieszne pieniądze,ale trochę mnie już te różne psiaki "zjadają"...;)

Kto poprowadzi finanse Mailo Mopika??? Ja na pewno tę robotę schrzanię,gdyby przyszło mi to robić...

Posted

[quote name='jostel5']U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować...

No i stała deklaracja ode mnie- na razie mogę 10 zł miesięcznie.Wiem ,że to śmieszne pieniądze,ale trochę mnie już te różne psiaki "zjadają"...;)

Kto poprowadzi finanse Mailo Mopika??? Ja na pewno tę robotę schrzanię,gdyby przyszło mi to robić...

u niego jest Baron;) Tam przebywają psy z BB, tak jak u Danusi (tam taniej)

wstepnie kinga moze poprwadzic finanse...

Posted

400 pln to dużo, w sensie, żeby uzbierać. Ale z drugiej strony 400 za pracę nad psem, to bardzo przystępna cena.

Magdola, poproszę raz jeszcze konto do przelewu za bazarek. Pisałaś do mnie, a ja miałam zapchaną skrzynkę. Dziękuję:)

Posted

[quote name='jostel5']U p.Marka miesiąc kosztuje 400 zł-taką informację uzyskałam od Mru. Był tam "jej" Pit i taki jeszcze jeden,o którym tu pisałyście,ale nie pamiętam jego imienia (starość=skleroza) :) Mopik jest dużo mniejszy od Pita ,może więc udałoby się "coś" utargować...

no to ja bym mogła,ale nie wiem czy sobie poradzę:( Mam już przeciesz Fifiaczka..