togaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Zaglądam do białaska nocna porą, po wieczornej,solowej akcji łapania kociaka na parkingu w city... Quote
elmira Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 W czwartek będziemy w schronisku. Odwiedzimy Mailo i zobaczymy, jak chłopak się oprze zmasowanemu atakowi:) Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 magdola napisał(a):oj....oj...;) nie wiem jak wy ,ale ja mam problemy z pisaniem na pw i wpisywaniem odpowiedzi na dogo:roll: to moj pierwszy wpis od wczoraj :shake: Mailo na pierwsza!!! Quote
elmira Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 IVV napisał(a):nie wiem jak wy ,ale ja mam problemy z pisaniem na pw i wpisywaniem odpowiedzi na dogo:roll: to moj pierwszy wpis od wczoraj :shake: Mailo na pierwsza!!! Coś się dzieje z forum. Są niestety problemy. Quote
ewexoxo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 elmira napisał(a):Coś się dzieje z forum. Są niestety problemy. nie wiem od czego to zależy, ale wczoraj też nie mogłam wysłać ani pół wiadomości. pomogło wyczyszczenie temp'a w opcjach internetowych (historia przeglądania, pliki cookie,itp.). może to zbieg okoliczności, ale zaraz po tym wsazystko działało normalnie. spróbujcie - może podziała. Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ewexoxo napisał(a):nie wiem od czego to zależy, ale wczoraj też nie mogłam wysłać ani pół wiadomości. pomogło wyczyszczenie temp'a w opcjach internetowych (historia przeglądania, pliki cookie,itp.). może to zbieg okoliczności, ale zaraz po tym wsazystko działało normalnie. spróbujcie - może podziała. tak tez zrobilam i dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki!!! od 3 dni nie moglam nigdzie wejsc:( Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 tu moge wejsc ,ale jak zalogowalam sie jeszcze raz to znowu nic :( nie wiem co robic ? Quote
ewexoxo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 IVV napisał(a):tak tez zrobilam i dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki!!! od 3 dni nie moglam nigdzie wejsc:( mnie wczoraj już trafiało z tymi odpowiedziami, bo okienko gdzie wpisuje się tekst było w ogóle nie aktywne :angryy: a skoro u ciebie też pomogło - to znaczy, że to nie przypadek, trzeba czasem wyczyścić "temp'a" :cool3: Quote
ewexoxo Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 IVV napisał(a):tu moge wejsc ,ale jak zalogowalam sie jeszcze raz to znowu nic :( nie wiem co robic ? spróbuj odżwiezyć stronę - u mnie przez beznadziejny internet już różne cuda się działy Quote
haliza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Od 1 czerwca zwalnia się miejsce w Bogatyni, gdzie był Kąsek od mru - wraca odmieniny :evil_lol: a były problemy z tym psiakiem :shake: Quote
elmira Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 haliza, a prześlesz wątek? Ta Bogatynia to hotelik, tak? Quote
haliza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Tak to hotelik - Ale nie wiem czy mi się uda bo nie wiem jak to zrobić:oops: Quote
elmira Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 haliza napisał(a):Tak to hotelik - Ale nie wiem czy mi się uda bo nie wiem jak to zrobić:oops: :) Zaraz postaram się odszukać. A jest wątek na dogomanii? Quote
magenka1 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 W Bogatynii cioteczki od amstaffów mają pieski tylko nie widziałam wątku to hoteliku Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 teraz probuje przez Opera moze bedze wszystko ok...czlowiek sobie nawet nie zdaje sprawy jak bardzo jest uzalezniony od dogo:evil_lol: jak tam nasz chlopak? Quote
kinga_kinga7 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Być może (ale to nie jest pewne) będę miała dt dla Mopika Quote
elmira Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 haliza napisał(a):Zapytajcie mru oni znają ten hotelik ..... Zapytam, ale chyba teraz mru na Powstańców Śląskich z chorym haszczakiem:-( Quote
elmira Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Być może (ale to nie jest pewne) będę miała dt dla Mopika IVV napisał(a):no to trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też trzymam!!! Quote
haliza Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 W tym hoteliku był Kąsek (czarny onkowaty) były z nim duże problemy, a teraz jak odmieniony, przytulaśny pychol... Quote
kinga_kinga7 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 iwop napisał(a):A gdzie miałby być ten tymczas? wkleiłam wątek Mopika na miau,i ktoś napisał,że być może będzie coś miał dla niego.Znajomi mieszkają w bloku i się jeszcze zastanawiają.. Quote
Recommended Posts