Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ja dziś wyczesałam i przystrzygłam najłatwiej dostępne kołduny i naszej schroniskowej, młodej, czarnej, małej suni nowej kudłączki. ale mi się przymiotników nazbierało :)
potem dam linka do jej fotek
nie w ramach tej akcji, ale chyba telepatycznie wyczułam :D

Posted

kora78 napisał(a):
ja dziś wyczesałam i przystrzygłam najłatwiej dostępne kołduny i naszej schroniskowej, młodej, czarnej, małej suni nowej kudłączki. ale mi się przymiotników nazbierało :)
potem dam linka do jej fotek
nie w ramach tej akcji, ale chyba telepatycznie wyczułam :D

i tak trzymaj Korus:) podeslij ten pomysl innym swoim znajomym ,a bedzie mniej cierpiacych psiakow (nie dosc ze cierpia emocjonalnie to i fizycznie) w schronach!!!!

Posted

nad propozycjami imienia zastanowie sie wieczorem ,jestem teraz w pracy i moj boss zaczyna zagladac mi przez ramie co ja w tym dziwnym jezyku wypisuje:cool3:

Posted

ok ! propozycje -Posh ,Mailo, Oscar, Baffi, Sebek, Lukas, Rollo, Poker, Rorri,Jay,Tobby,Theo ...teraz wasza kolej;)
podesle troche na chlopaka ,tylko prosze przypomnijcie :)jak przyjdzie czas

Posted

IVV napisał(a):
ok ! propozycje -Posh ,Mailo, Oscar, Baffi, Sebek, Lukas, Rollo, Poker, Rorri,Jay,Tobby,Theo ...teraz wasza kolej;)
podesle troche na chlopaka ,tylko prosze przypomnijcie :)jak przyjdzie czas

Ale Ciotka IVV miała wenę twórczą :).

Posted

Jestem IVV...!

Nie wiem czy dobrze doczytałam, celem jest Hotelik u Murki gdzie Mailo jest juz oficjalnie zgłoszony?

Posted

togaa napisał(a):
Jestem IVV...!

Nie wiem czy dobrze doczytałam, celem jest Hotelik u Murki gdzie Mailo jest juz oficjalnie zgłoszony?

Hotelik u Murki albo u Renaty5.

Posted

dziekuje Togaa:) tak te hoteliki nie sa zbyt takie drogie ,a opieka jest bardzo dobra,ale jesli masz jakis inny pomysl na cos szybszego to nie mysle by Mailo mial cos na przeciw:)

Posted

Ale zdaje sie ża Mailo potrzebuje dużo uwagi i pracy by poprawić jego stan psych.
To chyba raczej nie może byc każdy jeden domek....

A DT u Murki i Renatki znam,znam.....Złote dziewczyny....

Posted

ewexoxo napisał(a):
kto mi pomoże dodać banerek pod moim postem :help1: bo w tej kwestii jestem zielona ja trawa na wiosnę :p

Pomogę ale musisz koniecznie wkleić mój banerek:evil_lol::lol: zaraz wyśle pm

Posted

ick napisał(a):
Pomogę ale musisz koniecznie wkleić mój banerek:evil_lol::lol: zaraz wyśle pm

dzięki za instrukcję - jak zadziała - od razu wklejam twój :-)

Posted

elmira napisał(a):
:):):) Transakcja wiązana?

tak jest :-) taka ironia losu, że trzeba sobie czasem pomagać w pomaganiu ;-) a wiem już po sobie, że banerki działają!

Posted

ewexoxo napisał(a):
tak jest :-) taka ironia losu, że trzeba sobie czasem pomagać w pomaganiu ;-) a wiem już po sobie, że banerki działają!

Działają banerki, działają. :)