jostel5 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) Cieszę się bardzo i czekam niecierpliwie na foteczki!:) Mailo to jedna z naszych najbardziej spektakularnych metamorfoz!;) No bo popatrzcie-kto by uwierzył,że ten śliczny psiak jeszcze stosunkowo niedawno żył w betonowym boksie w schronie i miał opinię zupełnie nieadopcyjnego.... Rasowiec pełną gębą!;) Ale ma wypasioną fryzurkę!:) Roześmiany pies... :) No i absolutny hicior-hrabia Mailo we własnym pojeździe....:) Reszta jutro ,bo coś mi "żabka" odmawia posłuszeństwa.... Dziękuję,Roso!:) Edited July 11, 2012 by jostel5 Quote
rosa11 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Dziękuję bardzo za zdjęcia :) Mailo cały czas robi postępy a już z podróżowaniem w przyczepce to zaskoczył nas wszystkich, myśleliśmy że będzie się bał i stroił fochy a tu niespodzianka Mailunio bez problemu wsiada i jedzie :) a jak mu się znudzi siedzenie to leży i śpi :) Quote
rosa11 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 To dokładnie dzisiaj przypada 2 lata odkąd Mailo jest z nami :) Ehhh jak ten czas leci, a chłopak się zmienia cały czas i ciągle uczy się czegoś nowego :) widać, że jest szczęśliwy a ja razem z nim, ciesząc się, że go mam :) Quote
jostel5 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mailusiu,w drugą rocznicę twojego nowego,pięknego życia wielu jeszcze tak wspaniałych lat!:new-bday::BIG::BIG::BIG::tort: Faktycznie-czas leci jak głupi!:roll: Dwa lata!!!:crazyeye: Nie do uwierzenia!:lol: Quote
Recommended Posts