Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może zamiast oglądać durne reklamy zajmiesz się czymś pożytecznym np. spacerem z psem??I zdrowiej dla twojego umysłu i samopoczucia skoro tak się przejmujesz reklamami.

Posted

O moje samopoczucie, mój umysł i mojego psa martwić się n ie musisz....:p

Mam prawo się oburzyć, jeśli reklama nawołuje moim zdaniem do beztroskiego pozbywania się psów....

Jeśli Ciebie to nie oburza, to po co piszesz? Nabijasz sobie posty? :roll:

Posted

[quote name='olekg89']A może zamiast oglądać durne reklamy zajmiesz się czymś pożytecznym np. spacerem z psem??I zdrowiej dla twojego umysłu i samopoczucia skoro tak się przejmujesz reklamami.

:roll:

Zapanowała ostatnio moda na zwierzaki w reklamie. Częśc reklam, delikatnie mówiąc, ma niesmaczny charakter. Przykład ostatnia reklama ING:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/spot-ing-naruszyl-prawo
Dobrze, że są ludzie, którzy reagują na takie rzeczy...Jeśli Ciebie to nie rusza to Twój problem. Zamiast oceniac pożytecznośc działania innych ,,zajmij się czymś pożytecznym". Idź na spacer dla zdrowia i dobrego samopoczucia.:razz:

Posted

no w tej nic złego nie ma;) masz w pierwszym poście informacje o jaka reklamę chodzi. a pod linkiem który podałam wyżej masz na zdjęciu tą reklamę.

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A wedlug mnie ta reklama nie powinna byc wycofana,poniewaz ta jej tresc ma zupelnie inny kontekst...:roll:

Mówisz o tej, w której psy siedzą zamknięte w schonisku razem z "Play" i hasło brzmi "zawsze możesz się go pozbyć"?

Oświeć mnie w takim razie, bo ja innego kontekstu tutaj doszukać się nie mogę.... :roll:

Posted

Dziwię się, ze po takiej reklamie playa na dogomanii pokazują się reklamy playa - czy to jest hipokryzja, czy działanie w myśl zasady że żaden pieniądz nie śmierdzi ....... żenada

• 2 months later...