Bonsai Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Też jestem ciekawa co tam u labka. Ostatni jakiś wysyp labków - w Azylu pod Psim Aniołem ostatnio przyszły dwa, szczeniak biszkopt i młody czarny. Quote
giselle4 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bedą nowe foty pozegnalne w ...czwartek:) ale to było tak przyjechała rodzinka z dzieckiem 10 letnim pancia przy nadzieii dziadek i zaklepali sobie labusia na cvzwartek Pan poprosil aby juz jego nikomu nie pokazywac ze sa zdecydowani:) Jak to bedzie jego domek,bedzie mial super ale o tym i podziekowania cioteczkom będa w czwartek:) Quote
panbazyl Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 yyyyy, czyli, ze ok???? :) :) :) Ale poczekajmy do czwartku - wtedy będziemy się cieszyć! Quote
ilon_n Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ooo, jak to się szybko wszystko zmienia :) na lepsze!! znaczy w czwartek Labuś już "pański"? To może prędziutko pozostałe 40 ogłoszeń z pakietu scedować na innego psiaczka w potrzebie?? Quote
bico Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Skąd jest ta rodzinka i kto sprawdzi przyszły dom dla Labusia na miejscu??? Labuś to młody psiak w typie rasy - rozumiem, że kastracja przez adopcją jest obowiązkowa? Quote
TERESA BORCZ Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 cud0wne wiadomości, trzymam kciuki by domek okazał się odpowiedzialny i ten jedyny. może wtedy psiak w domowej atmosferze odżyje. Quote
giselle4 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='bico']Skąd jest ta rodzinka i kto sprawdzi przyszły dom dla Labusia na miejscu??? Labuś to młody psiak w typie rasy - rozumiem, że kastracja przez adopcją jest obowiązkowa? domek sprawdzony i bedzie sprawdzany po adopcji-14km ale kastracji ani strerylizacji w tym upale psow schroniskowych nasz wet sie nie podejmie:shake: w pozniejszym terminie kiedy temperatuta spadnie do 25-26st to tak ...ale teraz nie,mamy juz nauczke i nikt nie podejmie takiej decyzji:-( sorry Quote
giselle4 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):cud0wne wiadomości, trzymam kciuki by domek okazał się odpowiedzialny i ten jedyny. może wtedy psiak w domowej atmosferze odżyje. ja tez sie ciesze...chociaz modle sie aby jednak Ci ludzie jego wzieli bo i dom i ogrod i dziecko to wszystko jest za....:) Quote
Aimez_moi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 O Boziu.......:) czekamy do czwartku......:) Quote
Aimez_moi Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 O Boziu.....:) czekamy do czwartku.....:):) Quote
dorota k. Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 To już jutro .....:lol: Szczęścia Chłopaku:lol: Quote
kamilawa Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czwartek, fiu fiu... Oby wszystko poszło dobrze :) Kciuki mocno zaciskamy! Quote
giselle4 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 od rana mysle czy przyjdą ... ale mam nadzieje ze tak Labus to szaleniec ale bardzo im przypadł do serca noo i starszy pan zadecydował :) mam nadzieje:) Quote
kamilawa Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Info z ostatniej chwili! [SIZE=5]Labuś ma dom! Grażynka później napisze więcej szczegółów :) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
panbazyl Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='kamilawa']Info z ostatniej chwili! [SIZE=5]Labuś ma dom! Grażynka później napisze więcej szczegółów :) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: yupi!!!!!!!! Hura!!!!! to na wieści czekamy!!! Quote
giselle4 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 tak ,ma dom...:) o 11 starszy pan i wnuczek -10 letni przyjechali po szalenca autem tak szalal i sie cieszyl ze idzie z panami ze kierowniczce malo nogi nie urawał i zamiast robic fotki trzeba było kierowniczke ratowac:) ale wsiadl do auta i pojechał.... przez prawie 3 tygodnie przytył 4,5 kg jestem pewna ze jego temperament nie pzowalał jmeu wiecej przybrac na wadze mam porownanie z Cudka ktora po 3 tygodniach przytyła prawie 10kg ale ona to spokojna dziewczyna nooo i ona musiała przytyc:( Teraz tylko czekamy na telefon jak sie zaaklimatyzowal w nowym miejscu w ogrodzie wyszaleje sie ... Zobaczymy za parenascie dnia.:) Edytko,prosze zmien tytuł Twoj ulubieniec juz ma domek:) Quote
dorota k. Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jak dobrze czytać wieści takie, że morduchna się uśmiecha:lol: Szczęścia Chłopaczku:loveu: Quote
fochu Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Hurrrraaaaa!!!!!!! labusiu spisuj się grzecznie w nowym domku i rozkochaj wszystkich w sobie :) Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Wrócilam i na "dobry wieczór" takie wieści! Ciesze sie ogromnie, dziekuje Wam wszystkim i kazdej/kazdemu z osobna za pomoc i za zainteresownie Labusiem. Labusiu, wypoczywaj w swoim domku ze swoimi ludzmi :) Quote
Aimez_moi Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 I sie poplakalam......;):) Labus....:):) szczescia i spokoju......:):) Quote
giselle4 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Wrócilam i na "dobry wieczór" takie wieści! Ciesze sie ogromnie, dziekuje Wam wszystkim i kazdej/kazdemu z osobna za pomoc i za zainteresownie Labusiem. Labusiu, wypoczywaj w swoim domku ze swoimi ludzmi :) dobrze ze jestes:multi: dzieki za tytuł,bardzo mi pasuje oby takich wiecej:oops::evil_lol: Quote
TERESA BORCZ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cudowne wiadomości , szczęścia i tobie i domkowi labuniu !!!!!i przytyj nam szybciutko w atmosferze domowej!!! Quote
Recommended Posts