Aimez_moi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Labus pokazujemy sie i domku szukamy.........:):) Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Aimez_moi napisał(a):Labus pokazujemy sie i domku szukamy.........:):) Dokładnie tak...domku szukamy dla cudnej psiny...czarniastej!!! Quote
Aimez_moi Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Labus....radosny czarny pieseczku pokazuj sie....:) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nie mam zadnych wiesci, czyli jest nadal w schronisku. Gisella wczesniej pisala, ze pojdzie na izolatke, wiec bedzie bezpieczny. Ale i tak czekamy na domek :( Quote
Aimez_moi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Domku Kochany..... wypatrz sobie Labusia.....super pieseczka....:):) Quote
bico Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nikt jeszcze nie dzwonił, bo dopiero wczoraj odezwała się do mnie redaktorka i dała znać, że ogłoszenie Labusia w lokalnej gazecie może się ukazać jutro lub po jutrze, także zaciskamy kciuki:happy1: Dałam taki tekst + foto, mam nadzieję, że tekstu nie okroją... [FONT=Book Antiqua]Labuś - pies w typie labradora. Młody, ok. roczny, bardzo energiczny psiak szuka domu, gdyż dotąd jego życie toczyło się wyłącznie na ulicy. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Labuś bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, uwielbia się bawić, biegać oraz uczyć nowych rzeczy w zamian za smakołyki. Labuś ma śliczną, czarną i aksamitną sierść, jest także zaszczepiony, odrobaczony i posiada książeczkę zdrowia. Do adopcji zostanie wydany po zabiegu kastracji.[/FONT][FONT=Book Antiqua][/FONT][FONT=Book Antiqua]Kontakt w sprawie adopcji: 664 315 852.[/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Bico - wielkie dzieki! Ja jestem z doskoku na dogo, ale Grazynka czuwa na biezaco i jesli bedzie domek na horyzoncie poinformuje :) Quote
Basia i Barni Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Trzymam kciuki - szkoda chlopaka , by siedzial w schronisku :-) Quote
Martyna Bizdra Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ok, bede oglaszac mojego pieska na roznych forach to zrobie i jemu ogloszenia przy okazji, podesle Wam linki czy jest wlasciwe przypisanie go do rasy - Labrador? tu jest moj piesek ktoremu szukam domu: http://www.dogomania.pl/threads/187039-TRESER-PSI-powiedzial-quot-Taki-PIES-trafia-sie-1-na-100-quot-i..szuka-domu!!! pozdrowiena Martyna Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Niestety ani jednego zapytania w sprawie Labusia, ani jednego... :( Quote
bico Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Martyna Bizdra']ok, bede oglaszac mojego pieska na roznych forach to zrobie i jemu ogloszenia przy okazji, podesle Wam linki czy jest wlasciwe przypisanie go do rasy - Labrador? tu jest moj piesek ktoremu szukam domu: http://www.dogomania.pl/threads/187039-TRESER-PSI-powiedzial-quot-Taki-PIES-trafia-sie-1-na-100-quot-i..szuka-domu!!! pozdrowiena Martyna tak, Labuś to psiak jak najbardziej w typie labradora:) dziękujmy za pomoc:lol: przykro mi, że nikt nie dzwonił:-( ale my i tak się nie poddamy, jeszcze będzie TEN JEDEN WŁAŚCIWY telefon dla Labusia... Quote
Aimez_moi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Moze jeszcze telefony sie rozdzwonia..... To nie wiary, ze Labusia nikt nie chce......... Quote
Aimez_moi Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Martwie sie o Labusia....jak daje sobie rade..... Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Labiszonek....:) nowy dzien do pokazywania sie....:):) Quote
bico Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 wrzucam obiecaną fotę tego felernego ogłoszenia, co z niego i tak nic nie wynikło:(:(:( drugiego psiaka obok ogłaszał ktoś inny, nie znam tej osoby. Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 nawet na zdjeciu widac jaki jest sliczny.....:) Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nooo to opowiadaj .... :-) Co u niego ? Quote
Recommended Posts