Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt jeszcze nie dzwonił, bo dopiero wczoraj odezwała się do mnie redaktorka i dała znać, że ogłoszenie Labusia w lokalnej gazecie może się ukazać jutro lub po jutrze, także zaciskamy kciuki:happy1:

Dałam taki tekst + foto, mam nadzieję, że tekstu nie okroją...

[FONT=Book Antiqua]Labuś - pies w typie labradora. Młody, ok. roczny, bardzo energiczny psiak szuka domu, gdyż dotąd jego życie toczyło się wyłącznie na ulicy. [/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Labuś bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem, uwielbia się bawić, biegać oraz uczyć nowych rzeczy w zamian za smakołyki. Labuś ma śliczną, czarną i aksamitną sierść, jest także zaszczepiony, odrobaczony i posiada książeczkę zdrowia. Do adopcji zostanie wydany po zabiegu kastracji.[/FONT][FONT=Book Antiqua][/FONT][FONT=Book Antiqua]Kontakt w sprawie adopcji: 664 315 852.[/FONT]

Posted

[quote name='Martyna Bizdra']ok, bede oglaszac mojego pieska na roznych forach to zrobie i jemu ogloszenia przy okazji, podesle Wam linki

czy jest wlasciwe przypisanie go do rasy - Labrador?

tu jest moj piesek ktoremu szukam domu:

http://www.dogomania.pl/threads/187039-TRESER-PSI-powiedzial-quot-Taki-PIES-trafia-sie-1-na-100-quot-i..szuka-domu!!!

pozdrowiena

Martyna

tak, Labuś to psiak jak najbardziej w typie labradora:) dziękujmy za pomoc:lol:

przykro mi, że nikt nie dzwonił:-(
ale my i tak się nie poddamy, jeszcze będzie TEN JEDEN WŁAŚCIWY telefon dla Labusia...

Posted

wrzucam obiecaną fotę tego felernego ogłoszenia, co z niego i tak nic nie wynikło:(:(:(
drugiego psiaka obok ogłaszał ktoś inny, nie znam tej osoby.