megi82 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 a ja myslałam,ze filmik jest taki nagiety=wyolbrzymiony....o kutwa-to duzo roboty Quote
*kleo* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='megi82']a ja myslałam,ze filmik jest taki nagiety=wyolbrzymiony....o kutwa-to duzo roboty[/QUOTE] Oj dużo, ja ostatnio jednego młodzieńca 20 minut czesałam. Raz że wprawy dopiero nabieram, a dwa że się wiercił gratis ;) Quote
megi82 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='*kleo*']Oj dużo, ja ostatnio jednego młodzieńca 20 minut czesałam. Raz że wprawy dopiero nabieram, a dwa że się wiercił gratis ;)[/QUOTE] mam nadzieję,że w Legnicy będzie trochę yorków i będę mogła spokojnie podglądnąć robienie takiego kuca na żywo Quote
zetka73 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witam Was ! po barrrrdzo długiej nieobecności tutaj. U nas niewiele się zmieniło poza tym że Nero to już dorosły psiak :) Wyrósł na ślicznego kawalera :) mimo że wiele osób było źle mu życzących i niedobrze wróżących ( jak się okazało z fusów :) W każdym razie jesli chodzi o fryzurki to muszę wyszukać jakichś zdjęć ale generalnie Nero nosi się krótko na tułowiu i długo na głowie :) Od zawsze nosi kucyka ma ładne gęste włosy więc zawsze ładnie to wygląda - nie próbowałam jednak nigdy mu go obciąć więc trudno mi powiedzieć jak by to wyglądało. Mój fryzjer jednak odmawia twierdząc ze szkoda. Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts