Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Śliczne rameczki z Bigoskiem:loveu: :loveu: :loveu: Wiecej czkoladki, więcej!!!

Może i czekoladka, ale mnie imię z czym innym sie kojarzy :lol: Chyba pójdę do kuchni poszukać kapusty, smaka sobie narobiłam przy oglądaniu Bigosika :evil_lol:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Śliczne rameczki z Bigoskiem:loveu: :loveu: :loveu: Wiecej czkoladki, więcej!!!

Narobiłam dzisiaj na spotkaniu mnóstwo zdjęć, ale muszę poczekać na program do zmniejszania.Jak juz się z tym uporam to obiecuję wtawić nowiutkie, świeżutkie i ekstra.

Posted

[SIZE=5]A to specjalnie dla Gosi i Hugo::loveu::loveu::loveu:

Mam, nadzieję, że prawa autorskie nie są zastrzeżone:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Śliczny on jest!!!Kocham brązowe noski:loveu:

Bigoska to nie łatwo uchwycic mi wtedy ciągle uciekał z kadru:lol: :lol: Mam nadzieje,ze za jakies niedziele na Cytadeli go zobacze jak wpadne zdrowa sunia;)

Posted

bigos napisał(a):
Co tydzień psiaki przychodzą na Cytadelę w Poznaniu. Jutro kolejne spotkanie, więc wstawię nowe fotki:multi::multi::multi::multi:

Niektóre ze zdjęć były robione rok temu, więc Bigosek miał około roku:loveu::loveu::loveu:

Ale macie fajnie :D:D:D:D ja mam w planach wybracie się teraz na początku maja na spacer na pola mokotowskie :D

Posted

No!!!!!!!!!!!Fajowo, tym bardziej, że jest to bardzo uczęszczany park, także przez straż miejską, która stara się nas niezauważać:multi::multi::multi::multi:I chwała im za to:mad::mad::mad:

Rodzinki z dzieciakami zatrzymują się i podziwiają tę zgraję psiaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie mogę się powstrzymać, więc wklejam jeszcze kilka fotek mojego kochanego Bigoska::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Życzę miłego odbioru:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Super psina i genialne imię :evil_lol:

Życie jest za krótkie... mam weimara a marzy mi się jeszcze węgierski i niemiecki (ale czarny)... uwielbiam wyżły :loveu:

Ale chociaż na dogomanii się wreszcie galerie pojawiły :multi:

Posted

Jureja napisał(a):
Bigos jest przecudny:loveu: mam nadzieje,że wkrótce będzie mial okazje poszaleć na cytadeli z moją rodezjanką:cool3:

Ja też czekam na to spotkanie:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Agga']Alez ma wielki jęzor:crazyeye:

No!!!!!!!!!Tak jest zazwyczaj wtedy gdy jest cieplutko a spacerek trwa już kolejną godzinę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dlatego miska i woda jest obowiązkowo!

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Jęzor to chyba ma na dwa metry:lol: :lol: :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: