kompik3 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 SUKI kl.szczeniąt MARGERITA Artico Encanto kl.młodzieży POURPLE RAIN Galladria-Novitaris kl.otwarta Arktogea ESTONIA Quote
TiiC Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 PSY kl. młodzieży Antarktis ALPINUS SUKI kl.szczeniąt MARGERITA Artico Encanto kl.młodzieży POURPLE RAIN Galladria-Novitaris kl.otwarta Arktogea ESTONIA Quote
INU Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Na stronie oddziału pojawił się spis wystawców, niestety bez psów. Dlatego też pozwoliłam sobie je dopasować na podstawie tego, co znalazłam w internecie, ale całkiem możliwe, że pojawiły się błędy - jestem jeszcze nowicjuszem w tej rasie :oops: Niestety nie udało mi się dopasować jednego psiaka... :oops: PSY kl. młodzieży wł. Cisek Tomasz (Antarktis ALPINUS) wł. Chyżyńska Aneta (PURE PASSION Dwie Korony) kl. pośrednia wł. Bergmann Agnieszka, Jasińska Beata (JASPER de Ciukci) kl. championów wł. Wołoszun Jan (Arktogea QUICK DEMON) wł. Bergmann Agnieszka (LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr) kl. honorowa wł. Sweklej Edyta (EASY RIDER Hydrargium) SUKI kl. szczeniąt wł. Staszek Bartosz (MARGERITA Artico Encanto) kl. młodzieży wł. Konopka Joanna wł. Staszek Bartosz (POURPLE RAIN Galladria-Novitaris) kl. pośrednia wł. Wołoszun Jan (DARLING Willm's) wł. Wojciechowska Karolina (ROTE FLUH Srebro Północy) kl. otwarta wł. Staszek Bartosz (Arktogea ESTONIA) Quote
Cyraneczka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 PSY kl. młodzieży Antarktis ALPINUS PURE PASSION Dwie Korony kl. pośrednia JASPER de Ciukci kl. championów Arktogea QUICK DEMON LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr kl. weternów EASY RIDER Hydrargium SUKI kl. szczeniąt MARGERITA Artico Encanto kl. młodzieży Arktogea KATRINA POURPLE RAIN Galladria-Novitaris kl. pośrednia DARLING Willm's ROTE FLUH Srebro Północy kl. otwarta Arktogea ESTONIA Oto cała stawka, świetnie Ci poszło z tym dopasowywaniem :-) Quote
Cyraneczka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 PSY kl. młodzieży Antarktis ALPINUS - Zw.Mł., NJwR PURE PASSION Dwie Korony kl. pośrednia JASPER de Ciukci - 1, CWC, NPwR kl. championów Arktogea QUICK DEMON - 1, CWC LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr kl. weternów EASY RIDER Hydrargium - Best Weteran SUKI kl. szczeniąt MARGERITA Artico Encanto - 1, Best Puppy, BIS PUPPY kl. młodzieży Arktogea KATRINA - 2 POURPLE RAIN Galladria-Novitaris - 1, Zw.Mł. kl. pośrednia DARLING Willm's ROTE FLUH Srebro Północy kl. otwarta Arktogea ESTONIA - 1, CWC, BOB Wielkie gratki dla CHŁOPAKÓW i ich SUCZEK:-) Quote
galadria Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Bartek Gratki dla Ciebie i Virgini....i dla całej reszty twoich psiaków:) Quote
Cyraneczka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Arktogea ESTONIA - II BOG!!!! Wielkie gratulacje! Quote
Matakia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 KAMIL, dzieki za wszystko i za BIS 2 Weteran :multi::multi::multi: Widać, że Lino Cię pokochał :loveu: Anetko, czekamy aż Passionek obrośnie :loveu: :loveu:. Brawo za debiut na ringu!!! Bartek, gratulacje. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Tęsknię... Quote
karlaaa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hej! Jeśli wpadłam komuś w obiektyw z moją sunią z klasy pośredniej to proszę bardzo o podesłanie fotek :) Niestety nie mam żadnej :( Będę bardzo wdzięczna! wojciechowska.karolina@gmail.com Quote
galadria Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 ...Bartek...ja też z niecierpliwlością czekam na foteczki twojej złotej gwiazdeczki :):):) Quote
kompik3 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Oczywiście Agata dzisiaj wieczorem prześlę ci foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Dominik- HANDLING Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [FONT=Courier New]GRATULACJE !!! [SIZE=4]Pani Agnieszko Jasper i Leonardo są przpiękni :) Pani Basiu Gratuluje dwóch CWC Demona i Darling Bartek Virginia , Estonia i mała Margarita też się spisały :) Jeżeli chodzi o zdięcia z wystawy to zapraszam do mojej galerii na FACEBOOK :) Nazywam się Dominik Mucha :) Posiadam też filmiki z wystawy .... z każdej klasy :) [/FONT] Quote
piotrjan Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ogromne gratulacje dla Agnieszki , Basi , Edyty i Bartka !!! Zdjęcie Kamila z Lino rewelacja . W sam raz do podręcznika handlingu :) Quote
bety Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 BOG V [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] Pzdr Quote
Dominik- HANDLING Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 No fotki sliczne ... psiaki oczywiscie też ..:):) Quote
nordic blue Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='piotrjan']Ogromne gratulacje dla Agnieszki , Basi , Edyty i Bartka !!! Brawo Bartek :))) Quote
Recommended Posts