DG32 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Iza Ty to masz dar przekonywania :evil_lol:. Quote
Evelka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 O rany! Jakie WSPANIAŁE wieści!!!! Ogromnie się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mam nadzieję, że nowy Domek zakochany w Uzisiu? No i że On będzie tam już szczęśliwy na zawsze:loveu: Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Napisałam cały kolaborat i jak chciałam wysłać, to mi zjadło:diabloti: Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 To już nie mam siły powtarzać dzisiaj.. zrobię to jutro:) DG - dziękuję bardzo:evil_lol: ( Bo ona była przy tym, jak wczoraj Uzi na niewidzianego był wpychany ludziom, którzy chcieli psa kudłatego, wiek do pół roku:) No, istny Uziś:eviltong: ) Bo ludzie mi się spodobali:p No i akurat miałam przy sobie to ogłoszenie z wcześniejszego postu, więc mogłam choć z grubsza pokazać;) Ale dzisiaj ich zauroczył chyba na dobre:) Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Powiem tylko na razie, że ma do towarzystwa 3 suczki i kotkę:) A on to lubi:) No i że - biedny, mały Uziś - będzie w związku z tym wykastrowany.. Ale jakoś to przeżyje;) No i ja też, jego cierpienie muszę przeżyć;) Jakoś nie mam nic przeciw kastracji, jeśli to nie chodzi o "mojego" Uzisia;) Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Na razie tylko dwa zdjęcia - liche:oops: - z nowego domu:) Liche, bo jakoś nie miałyśmy z Sylwią głowy do fotografowania:) Chociaż spędziłyśmy tam dużo czasu:) Ale to się nadrobi przy okazji, bo mamy stałe zaproszenie:) Jak ja długo marzyłam o takich zdjęciach:) (Oczywiście Państwo wiedzą o jego demolkach i mają warunki na to, by to nie było wielkim problemem:) ) A z największą sunią - nakrapianą, grubiutką, łagodną amstaffką - jedli dzisiaj z jednej miski:) Tzn. on z jej miski:) Dwie pozostałe to małe jamniczki. Groźne:diabloti: Też się dogadali. Jak i zkotką:) A OTO JA - UZI! NA MOIM NOWYM DYWANIKU! JESZCZE NIE WIEM, ŻE TO MÓJ STAŁY DOM. ALE JEST CHYBA FAJNIE:) POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z MOJEGO WĄTKU! Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Zdjęcia z podróży jutro:) I dobrej nocy wszystkim:) Quote
leonarda Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 No, i muszę go chyba usunąć z podpisu:p Quote
sosiczka Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 No Uziś dogadał się z Daisy, choć na początku chciała go zeżreć, to potem oprowadziła go po ogrodzie i bawiła się z nim, ma do towarzystwa też 2 jamnisie, przesłodkie, towarzyskie psy, choć starsza jamolka, trochę zęby na Uziego szczerzyła:evil_lol: Wysterylizowana jest tylko jedna jamolka, więc Uzi będzie musiał przejść zabieg, który Izę bardzo boli:eviltong: Są tez 2 koty, a raczej kotki, jedną dane nam było poznać, Uzi najpierw ją olał, a potem chciał powąchać, ale bał się, potem siedzieli sobie na dywaniku na przeciwko siebie i się wpatrywali w siebie:razz: Domek śliczny, ogródek fajny. Ludzie fajni. Znam historię tego psa od początku, bo jeszcze pamiętam tę małą pokrakę ze schroniska:loveu::evil_lol:, lepiej chyba nie mógł trafić, z resztą z jego szczęściem, do dziwnych miejsc...teraz można powiedzieć, że ma normalny dom. Ale zdjęcia z podroży i z 20 minutowego DT poproszę :evil_lol: Quote
Pies Wolny Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Leonarda GRATULACJE !!!! :loveu::loveu: Quote
leonarda Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Dzięki, Psie Wolny:) I za ofiarowaną pomoc też, bardzo:) Dzisiaj miałam już od pani telefon, że Uzi bardzo grzeczny, w nocy spały razem z Daisy (Dejzi?), poznał się z drugą kotką i w porządku, zjadł na śniadanie gotowaną rybę z warzywami:dog: i leży sobie z nową przyjaciółką na tarasie. Kastracja chyba za 2 tygodnie....:roll: Wtedy najpóźniej się z nim zobaczę i na pewno sfotografuję go z całą grupą nowych przyjaciół:) Właśnie wróciłam ze schroniska i idę się wyspać w końcu, więc zdjęcia wkleję potem:) Quote
maciaszek Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Normalnie się wzruszyłam jak zobaczyłam te zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
protzlav Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cóż za extra wiadomość !!! leonarda: i nic mi dziś w scronie nie powiedziałaś ... a jak tak długo już śledzę losy Uziego ... Ale super !!! Ja nie mogę !!! <D.> Quote
__Lara Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 O ludzie, jakie wspaniałe zdjęcia :D :D :D :D :D Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Protzlav - no nie wiem, czemu Ci nie zdążyłam powiedzieć:) Sorry:oops: Jadę coś pozałatwiać, a pod wieczór zmienię tytuł wątku, wrzucę resztę zdjęć, w tym najświeższe, które dostałam mmsem od nowej Pani Uziego:) Uzi i Daisy razem:) Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Krótki minifotoreportaż z podróży Uziego do domu: W samochodzie się nie siedzi, tylko skacze, wbija pazurki w cudzą nogę i wygląda przez okna:) Już tu kiedyć byłem...Więc czuję się swobodnie i wesoło (a mój wróg Rufi wścieka się zamknięty w pokoju, hi hi:) Ojej, a tam drugi ja? W sumie to się na chwilę uspokoję i położę.. Ale tylko na chwilę:) Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Już mnie zabierają dalej. Dokąd, po co? Hej, Sylwia, nie zakrywaj twarzy! Dobrze, że zabrali ze sobą chociaż piłeczkę.. Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 No, już wiem, dokąd mnie wieźli, obejrzałem i poznałem, co trzeba. I normalnie mi zafundowali nową przyjaciółkę:) Całkiem niezła... I nawet takie same obroże dostaliśmy, hmmm.. nigdy jeszcze nie miałem czerwonej. (to ostatnie zdjęcie dostałam wysłane, był jeszcze Uzi z Panią, ale tego oczywiście bez zgody nie wkleję:) Quote
Istar19 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 super zdjęcia i Naprawdę wspaniale że Uzi trafił do tomu i to z towarzystwem ;) Quote
leonarda Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 A jeszcze przy tym wszystkim - nowi Państwo Uziego widzieli wcześniej jego ogłoszenie w internecie. I wtedy nic. Jak to różnie bywa....:eviltong: Quote
protzlav Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Powiem tak: hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa a na dodatek: HURRAAA !!! <D.> Quote
maciaszek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Aż serce mięknie jak się na takie fotki patrzy :). Wspaniale! Quote
leonarda Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Mnie zmiękło, jak go zobaczyłam tam na żywo:) Oczywiście - żeby nie było - niebawem uaktualnię rozliczenie (wciąż czekam na potwierdzenie oficjalne wpłat) Uziego i zakończę je, jak należy:) Quote
obraczus87 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ja tylko watek czytałam i kibicowałam :) bardzo się ciesze i trzymam kciuki aby już do konca wszystko było dobrze :) Quote
Recommended Posts