Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany! Jakie WSPANIAŁE wieści!!!!
Ogromnie się cieszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Mam nadzieję, że nowy Domek zakochany w Uzisiu? No i że On będzie tam już szczęśliwy na zawsze:loveu:

Posted

To już nie mam siły powtarzać dzisiaj.. zrobię to jutro:)

DG - dziękuję bardzo:evil_lol:
( Bo ona była przy tym, jak wczoraj Uzi na niewidzianego był wpychany ludziom, którzy chcieli psa kudłatego, wiek do pół roku:) No, istny Uziś:eviltong: ) Bo ludzie mi się spodobali:p No i akurat miałam przy sobie to ogłoszenie z wcześniejszego postu, więc mogłam choć z grubsza pokazać;)

Ale dzisiaj ich zauroczył chyba na dobre:)

Posted

Powiem tylko na razie, że ma do towarzystwa 3 suczki i kotkę:) A on to lubi:)

No i że - biedny, mały Uziś - będzie w związku z tym wykastrowany..

Ale jakoś to przeżyje;) No i ja też, jego cierpienie muszę przeżyć;) Jakoś nie mam nic przeciw kastracji, jeśli to nie chodzi o "mojego" Uzisia;)

Posted

Na razie tylko dwa zdjęcia - liche:oops: - z nowego domu:) Liche, bo jakoś nie miałyśmy z Sylwią głowy do fotografowania:) Chociaż spędziłyśmy tam dużo czasu:) Ale to się nadrobi przy okazji, bo mamy stałe zaproszenie:)

Jak ja długo marzyłam o takich zdjęciach:)

(Oczywiście Państwo wiedzą o jego demolkach i mają warunki na to, by to nie było wielkim problemem:) )

A z największą sunią - nakrapianą, grubiutką, łagodną amstaffką - jedli dzisiaj z jednej miski:) Tzn. on z jej miski:) Dwie pozostałe to małe jamniczki. Groźne:diabloti: Też się dogadali. Jak i zkotką:)

A OTO JA - UZI! NA MOIM NOWYM DYWANIKU! JESZCZE NIE WIEM, ŻE TO MÓJ STAŁY DOM. ALE JEST CHYBA FAJNIE:)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z MOJEGO WĄTKU!

Posted

No Uziś dogadał się z Daisy, choć na początku chciała go zeżreć, to potem oprowadziła go po ogrodzie i bawiła się z nim, ma do towarzystwa też 2 jamnisie, przesłodkie, towarzyskie psy, choć starsza jamolka, trochę zęby na Uziego szczerzyła:evil_lol:
Wysterylizowana jest tylko jedna jamolka, więc Uzi będzie musiał przejść zabieg, który Izę bardzo boli:eviltong:
Są tez 2 koty, a raczej kotki, jedną dane nam było poznać, Uzi najpierw ją olał, a potem chciał powąchać, ale bał się, potem siedzieli sobie na dywaniku na przeciwko siebie i się wpatrywali w siebie:razz:

Domek śliczny, ogródek fajny.
Ludzie fajni.

Znam historię tego psa od początku, bo jeszcze pamiętam tę małą pokrakę ze schroniska:loveu::evil_lol:, lepiej chyba nie mógł trafić, z resztą z jego szczęściem, do dziwnych miejsc...teraz można powiedzieć, że ma normalny dom.

Ale zdjęcia z podroży i z 20 minutowego DT poproszę :evil_lol:

Posted

Dzięki, Psie Wolny:) I za ofiarowaną pomoc też, bardzo:)

Dzisiaj miałam już od pani telefon, że Uzi bardzo grzeczny, w nocy spały razem z Daisy (Dejzi?), poznał się z drugą kotką i w porządku, zjadł na śniadanie gotowaną rybę z warzywami:dog: i leży sobie z nową przyjaciółką na tarasie.

Kastracja chyba za 2 tygodnie....:roll:
Wtedy najpóźniej się z nim zobaczę i na pewno sfotografuję go z całą grupą nowych przyjaciół:)

Właśnie wróciłam ze schroniska i idę się wyspać w końcu, więc zdjęcia wkleję potem:)

Posted

Protzlav - no nie wiem, czemu Ci nie zdążyłam powiedzieć:) Sorry:oops:

Jadę coś pozałatwiać, a pod wieczór zmienię tytuł wątku, wrzucę resztę zdjęć, w tym najświeższe, które dostałam mmsem od nowej Pani Uziego:) Uzi i Daisy razem:)

Posted

Krótki minifotoreportaż z podróży Uziego do domu:

W samochodzie się nie siedzi, tylko skacze, wbija pazurki w cudzą nogę i wygląda przez okna:)

Już tu kiedyć byłem...Więc czuję się swobodnie i wesoło (a mój wróg Rufi wścieka się zamknięty w pokoju, hi hi:)

Ojej, a tam drugi ja?

W sumie to się na chwilę uspokoję i położę.. Ale tylko na chwilę:)

Posted

No, już wiem, dokąd mnie wieźli, obejrzałem i poznałem, co trzeba. I normalnie mi zafundowali nową przyjaciółkę:) Całkiem niezła...

I nawet takie same obroże dostaliśmy, hmmm.. nigdy jeszcze nie miałem czerwonej.

(to ostatnie zdjęcie dostałam wysłane, był jeszcze Uzi z Panią, ale tego oczywiście bez zgody nie wkleję:)

Posted

Powiem tak:

hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa hurraaa

a na dodatek:

HURRAAA !!!

<D.>

Posted

Mnie zmiękło, jak go zobaczyłam tam na żywo:)
Oczywiście - żeby nie było - niebawem uaktualnię rozliczenie (wciąż czekam na potwierdzenie oficjalne wpłat) Uziego i zakończę je, jak należy:)