Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, więc, niestety - nie byłoby taniej. A szkoda!

Właścicielka hoteliku ma sklep (czy hurtownię, nie wiem) m.in. z karmą dla zwierząt. W związku z tym ma jej pod dostatkiem i nie wpływa to na cenę hotelu. Wiem, bo pytałam o to na początku.
W każdym razie bardzo sonikowej dziękuję za dobre chęci.

W niedzielę nie byłam u Uziego, bo mąż musiał zabrać sprzęt fotograficzny na weekend, robił jakieś zdjęcia do pracy. Więc stwierdziłam, że bez sensu. Pojadę w tym tygodniu. Dzisiaj sprawdzałam, ile Uzi ma wejść w ogłoszeniach - naprawdę dużo. Na samej alegratce ponad 160. I dalej nic z tego:shake:

Posted

Ludzie, klękajcie i módlcie się albo zaciskajcie kciuki albo co tam komu najlepiej wychodzi! Żeby pewną dobrą osobę natchnęło i żeby Ją Uziś zaczarował tak, jak mnie.. A jeśli to przeczyta, to niech wie, że ja już klęczę przed nią w myślach..

Posted

leonarda napisał(a):
Ludzie, klękajcie i módlcie się albo zaciskajcie kciuki albo co tam komu najlepiej wychodzi! Żeby pewną dobrą osobę natchnęło i żeby Ją Uziś zaczarował tak, jak mnie.. A jeśli to przeczyta, to niech wie, że ja już klęczę przed nią w myślach..

Oooo!!!! trzymamy!!!

Posted

Na razie zostały tylko wysłane zdjęcia i info.. Czekam na jakąś odpowiedź. Nie robię sobie wielkich nadziei, ale... a tak naprawdę to właśnie robię sobie nadzieję, tylko boję się zapeszać... Zobaczymy...

Posted

No i już wiadomo, że niestety nic z tego:shake:

Znowu nie Uzi:shake:

Prawdopodobnie z tego miejsca skorzysta inny pies ze schroniska, o wiele bardziej kudłaty. Też dobrze. Ale Uziś biedny...

Posted

Przygotowałam dla Uziego nowe, tym razem papierowe ogłoszenie. Będę je rozklejać w co sensowniejszych miejscach, także w dzielnicach domków jednorodzinnych. Gdyby ktoś chciał np. wydrukować choć jedno i powiesić (w dowolnym mieście - byle NIE w Katowicach! - tylko wtedy chyba trzeba by zaznaczyć, że on jest na Śląsku?), to chętnie prześlę na maila. Bo to zeskanowane ma plamy i nie wygląda najlepiej..

Posted

Jedyna pociecha to ta, że Uzi dobrze czuje się w hoteliku, jest tam miły i spokojny, zaaklimatyzował się świetnie, ma też możliwość biegania po podwórku... Zresztą, przecież ten hotelik to najlepsze miejsce, jakie w ogóle miał.
No i że w niedzielę go zobaczę, a może nawet pójdziemy razem na grzyby..

Posted

:sweetCyb::B-fly::B-fly:CUD! CUD! :B-fly::B-fly::sweetCyb:

:angel::klacz::smilecol:WSZYSTKIE MOJE MARZENIA O TYM,
JAKI UZI MÓGŁBY MIEĆ DOM SPEŁNIONE!!:smilecol::laugh2_2::angel:

:ylsuper::lilangel::cunao:JUŻ TAM JEST!!!

I TO 10 KM ODE MNIE!! :smilecol::BIG:

Resztę opiszę razem z fotkami jak ochłonę:loveu:
Dziś późnym wieczorem albo jutro:loveu: