Iwona71 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Czy może ktoś wytłumaczyc mi o co chodzi z tym "bazarkiem"? Jeżeli chodzi o wystawienie na sprzedaż rzeczy i środki z tego osiągniete przeznacza się na takie bidulki jak Lilunia to ja też chciałabym w tym uczestniczyć. Tylko nie wiem jak? Quote
lilo Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Iwonko a może napisz cos o sobie , wszyscy napewno chętnie dowiedzą się skąd jest nowa byc może najlepsza :loveu: przyjaciółka Lilusi :multi: Quote
Iwona71 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Jasne! Mam 39 lat, mieszkam w Katowicach. Nie mam domu tylko mieszkanie, za to duże i z ogródkiem więc psinka będzie miała gdzie gonić motyle ( bo w wbrew temu co mysli się o Śląsku tu już nie jest czarno i brudno, a zresztą mój dom zbudowany jest przy rezerwacie. Tak, tak w Katowicach jest rezerwat przyrody). Mam 16-to letniego syna, który ma takiego samego bzika na punkcie czworonogów jak ja. Umówiłam się z Panią Irenką na niedzielę, jadę odwiedzić to małe cudo. Jestem dobrej myśli, że Lilunia wyzdrowieje, zamieszka ze mną i wszystko dobrze się skończy, a wtedy będę Wam posyłać jej zdjęcia. Jak czytam Wasze posty, to mam wrażenie, że to nie jest zwykłe zainteresowane, wszyscy tu zachowują się jak w rodzinie. Jak w dobrej rodzinie. Quote
Iwona71 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Bardzo dziekuję! Tak jak wczesniej pisałam kiedyś miałam sunię chorą na parwowirozę, to jest niewybrażalne cierpienie dla pieska. Jak ta maleńka Lilunia to wytrzyma to już nic złego ją nigdy nie spotka. Wielki hołd dla ludzi, którzy zajmują się takimi biedactwami. Quote
Andzike Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 O matko, jakie cudowne wieści !!!! Liluniu, zdrowiej maleńka!!!! Ktoś na Ciebie czeka ! :) Quote
Awit Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Popłakałam się z radości, że Iwona chce naszą Lileczkę:-( Dziewczynko maleńka, raj na Ciebie czeka a w najbliższej przyszłości odwiedzinki..... Goście goście!!! Quote
Kenzo Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Lilka wyglada jak moja Miłka tylko moja czarna:) i też ze schronu, i tez trafiła taka bieda schorowana...a teraz???:) Kocham ja bardzo:) NO i mam juz 2 psiaki:) Quote
togaa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja też jestem pod ogromnym wrażeniem.... Nie wiem co powiedzieć.....:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj Irunia była sama w lecznicy i zastała taki widok; "Pokoik" Liluni wyniesiony został na zewnątrz, na słoneczko i Lilka pod czujnym okiem Pani Pauliny opalała sie na słoneczku....! Potem Irena wzięła Lile na "spacer". Niestety, w kagańcu co Lilce wcale sie nie podobało... Trzeba było kaganiec zdjąć, a Irena prawie czołgała sie po podwórku podglądajac, czy aby Lilka czegoś nie połknęła... żdżbło trawy, kamyk, patyczek, ziemia,jakikolwiek mikroskopijny śmiec.....to wszystko jest dla Lilki zagrożeniem. Aaaa....i były dwie koo... Jedna taka sobie a druga piękna....;) Quote
togaa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Zdrapka']Togaa, pomierzcie Lilunię, co? ma lać i ma być tylko +12. Podesłałabym kubraczek. Zdrapeczko, wysyłam pw. Pomierzyłam.... Na szczeniule sa chętni, ale nikt nie pyta o Mamusie Halszkę. To kopia Lilki, no może kilogram wiecej, c.o 5 kg. Ach, jaka Ona mądralińska. Nakolankowa i wpatrzona w człowieka. Ogonek wciaż w ruchu. Figurke po dzieciach odzyskuje. Sutki juz prawie niewidoczne. Ona też czeka na domek......!!!!!!! Quote
Nevada Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 co do Iwonki i Liluni, to tak właśnie::cunao:ale rzeczywiście reszta kochanej rodzinki też na nas czeka i dług u weta musimy jakoś spłacić... Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 strasznie sie ciesze ,ze w koncu Lilunia bedzie miala swojego i tylko swojego kochanego ludzia :)!!!!!!! rodzinka na pierwsza !!! pokazywac sliczne pycholcie!!! zobaczcie dziewczyny ,ja nie mam slow.... http://www.dogomania.pl/threads/188018-Jamnik-na-granicy-życia-i-śmierci.-Pomocy!-Diagnostyka-leczenie-DT-DS! Quote
Iwona71 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Nawet pogoda jest przeciwko Liluni, bo nie może sobie wyjść na słoneczko, które przecież też wzmacnia. :shake: Quote
togaa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 No własnie..... Lilunia dzisiaj "spacerowała" na rekach Iruni, bo zimno i mżawka. Opatulona w kocyk jak babulinka . A "zawędrowa" całkiem daleko, na druga ulicę, do sklepu ze stylowymi meblami, gdzie straciłyśmy z Irena poczucie czasu i w lecznicy było małe poruszenie gdziesmy przepadły.... Jest lepiej, idzie zdecydowanie ku dobremu. Tylko te kupy jeszcze niestabilne... Bubu dzis albo jutro ma pertrakować z lecznicą w sprawie spłaty długu. Quote
ela40 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 o tak pogoda jest niezbyt fajna. Cieszę się że Lilunia bedzie miała domek . Wycierpiało to psiateczko ale teraz juz tylko musi być dobrze Quote
Niebieska713 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='togaa']Zdrapeczko, wysyłam pw. Pomierzyłam.... Na szczeniule sa chętni, ale nikt nie pyta o Mamusie Halszkę. To kopia Lilki, no może kilogram wiecej, c.o 5 kg. Ach, jaka Ona mądralińska. Nakolankowa i wpatrzona w człowieka. Ogonek wciaż w ruchu. Figurke po dzieciach odzyskuje. Sutki juz prawie niewidoczne. Ona też czeka na domek......!!!!!!! Moze dlatego nikt sie nie pyta o Halszke,ze nie jest pokazywana...? :shake:. Quote
cyranka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ja też cieszę się , że Lilusia będzie nareszcie miała domek !!! Niech jej się wiedzie szczęśliwie ! Quote
Plicha Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Super wiadomości :) Psinka się nacierpiała ale miała o co walczyć :) Bardzo się cieszę :) Quote
Kenzo Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Moja Miłcia:) Trzymam kciuki za Lilcie;) Słodziak z niej i taka podobna do mojej Miłeczki:) Quote
togaa Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ta sama 'rasa"...;)!!!! Nie miałam pojęcia że takowa istnieje ! Cudna ta Twoja Miłeczka... Quote
togaa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tak sobie myslę, że Halszke czekać będzie sterylka. Tylko może jeszcze dać jej troche czasu ...? Jest wyniszczona po porodzie. Zobaczymy, co powie lekarz no i znowu pieniadze bedą potrzebne.... Z długów nie wyjdziemy.... Quote
Recommended Posts