Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kreseczka podobna do Lileczki:-)
Przepiękne psiaczki.
Lileczko po maleńku, po odrobince jedz, niech Twoje jelitka zaczną pracować......

No przyglądam się tym małym i nie mogę przestać, wszystkie szczeniaki są fajne ale te są wyjątkowe, wyjątkowe:-)

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Wszystkich, ale od soboty byłam bez netu.....

Rano maluszki zostały zaszczepione. Zniosły to bardzo dzielnie i w nagrodę dostały po ogromnym, pergaminowym ,suszonym ucholu od Cioci Ona3......

Gdy do południa dowiadywałam sie o Lilkę, pani w lecznicy uważała że dsisiaj jest dużo lepsza niż wczoraj. Pokazały sie wprawdzie biegunkowe koo, ale też dostaje co godzine ociupinke jedzonka...
Bubu z Irena sa własnie u niej, to beda nająwieższe wieści.....

Jutro też trzeba zaszczepic Mamusie szczeniolków..... Nie wyjdziemy z długów......

Matko Jedyna ! Czemu E-S jes zbanowana? To zaważy na wielu psich losach ..... Fatalnie...

Posted

Awit - dziękujemy !!!
Lilka dziś była lepsza. Sporo pochodziła o własnych siłach na chwiejących się łapkach. Zdecydowanie silniejsza niż wczoraj. kciuki..

Posted

Zagladajcie proszę tutaj..... Prosba o porozsyłanie wątku....
Finanse wpędzą Nas do grobu.....

Dzisiaj trzeba zaszczepić Mamusie szczeniaczków..... Kolejny wydatek....

Posted

Będę zaglądać Togaa, będę, ale mam ciężką pracę, więc tylko po pracy i w weekendy.
cieszę się, że Lilce lepiej, a z długów jakoś wyjdziemy, zobaczysz :)
jedna rada - nie pytaj o bany bo też zostaniesz zbanowana /vide: wątek mikropsiaków/, o "sposoby moderacji" w/g regulaminu można pytać tylko modów na PW.

Posted

Maluchy pokazcie wszystkim sliczne pysie ... i biedna ciocia Lilunia która tak bardzo pieniedzy potrzebuje... tez wskakuje na samiutka górę i prosi o grosik

Posted

Z lecznicy dobre wieści:

dzisiaj była pierwsza, normalna koo........!!!!

Lilunia była nawet na małym spacerku.!
Nadal dostaje co godzine siemie lniane i na przemian puszke Hilsa z saszetkami Royala.Oczywiście, wszystkiego w maleńkich porcyjkach....
Wazy już prawie 1/2 kg wiecej.

Za kilka dni bedzie mogł iść do domku.....! Trzymajcie kciuki..!!!!

Posted

Wiadomośc od Ireny sprzed 5 minut:

Kurier dostarczył ogromna,15 kg pake suchego jedzonka dla szczeniąt; Purina Dog Chow / chyba nie przekręciłam.../
Komu mamy dziękować ?
Aaaa...i jeszcze plecak był jako gratis....

Posted

togaa napisał(a):
Z lecznicy dobre wieści:

dzisiaj była pierwsza, normalna koo........!!!!

Lilunia była nawet na małym spacerku.!
Nadal dostaje co godzine siemie lniane i na przemian puszke Hilsa z saszetkami Royala.Oczywiście, wszystkiego w maleńkich porcyjkach....
Wazy już prawie 1/2 kg wiecej.

Za kilka dni bedzie mogł iść do domku.....! Trzymajcie kciuki..!!!!

Wspaniałe wieści !!! Oby tak dalej :D :D :D

Posted

Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07:
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...

Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

Posted

A to radość, że mała Lilunia zdrowieje nam !!! Boże, dzięki za ten cud i dzięki za tak dzielne i poświęcające się dziewczyny ! :) :) Tyle dobra niesiecie tym potrzebującym zwierzakom , chwała Wam za to !

Posted

IVV napisał(a):
Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07:
To ważne !!!!!!!!!!!!!!!
Nie wydawać psa tym osobom !!!
"
Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...

Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA.
W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach.
Dom sprawia wrażenie idealnego.
Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. "

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Irena nie wytrzymała i wyciagneła mnie po poł. do lecznicy, do malutkiej....

Leżała sobie słabiutka, ale potem uniosła sie troszeczkę. Zal było wyciagac ją z kontenerka.
Bubu będzie wieczorkiem to może "pospacerują..."

W tej chwili najwiekszy problem Lilki to kompletny brak apetytu.... Bidusia, karmiona jest cały czas na siłę...
Pani wet. określa go jako 'jadłowstręt psychiczny".
Wykupiłyśmy Liluni w Aptece specjalny syrop na apetyt; Peritol. Oby pomógł.....

Posted

togaa napisał(a):
Irena nie wytrzymała i wyciagneła mnie po poł. do lecznicy, do malutkiej....

Leżała sobie słabiutka, ale potem uniosła sie troszeczkę. Zal było wyciagac ją z kontenerka.
Bubu będzie wieczorkiem to może "pospacerują..."

W tej chwili najwiekszy problem Lilki to kompletny brak apetytu.... Bidusia, karmiona jest cały czas na siłę...
Pani wet. określa go jako 'jadłowstręt psychiczny".
Wykupiłyśmy Liluni w Aptece specjalny syrop na apetyt; Perital. Oby pomógł.....

Biedniutka kruszynka, musi nabrać sił, ale może ten syrop zadziała na apetyt ! Moje dzieci dostawały też Peritol, bo nie chciały jeść- pomagał. Ratuj się maleńka ! :)