Nevada Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i ja zaglądam, w oczekiwaniu na wieści od Liluni i nowe wzruszające fotki i w nadziei na dobre nowiny o domkach dla szczeniorków, wiecie ostatnio tyle się naczytałam o psiakach, które mają wątki tu na dogo i nie dały rady zwalczyć parwo lub nosówki, że za każdym razem myślę, że z Lilką to cud prawdziwy, przecież to taki cherlaczek był, jeszcze raz dzieki dziewczyny, bo dałyscie jej wszystko co możliwe, a nawet więcej... Quote
togaa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ja też uważam że to CUD ! I w dodatku ten straszny dług udało sie dzieki ofiarności Was wszyskich spłacić . To Cud Nr.2 i bardzo, bardzo wszystkim dziekujemy. Z całego serca !:loveu::iloveyou::loveu: A...nie koniec CUDOW ! A te domki jak ze snu dla Lilki i Halszki ? Ze też ktos pokochał takie psie czupiradła ?:ices_bla: To tez CUD !;) Quote
Iwona71 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Eee tam tylko trochę rozczochrane. :lol::lol:, to niewątpliwie dodaje im uroczku. Lilci już sierść coraz ładniej odrasta więc dostała swoją szczoteczkę i ta śliczna czuprynka jest czesana, co prawda na "wyczesanie" tej fryzury wystarczają dwa ruchy ręką, ale nie można powiedzieć, że jest mało elegancka. ;) Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Bo taka jest prawda, te sunieczki są brzydkawe:-) Ale to jest "brzydota" pełna wdzięku, cudnej urody, oczu oderwać nie można, a taką mają pojedyńcze egzemplarze czyli Lilunia i jej siostra:-) Quote
Iwona71 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No teraz to jestem oburzona - jak to brzydkawe? Poczekaj aż Lilci fryzurka odrośnie zobaczysz jaka będzie wystawowa dziewczyna !!!! A co! :lol:;) Quote
Iwona71 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :lol::lol::lol:, a jeszcze do tego jest najśmieszniejszym pieskiem pod słońcem. Z darowanego życia cieszy się całą sobą przysparzając mnie dodatkowych zmarszczek ze śmiechu. :lol::lol::lol: Quote
andegawenka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 :loveu:[quote name='Iwona71'] :lol::lol::lol:, a jeszcze do tego jest najśmieszniejszym pieskiem pod słońcem. Z darowanego życia cieszy się całą sobą przysparzając mnie dodatkowych zmarszczek ze śmiechu. :lol::lol::lol: najpiękniejszy widok na świecie...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
IVV Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 oby wszystkie biedy mogly tak dobrze trafic !!! Niunia jest przeslodka :) Quote
IVV Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 czy maluszki maja juz jakies domki na oku? zobaczcie prosze ta tragedie :( http://www.dogomania.pl/threads/190887-Pi%C4%85tek-trzynastego....Pomocy%21%21%21 glupota ludzka nie zna granic...kiedy to sie w koncu skonczy Quote
togaa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Sa takie sliczne!!!!. Juz dawno powinne byc we własnych domkach. Nie wiem, dlaczego nikt ich jeszcze nie wypatrzył ? Quote
togaa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ciemna Kropeczka jest bardzo pinczerkowata i duuuużo większa od szkuciatej Kreski.Ale zgrabniutka bardzo. To moja ulubienica. Kreska bedzie Lilunią na krótkich łapeczkach .Malizna i prawdziwa piękność w kryteriach szkuciaków. Myśle że jak dorośnie, nie przekroczy 4- kg. Quote
_bubu_ Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 zbieramy na hotel dla Niko - zwrot z adopcji :( http://www.dogomania.pl/threads/191772-9-miesi%C4%99czny-Niko-zwrot-z-adopcji-(-zbieramy-na-hotel-!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie....?p=15276162#post15276162 Quote
IVV Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 nowy ,wazny watek http://www.dogomania.pl/threads/191868-BEZPŁATNY-Dom-Tymczasowy-wątek-zgłoszeniowy-Hotele-NIE-MILE-widziane Quote
E-S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bubu, nie chce mi się szukać linku Pain - priorytet poszedł dzisiaj, jak obiecałam. IVV - z powodu stopnia zorganizowania Sandomierza i śmiertelnego milczenia osób, które miały ode mnie odebrać fanty od Ciebie - kocie obróżki i smyczki - wszystko poszło do BUBU, mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale im zaraz odmówią leczenia innych psów jak nie spłacą tych 2000 zyli za leczenie Pain. I dzięki za zdjęcia :) Podałam swoją biżuterię - 2 zawieszki podłużne oraz krab i 2 łańcuszki są srebrne. Reszta biżuterii jest sztuczna. Srebro wyczyściłam pastą do zębów, więc się świci jak psu jajca ... sorki. Muszę lecieć na jeszcze jedno słuzbowe spotkanie, na razie. Quote
_bubu_ Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 E-S ogromnie dziękuję !!! :iloveyou: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Byłam wczoraj w odwiedzinach u Halszki. Niestety mam aparat w naprawie, więc zdjęć na razie nie posiadam. Halszka została przechrzczona na Tami, jest ciągle niezwykłą przylepą i wulkanem energii. Dogadała się z całym stadem, jest już po sterylce, a Pani zakochana w niej niesamowicie :) Quote
togaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ach, jak sie to miło czyta ! Dzieki wielkie Pinczerka za ten domek dla Halszki. Szcześciara z malutkiej... A ciekawe co u Naszej Liluchny ? Quote
ela40 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Też zagladam do Liluni co słychać u niej Quote
Iwona71 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='ela40']Też zagladam do Liluni co słychać u niej[/QUOTE] Hej! U Lilci wszystko OK! Żebyście widziały jaki to temperamencik!!! :razz: ho,ho i życiowy i seksualny, ale panujemy nad sytuacją. Nic się nie zmieniło, zdrowa i sczęśliwa, no i waży 4 kg i 10 dkg - wygląda bardzo dobrze, żeberka uzupełnione. Lekarz powiedział,ze może sobie przytyc jeszcze jakieś 20 dkg, żeby miec troszkę na mały zapasik tak w razie czego, a potem to już raczej będziemy uważac żeby nie zrobiła się paróweczka na chudych nóżkach. Ja i tak jestem zdziwiona, że przy takiej ruchliwości wogóle przytyła. Myślę,że jej organizm też sam reguluje sobie porcje, bo do tej pory dawałam jej różne ugotowane mięska z prawie rozgotowanym ryżem i jarzynami i zjadała wszystko do zera, a teraz coraz częściej zjada mniej tzn z całego dania wybiera tylko to co dobre - a wiadomo co dobre !!!! Przez tą brzydką pogodę nie pojechaliśmy na wieś i na ogródeczek też mało wychodziliśmy, ale mam nadzieję, że pogoda się poprawi i syn obiecał mi, że w weekend nakręci mi krótki film jak moje dziewczyny się bawią - to go zamieszczę na forum. Acha nie chciałabym powiedziec tego w złą godzinę, ale Lilcia nadal jest bardzo czyściutka, wie po co wychodzi na spacerki i pytałam sąsiadów co tam u nas się dzieje jak zostają same w domu to byli zdziwieni, że te pieski są same - podobno cichutko jak makiem zasiał - normalnie aniołki. Taki psiak jak Lilcia i Niki to prawdziwe dwa skarby - tylko przyjemności :lol::lol::lol:. O jeszcze mi się przypomniało Lilcia w nocy nie lubi spac sama nawet na kanapie - albo przychodzi do mnie wtedy ja rano budzę się jak sztywniak, boję się przewracac, bo to tylko 4 kg,albo śpi mocno przytulona do NIKI i to jest naprawdę rozkoszne. Quote
togaa Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B]Iwonko[/B]...Kochamy Cię !!!:loveu::loveu::loveu: Zaraz się pobeczę....... Quote
Iwona71 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='togaa'][B]Iwonko[/B]...Kochamy Cię !!!:loveu::loveu::loveu: Zaraz się pobeczę.......[/QUOTE] TOGUŚ! łatwo być dobrym dla takiego milaczka jak Lilcia, a jej przebyta choroba tylko wzmaga uczucie. Jak spotkamy się to Ci opowiem pare historii z jej życia - popłaczesz się, ale ze śmiechu. :lol: Quote
Andzike Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Iwona, super wieści !!! Cudnie, że Lileczka do Ciebie trafiła !!! :) Quote
Recommended Posts