E-S Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 _bubu_ napisał(a):U Lilki dzień podobny do wczorajszego. Bez zmian. Nadal bardzo słabiutka. Kolejne dwie malutkie porcyjki udało się podać bez wymiotów. Nieśmiało oglądała się wokół słysząc miauczącego kotka.. Później wrzuce fotki. Ale fakt, że się trzyma jest pocieszający. Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 _bubu_ napisał(a):U Lilki dzień podobny do wczorajszego. Bez zmian. Nadal bardzo słabiutka. Kolejne dwie malutkie porcyjki udało się podać bez wymiotów. Nieśmiało oglądała się wokół słysząc miauczącego kotka.. Później wrzuce fotki. W sumie to jakiś postęp... Trzymaj się Liluśka... Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 _bubu_ napisał(a):U Lilki dzień podobny do wczorajszego. Bez zmian. Nadal bardzo słabiutka. Kolejne dwie malutkie porcyjki udało się podać bez wymiotów. Nieśmiało oglądała się wokół słysząc miauczącego kotka.. Później wrzuce fotki. Z lękiem dzisiaj czekałem na wieści od Lileczki, ale cieszę się, że nie jest gorzej i Kruszyna się trzyma... Quote
Andzike Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Cudna Lilunka... Ale spojrzenie ma bystre, gdybym nie czytała wątku nie pomyślałabym, że tak z nią kiepsko... Zdrowiej Lilunia. Bubu, dzięki za fotki! Jak Ty to wszystko ogarniasz... Quote
IVV Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 tak dziewuszek ma oczka blyszczce jak u zdrowego psiaka:) bedzie dobrze!!!! Quote
togaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 IVV napisał(a):tak dziewuszek ma oczka blyszczce jak u zdrowego psiaka:) bedzie dobrze!!!! Oby to były prorocze słowa.... A ja mam cichutką prosbe dot. reszty Lilkowej rodzinki..... Maluchy maja ogromne apetyty, o wynedzniałej karmieniem Mamusi nie wspominając..... Irena w miarę sił Maluchom gotuje, ale w obecnei sytuacji dla szczeniulów najlepsze byłyby puszki ....Chetnie wcinaja puszkowe Pedigre. Niestety , to spory wydatek .... Bez Waszego wsparcia, będzie cięzko... Quote
Jasza Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jestem, na zaproszenie Pom-pon... Finansowo nie pomogę, może chociaż w ogłoszeniach? Uściski dla dzielnej Lili i maluszków. Quote
cyranka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 O rety, jak ta psinka wybiedzona! Kochane oczka takie ufne, niech idzie ku dobremu ! Quote
Plicha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Kochane maleństwo jeszcze walczy :( a z wetami to nigdy nie wiadomo, czasem leczą psa chyba tylko żeby leczyć. Test powinna mieć zrobiony choćby po to zeby wykluczyć chorobę. Czego oni się boją, że jak zrobią test to wyjdzie że zle ją leczą? Lilusiu trzeymaj się i Wy kochane Togaa, Bubu i Irenka też! Quote
togaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wieści z lecznicy; Lilka dzisiaj ciut lepsza. Nie wymiotuje i jest bardziej ożywiona... Bubu bedzie dzisiaj, to zda relację. Mnie technika zmogła; auto w naprawie a net mi tak muli że trudno cos pisać... Quote
IVV Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Togga dzieki za te super wiadomosci:) karma dla szczeniakow bubu pilnie potrzebna!!!! Quote
IVV Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 togaa napisał(a):Oby to były prorocze słowa.... A ja mam cichutką prosbe dot. reszty Lilkowej rodzinki..... Maluchy maja ogromne apetyty, o wynedzniałej karmieniem Mamusi nie wspominając..... Irena w miarę sił Maluchom gotuje, ale w obecnei sytuacji dla szczeniulów najlepsze byłyby puszki ....Chetnie wcinaja puszkowe Pedigre. Niestety , to spory wydatek .... Bez Waszego wsparcia, będzie cięzko... ponawiam prosibe Toggi!!!! Quote
ela40 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Biedne maluszki w poniedzialek cos przesle na maluszki Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 [quote name='togaa']Wieści z lecznicy; Lilka dzisiaj ciut lepsza. Nie wymiotuje i jest bardziej ożywiona... Ufff... Oby dalej w tym kierunku... Quote
rita60 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Rzadko to robie,sorry:roll: http://www.dogomania.pl/threads/187332-Nie-pozwolcie-bym-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-schroniska-b%C5%82agam-Misia-taka-szara-ale-niezwyk%C5%82a.%C5%81%C3%B3d%C5%BC Quote
UBOCZE Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 togaa napisał(a):Oby to były prorocze słowa.... A ja mam cichutką prosbe dot. reszty Lilkowej rodzinki..... Maluchy maja ogromne apetyty, o wynedzniałej karmieniem Mamusi nie wspominając..... Irena w miarę sił Maluchom gotuje, ale w obecnei sytuacji dla szczeniulów najlepsze byłyby puszki ....Chetnie wcinaja puszkowe Pedigre. Niestety , to spory wydatek .... Bez Waszego wsparcia, będzie cięzko... Z powodu dużej ilości deklaracji mogę przesłać tylko skromne dwie dyszki...:shake: Błagam, zrzućmy się na pomoc maluszkom. Choćby w intencji wyzdrowienia Liluni. Ziarnko do ziarnka, aż zbierze się miarka. Proszę...:roll: Quote
Awit Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Boże jak dobrze, że dziewunia ciut lepsza..... Oby tak dalej. Ja też proszę, złóżmy się, choć po 5, 10zł. Tyle może uda się z debetowego minusa na koncie wyciągnąć...... Quote
kameralna Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Awit napisał(a):Boże jak dobrze, że dziewunia ciut lepsza..... Oby tak dalej. Ja też proszę, złóżmy się, choć po 5, 10zł. Tyle może uda się z debetowego minusa na koncie wyciągnąć...... Popieram. Przelew na 10 zł już zrobiony. Niewiele, ale ziarnko do ziarnka... Quote
togaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Mój kom. po "czyszczeniu" jakos ruszył, za to bubu ze swoim ma problemy.. Bubu była w lecznicy.Wymasowała Lilce łapeczki...... Mała dostawała własnie jedzonko bardziej konkretne;Royala. Ociupine, strzykawką.... Maluszki cudne.....W poniedziałek trzeba je zaszczepic..... Irena tez na szczeście dobrzeje.... Bardzo Wam wszystkim dziekujemy nawet za najmniejsze wpłaty....Bardzo....! Quote
Plicha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Jak dobrze że malutka troszkę lepiej dziś, oby tak dalej! Przelałam jeszcze 20zł na suńkę i szczeniorki. Pomóżcie cioteczki (i wujkowie ;) ) wpłatami chociaż po 5, 10 zł, dług rośnie i dziewczyny nie poradzą sobie same :( Quote
Recommended Posts