Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
U Lilki dzień podobny do wczorajszego. Bez zmian. Nadal bardzo słabiutka. Kolejne dwie malutkie porcyjki udało się podać bez wymiotów. Nieśmiało oglądała się wokół słysząc miauczącego kotka.. Później wrzuce fotki.

Ale fakt, że się trzyma jest pocieszający.

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
U Lilki dzień podobny do wczorajszego. Bez zmian. Nadal bardzo słabiutka. Kolejne dwie malutkie porcyjki udało się podać bez wymiotów. Nieśmiało oglądała się wokół słysząc miauczącego kotka.. Później wrzuce fotki.

W sumie to jakiś postęp... Trzymaj się Liluśka...

Posted

_bubu_ napisał(a):

Z lękiem dzisiaj czekałem na wieści od Lileczki, ale cieszę się, że nie jest gorzej i Kruszyna się trzyma...

Posted

Cudna Lilunka... Ale spojrzenie ma bystre, gdybym nie czytała wątku nie pomyślałabym, że tak z nią kiepsko...
Zdrowiej Lilunia. Bubu, dzięki za fotki! Jak Ty to wszystko ogarniasz...

Posted

IVV napisał(a):
tak dziewuszek ma oczka blyszczce jak u zdrowego psiaka:) bedzie dobrze!!!!

Oby to były prorocze słowa....

A ja mam cichutką prosbe dot. reszty Lilkowej rodzinki..... Maluchy maja ogromne apetyty, o wynedzniałej karmieniem Mamusi nie wspominając.....
Irena w miarę sił Maluchom gotuje, ale w obecnei sytuacji dla szczeniulów najlepsze byłyby puszki ....Chetnie wcinaja puszkowe Pedigre. Niestety , to spory wydatek ....

Bez Waszego wsparcia, będzie cięzko...

Posted

Kochane maleństwo jeszcze walczy :( a z wetami to nigdy nie wiadomo, czasem leczą psa chyba tylko żeby leczyć. Test powinna mieć zrobiony choćby po to zeby wykluczyć chorobę. Czego oni się boją, że jak zrobią test to wyjdzie że zle ją leczą?

Lilusiu trzeymaj się i Wy kochane Togaa, Bubu i Irenka też!

Posted

Wieści z lecznicy;

Lilka dzisiaj ciut lepsza. Nie wymiotuje i jest bardziej ożywiona...

Bubu bedzie dzisiaj, to zda relację. Mnie technika zmogła; auto w naprawie a net mi tak muli że trudno cos pisać...

Posted

togaa napisał(a):

A ja mam cichutką prosbe dot. reszty Lilkowej rodzinki..... Maluchy maja ogromne apetyty, o wynedzniałej karmieniem Mamusi nie wspominając.....
Irena w miarę sił Maluchom gotuje, ale w obecnei sytuacji dla szczeniulów najlepsze byłyby puszki ....Chetnie wcinaja puszkowe Pedigre. Niestety , to spory wydatek ....

ponawiam prosibe Toggi!!!!

Posted

togaa napisał(a):

Z powodu dużej ilości deklaracji mogę przesłać tylko skromne dwie dyszki...:shake:

Błagam, zrzućmy się na pomoc maluszkom. Choćby w intencji wyzdrowienia Liluni. Ziarnko do ziarnka, aż zbierze się miarka. Proszę...:roll:

Posted

Boże jak dobrze, że dziewunia ciut lepsza.....
Oby tak dalej.
Ja też proszę, złóżmy się, choć po 5, 10zł.
Tyle może uda się z debetowego minusa na koncie wyciągnąć......

Posted

Awit napisał(a):
Boże jak dobrze, że dziewunia ciut lepsza.....
Oby tak dalej.
Ja też proszę, złóżmy się, choć po 5, 10zł.
Tyle może uda się z debetowego minusa na koncie wyciągnąć......

Popieram.
Przelew na 10 zł już zrobiony. Niewiele, ale ziarnko do ziarnka...

Posted

Mój kom. po "czyszczeniu" jakos ruszył, za to bubu ze swoim ma problemy..

Bubu była w lecznicy.Wymasowała Lilce łapeczki...... Mała dostawała własnie jedzonko bardziej konkretne;Royala.
Ociupine, strzykawką....

Maluszki cudne.....W poniedziałek trzeba je zaszczepic..... Irena tez na szczeście dobrzeje....

Bardzo Wam wszystkim dziekujemy nawet za najmniejsze wpłaty....Bardzo....!

Posted

Jak dobrze że malutka troszkę lepiej dziś, oby tak dalej! Przelałam jeszcze 20zł na suńkę i szczeniorki. Pomóżcie cioteczki (i wujkowie ;) ) wpłatami chociaż po 5, 10 zł, dług rośnie i dziewczyny nie poradzą sobie same :(