Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='togaa']Dostałam przed chwila na pw. taki link:
http://www.dogomania.pl/threads/187134-Chcę-sfinansować-leczenie-LILIKI.-I-nie-mogę-dprosić-się-o-dowody-leczenia.

Doprawdy, nie wiem co mam o tym sądzić...?

A jesteś psychiatrą, żeby coś sądzić ? Nie jesteś. To olej. Rób swoje. Jak dla mnie takie reakcje określane kolokwialnie "histerycznymi" - świadczą o niewiarygodności osoby.
Cierpliwość i rozsądek to cechy osoby zrównoważonej. Których to cech u Lucyfci jakoś stwierdzić się po jej poczynaniach - nie da nijak.

Posted

dzisiejsze zdjęcie Liluni:

Dodałam nowe wpłaty do pierwszego postu - dziękujemy wszystkim za wsparcie !!

Szczeniaczki z mamusią są po drugim odrobaczeniu. Kropeczka rośnie najszybciej, kluseczka z niej się robi. Natomiast najmniejsza jest drobniutka Kreseczka.

Posted

ot niecierpliwość. Najzwyklejsza w świecie ;)
Zwłaszcza jak ktoś bardzo chce coś zrobić a nie ma jeszcze informacji itp, to potem go świerzbi, bo chciałby już, już... a nie może. Wtedy czas tak leci, że się człowiekowi wydaje, że minęły już wieki. Znam takie uczucie z innych sytuacji. Jednocześnie wiem, ile zajmuje opieka nad psami, chorymi zwłaszcza.
Lilka trzymaj się!

Posted

a dla mnie to zwykła mącicielka ktora lubi robic wokol siebie szum ot i tyle
wejdzcie na jej profil i popatrzcie na jej pelne pretensji wypowiedzi na innych watkach

Posted

Ciotki - moze takie rozmowy prowadzcie na PW...

nie wszytskie posty sa oskarzycielskie... ja moze naiwnie - ale wierze w to, ze ktos zagladajac na watek danego psa jest w stanie stracic glowe i zapragnac pomoc... jak tylko mozna pomoc na odleglosc... czyli finansowo...

moze mala przypomina Lucyfci suczke, ktora stracila?

Posted

carolinascotties napisał(a):
Ciotki - moze takie rozmowy prowadzcie na PW...

nie wszytskie posty sa oskarzycielskie... ja moze naiwnie - ale wierze w to, ze ktos zagladajac na watek danego psa jest w stanie stracic glowe i zapragnac pomoc... jak tylko mozna pomoc na odleglosc... czyli finansowo...

moze mala przypomina Lucyfci suczke, ktora stracila?

Ok, masz rację ale nie można bez powodu oskarżać i obrażać ludzi.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie ma w tej chwili nic ważniejszego niż walka Lilci o wyzdrowienie...

Trzymaj się, Lilciu!!!

To jest święta prawda. Togaa, trzymajcie się, dużo, dużo siły.
Trzymam kciuki za Lilunię.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie ma w tej chwili nic ważniejszego niż walka Lilci o wyzdrowienie...

Trzymaj się, Lilciu!!!

Ubocze, masz rację... Lileczko trzymaj się!!!
A co do lucyfci to szkoda słów, bo to nie ona jest tutaj ważna.

PS. a ja sie zakochałam w Kresce...Cudna kosmatka :)

Posted

Lilusia w górę, swoją drogą to kolejne maleństwo o tym imieniu, które odwiedzam i które walczy o życie... tamtej Liluni się udało, więc wierzę, że tej też się uda :)
Niestety finansowo nie mogę :(

Posted

Wieści z lecznicy mało pocieszajace..... Jest bez zmian...

Tak 'bez zmian' oprócz niedzielnego kryzysu jest juz trzeci tydzień.A nawet jak były, to na zasadzie ' kroczek do przodu, dwa do tyłu i tak w kółko.

Wieczorem wynik dzisiejszej morfologii. Nie wiem,ile jeszcze ta drobina wytrzyma...? Wyć się chce....

Posted

togaa napisał(a):
Wieści z lecznicy mało pocieszajace..... Jest bez zmian...

Tak 'bez zmian' oprócz niedzielnego kryzysu jest juz trzeci tydzień.A nawet jak były, to na zasadzie ' kroczek do przodu, dwa do tyłu i tak w kółko.

Wieczorem wynik dzisiejszej morfologii. Nie wiem,ile jeszcze ta drobina wytrzyma...? Wyć się chce....

Matko, jak człowiek jest bezradny to można wyć ! Mnie też okropnie smutno, żal mi tej psinki ! A wypowiedziami " tej Pani co to wymaga historii choroby Lilki - nie przejmujcie się , jakby naprawde chciała pomóc to by przelała pieniądze bez fanaberii i zbędnych ceregieli !