Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Podajcie konto do wpłat! LILIKA walcz z całych sił z tym choróbskiem!!! Quote
andegawenka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dzięki Nevada za zaproszenie....proszę o konto coś wpłacę. Cudna rodzinka......zdrowiej malutka... Quote
malawaszka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czyżby one z Olkusza do Bielska trafiły??? :shake: biedne maleństwa :( Quote
Nevada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ja też nr konta poproszę, Lilunia taka chorutka :-(, ale spójrzcie jakie słodkie są te maluchy! cud, miód i orzeszki :-) Quote
NiJaSe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 a mała dostaje jakis antybiotyk ? przepraszam jeśli nie doczytałam Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wysłałam Lilce 30 zł. Trzymaj się dzielnie "psia dziewczynko"! Quote
Plicha Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przelałam dla Lilusi 50zł, trzymaj się maleńka, musisz wyzdrowieć, zobacz ile cioteczek cię wspiera myślami :) Quote
Nevada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 przelałam 30zł. I dziękujemy wszystkim czułym duszyczkom, kochanym cioteczkom za serce dla Liluni :iloveyou::multi: Quote
IVV Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wsparcie finansowe pilnie potrzebne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
maja602 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nie znalazałam nr konta. Czy jest na wątku? Jeżeli nie, to proszę o podanie. Muszę przyznać, ze cudowna rodzinka. Urocze dzieciaki i śliczna mamusia, której życzę zdrowia. Jeżeli będą potrzebne ogłoszenia w NECIE, napiszcie, to postaram się zrobić. Quote
Awit Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przeleję 20zł od mojej córki, dziecko samo zaproponowało dyszkę na któregoś pieska, a jak zobaczyła Lileczkę to dała dla niej 20. Jak maleńka się czujesz? Już przelałam. Quote
MarcinPe Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Drodzy, Mogę wesprzeć jako "cioteczka" (było wyżej) ;D ..nie mam żalu ;P :):):) Słuchajcie, czasem na Forum trafia człowiek "w ruchu". Jak ja. Widzę wątek, chcę przelać darowiznę.. nie ma czasu szukać numeru konta, bo nawet w hotelu, po drodze, praca goni. Może wstawiajmy nr konta do pierwszego posta, albo do stopki? ..a może się czepiam :( Ściskam :) Marcin Quote
togaa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przepraszam, ale cały dzień nie miałam dostępu do netu... Lilunia od południa jest w szpitaliku... Wczoraj juz miała blade dziasła, ale nie tragicznie ..A dzisiaj całkiem zażółcone. Leciała przez ręce, koszmar..... O 17-stej dzwoniłam do lecznicy,to już była ciut lepsza.. Ponoć podniosła łepek i była zainteresowana otoczeniem a nawet wylizywała sobie pokłute łapeczki..... Nie wiem, pewnie żle sie stało że od razu nie trafiła do szpitalika....Wiele sie na to złozyło.... Żeby tylko nie było za pózno... Quote
E-S Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Kurcze ... ile kosztuje doba w szpitaliku z leczeniem ? A te dziąsła - jednak bebeszjoza ? Czy jeszcze insza inszość ? Quote
togaa Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nie wiem jeszcze, jutro bede negocjowac cene ..... Dzisiaj były takie nerwy, że nie bylo do tego głowy. Niedziela, popołudnie.... Miała miec wymaz z krwi ... Ważne że jest w inkubatorze, że kroplówka bedzie leciec non-stop.... Awit, wzruszyła mnie Twoja córeczka. Uściskaj maleńką.... Wszystkim bardzo, bardzo dziekujemy........ Quote
MartynaP Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 IVV napisał(a):Wsparcie finansowe pilnie potrzebne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :modla::modla::modla: Quote
carolinascotties Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 togaa napisał(a):Przepraszam, ale cały dzień nie miałam dostępu do netu... Lilunia od południa jest w szpitaliku... Wczoraj juz miała blade dziasła, ale nie tragicznie ..A dzisiaj całkiem zażółcone. Leciała przez ręce, koszmar..... O 17-stej dzwoniłam do lecznicy,to już była ciut lepsza.. Ponoć podniosła łepek i była zainteresowana otoczeniem a nawet wylizywała sobie pokłute łapeczki..... Nie wiem, pewnie żle sie stało że od razu nie trafiła do szpitalika....Wiele sie na to złozyło.... Żeby tylko nie było za pózno... :( mala trzymaj sie!!!! walcz!!!!! Quote
togaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Przy babesz. jest zdaje sie anemia a Lilka miała do tej pory b.dobre wyniki krwi. Zobaczymy jak dzisiaj.... No i wysoka goraczka której u Lilki tez nie było..... Zażółcenie żluzówki pojawiło sie wczoraj, a mała choruje ponad 2 tyg.... O 9-tej bede w lecznicy. Dzisiaj na spokojnie musze im pzredstawić całą historie choroby i leczenia... Quote
carolinascotties Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 te zolte sluzowki to objaw babeszjozy - ale na pewno nie jedynie tej choroby... przy babeszjozie podwyzszona temperatura, zolte sluzowki i ciemny mocz... Quote
Recommended Posts