pinczerka_i_Gizmo Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziś wieczorem postaram się o bannerek dla Lilki. Quote
togaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dziś wieczorem postaram się o bannerek dla Lilki. Kochana Pinczerka ...! Wiem, jak bardzo jestes teraz zajeta i nie chcielismy Ci zawracać głowy. Niestety zdjęcia chorej Lilki sa głównie z mojej komórki stad kiepska jakośc..... Jest u Lilki mały postęp. Po pierwsze ,to podane dzisiaj dwie mini porcyjki kleiku utrzymały sie w żołądeczku i przy kroplówce ani potem nie było wymiotów... Po drugie, nie ma krwi w koo i koo zmienila barwe na /sorry../ 'sraczkowatą'. Intuicyjnie czuję że jest lepiej, choć Lilka smutna bardzo i wychudzona... I refleks jej wraca. Nawet chciała skubnac wet. jak dostawała szczypiace pik w dupinkę... Reszta rodzinki w świetnej formie. Bubu przywiozła dzisiaj kolejna partie jedzonka i odżywek dla szczeniulków i mamusi... Pani wet. mówi;" Lilka musi sie nam po prostu wychorować....." Quote
kameralna Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 _bubu_ napisał(a):Lilka chyba jeszcze na kroplówce, jak wrócą to pewnie toga napisze więcej. Maluchy dostały surowice. Prosimy o wsparcie! Rachunek rośnie. Bubu, podaj namiary do wpłaty. Quote
kameralna Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Poszło. Na razie jednorazowo 10 zł. Ale jeszcze się pojawię :) Trzymam kciuki za rodzinkę! Niech zdrowieją :* Quote
carolinascotties Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 prosze o numer konta - jutro zrobie przelew Quote
togaa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 kierowniczka prosiła by sprawdzić pod kątem ropomacicza Tereniu! pod tym kątem Lilka też była badana,zaraz na początku.... Quote
Agnieszka Co. Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mam nadzieję, że dziś też będą dobre wieści, że już się "wychorowała" a kolorki ...... zmierzają w stronę brązu ;) Quote
carolinascotties Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 20 wplacone. Dziewczynko trzymaj sie i WALCZ!!! Quote
togaa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dzisiaj kroplówka do tylniej łapiny , bo przednie musza odpocząć. Zyłki cieniutkie jak u kotka.... Zdarzyło sie też coś złego , atak sztywnych łapek.... Krótki epizod, ale był...... ! Jak przyjdą wyniki testu i kolejne krwi to bedziemy sie marwić...Poczekajmy na wyniki. Quote
malicja Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 o kurcze! co ten atak moze oznaczac?? :-( wplacilam 30,- Quote
WWiola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Witam, zwykle siedzę sobie cichutko (nie wiem jeszcze jak działa Dogo), ale dzisiaj nie dam rady. Nie mogę znaleźć nigdzie nr r-ku do wpłat dla Liluni, czy ktoś mi pomoże? Quote
togaa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 bubu na pewno sie odzezwie w sprawie wpłat. Bardzo dziekujemy ..Każda złotówka sie liczy, bo wszystko na kredyt... Zrobiłam jedno zdjęcie z dzisiaj ale marne..... Quote
Awit Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Atak sztywnych łapek:-( Co to oznacza? Drgawki? Zaburzenia neurologiczne? Zapalenie opon? Quote
malicja Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 WWiola napisał(a):Witam, zwykle siedzę sobie cichutko (nie wiem jeszcze jak działa Dogo), ale dzisiaj nie dam rady. Nie mogę znaleźć nigdzie nr r-ku do wpłat dla Liluni, czy ktoś mi pomoże? dostalam konto od bubu, zaraz ci przesle na PW Quote
Niebieska713 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Biedna sunia...:shake: Czy bedzie jej dane wyzdrowiec ...???:shake: Quote
WWiola Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 malicja, bardzo dziękuję za nr rachunku:) Pieniążki już są na r-ku:) Quote
malicja Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 WWiola napisał(a):malicja, bardzo dziękuję za nr rachunku:) Pieniążki już są na r-ku:) nie ma za co :-) Quote
pom-pon Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 i ja dorzuciłam swoje trzy grosze. Trzymaj się dzielnie maluszku :loveu: Quote
kameralna Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jak dzisiaj ma się Lilunia? Trzymam za nią kciuki! Quote
Recommended Posts