Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dziś wieczorem postaram się o bannerek dla Lilki.

Kochana Pinczerka ...! Wiem, jak bardzo jestes teraz zajeta i nie chcielismy Ci zawracać głowy. Niestety zdjęcia chorej Lilki sa głównie z mojej komórki stad kiepska jakośc.....

Jest u Lilki mały postęp.
Po pierwsze ,to podane dzisiaj dwie mini porcyjki kleiku utrzymały sie w żołądeczku i przy kroplówce ani potem nie było wymiotów...
Po drugie, nie ma krwi w koo i koo zmienila barwe na /sorry../ 'sraczkowatą'.

Intuicyjnie czuję że jest lepiej, choć Lilka smutna bardzo i wychudzona... I refleks jej wraca. Nawet chciała skubnac wet. jak dostawała szczypiace pik w dupinkę...

Reszta rodzinki w świetnej formie. Bubu przywiozła dzisiaj kolejna partie jedzonka i odżywek dla szczeniulków i mamusi...
Pani wet. mówi;" Lilka musi sie nam po prostu wychorować....."

Posted

_bubu_ napisał(a):
Lilka chyba jeszcze na kroplówce, jak wrócą to pewnie toga napisze więcej. Maluchy dostały surowice.
Prosimy o wsparcie! Rachunek rośnie.

Bubu, podaj namiary do wpłaty.

Posted

kierowniczka prosiła by sprawdzić pod kątem ropomacicza

Tereniu! pod tym kątem Lilka też była badana,zaraz na początku....

Posted

Dzisiaj kroplówka do tylniej łapiny , bo przednie musza odpocząć. Zyłki cieniutkie jak u kotka....

Zdarzyło sie też coś złego , atak sztywnych łapek.... Krótki epizod, ale był...... !
Jak przyjdą wyniki testu i kolejne krwi to bedziemy sie marwić...Poczekajmy na wyniki.

Posted

Witam, zwykle siedzę sobie cichutko (nie wiem jeszcze jak działa Dogo), ale dzisiaj nie dam rady. Nie mogę znaleźć nigdzie nr r-ku do wpłat dla Liluni, czy ktoś mi pomoże?

Posted

bubu na pewno sie odzezwie w sprawie wpłat. Bardzo dziekujemy ..Każda złotówka sie liczy, bo wszystko na kredyt...

Zrobiłam jedno zdjęcie z dzisiaj ale marne.....

Posted

WWiola napisał(a):
Witam, zwykle siedzę sobie cichutko (nie wiem jeszcze jak działa Dogo), ale dzisiaj nie dam rady. Nie mogę znaleźć nigdzie nr r-ku do wpłat dla Liluni, czy ktoś mi pomoże?

dostalam konto od bubu, zaraz ci przesle na PW